Beauty

Love it! | Maniac Nails gellak stickers

26 maart 2023

Maniac Nails review gellak stickers
Ik heb het al eens eerder gedeeld als tip en ben er in korte tijd enorm fan van geworden; gellak stickers die je simpelweg op je nagel plakt, uithardt onder een lampje en waarna je minimaal twee weken van een mooie manicure kan genieten. In dit artikel vertel ik je alles over de Maniac Nails gellak stickers, inclusief het resultaat van het prachtige Goldfinger design!

‘Lees ook: Mijn beauty favorieten van maart 2023.’

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maniac (@maniacnails.official)

Maniac Nails

Maniac is opgericht door Anna en Marlot die vonden dat een goede gel-manicure teveel tijd, geld en moeite kostte en dat dat anders moest kunnen. Met de Maniac gellak stickers heeft iedereen de mogelijkheid om thuis een goede kwaliteit gelmanicure te hebben die sneller, makkelijker en beter voor je nagels is en waarvoor je bovendien niet naar een salon hoeft te gaan.

De kwaliteit van je nieuwe set nagels is te vergelijken met een gelmanicure in een salon. Iedere sticker is opgebouwd uit zeven verschillende laagjes gel en is in veel verschillende kleuren en prints verkrijgbaar. Bovendien zijn de gelstickers vegan, non-toxic en cruelty-free.

Maniac Nails review gellak stickers

Prijs en verkrijgbaarheid

Het assortiment van Maniac Nails bestaat uit de volgende producten:

– de prijs van de gelstickers varieert tussen de €18,00 en €23,00 per set (iedere set bevat 20 stickers zodat je altijd een goede maat kan vinden en wordt geleverd inclusief bokkepootje, 2 alcoholpads en een vijltje)
– de topcoat is verkrijgbaar in normale en glittervarianten voor €10,00
– de nagelriemolie om de gelstickers te verwijderen kost €12,00
– de mini LED lamp is verkrijgbaar voor €25,00
– er is een starterset verkrijgbaar met een toilettasje, de LED lamp, topcoat, nagelriemolie, nagelschaartje, bokkepootje en 2 gelsticker-designs naar keuze voor €75,00.

–> Klik hier voor de website van Maniac Nails om het volledige assortiment te bekijken.

Maniac Nails review gellak stickers

Hoe breng je gellak stickers aan?

1. Je brengt je nagels in model, verwijdert nagellak, duwt voorzichtig je nagelriemen terug en ontvet de nagels met het bijgeleverde alcoholdoekje
2. Kies per nagel een passende sticker en zorg dat deze nét iets smaller is dan je natuurlijke nagel
3. Verwijder het bovenste laagje van de sticker, haal de gelsticker voorzichtig los van het stickervel en raak daarbij de plakkant minimaal aan
4. Druk de nagelsticker goed aan op de natuurlijke nagel en vijl of knip de gelsticker op de juiste lengte, waarna je ze 60 seconden uithardt onder de LED lamp
5. Vijl nu eventueel nog de randjes aan de tips van de gelsticker iets gladder en in dezelfde vorm en lengte als je natuurlijke nagel, breng de topcoat aan en hardt deze ook voor 120 seconden uit onder de LED lamp. Done!

Hoe verwijder je gellak stickers?

Maak met de achterkant van een bokkenpootje de randjes van de gelsticker voorzichtig los, druppel er een klein beetje van de nagelriemolie langs, laat dit een minuutje haar werk doen en je kan zo heel voorzichtig de gelsticker van je nagels verwijderen zonder dat ze beschadigd raken.

Maniac Nails review gellak stickers

Review

Dit is niet mijn eerste ervaring met gellak stickers of gelstickers, dus ik kende het principe al en – ik zei het al eerder – ik ben fan! Wát een enorm slimme uitkomst is dit voor als je geen held bent met het lakken van nagels, maar toch een mooie manicure wil hebben waar je echt wel even mee vooruit kan. Deze semi cured gel nail stickers breng je echt in een minuut of tien aan en je kan er met gemak twee weken lang van genieten. Tenminste, als je wel echt even netjes en secuur te werk gaat met het aanbrengen. Hier valt of staat het succes van deze gellak stickers wel een beetje mee;

– zorg dat je nagels vooraf echt goed ontvet zijn en dat je al even geen handcrème of nagelriemolie hebt aangebracht
– kies een maat die net iets smaller is dan je natuurlijke nagel en duw deze na het aanbrengen vooral langs de randjes heel goed aan op je natuurlijke nagel, zo ontstaan er geen luchtrandjes of randjes waar je haren bijvoorbeeld achter blijven haken
– breng de topcoat nét iets langs de randjes en ook goed over de tip van de nagel aan.

Houd je hier rekening mee dan blijven de nagels wekenlang mooi zitten en zal je ze hooguit willen wisselen omdat de uitgroei net even teveel zichtbaar is. Typewerk, huishoudelijke taken en licht kluswerk is geen enkel probleem; de nagels blijven goed zitten en de glans blijft intact. Het verwijderen is in vijf minuten gedaan en doe ik boven de wasbak, omdat ik iets meer dan een druppel per nagel gebruik van de olie om de nagels los te weken. Liever iets teveel waardoor de lijmlaag echt goed vanzelf loslaat, dan dat je te haastig gaat trekken en de natuurlijke nagel beschadigt :)

Maniac Nails review gellak stickers

Jep, ik ben fan! En hoe enorm tof is het Goldfinger-design in dit artikel? Deze is ontworpen door nail artist Anouk Nijs (@anouknailedit) en is een perfecte zachtroze biab-like manicure, maar dan met een gouden randje langs één kant van de nagel. Het design is op dit moment uitverkocht, maar ik hoop dat deze weer terugkomt en/of meer soortgelijke designs worden uitgebracht. Love it!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Dit artikel bevat product(en) die beschikbaar zijn gesteld door een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 20 augustus 2023 at 11:38

  Ik bijt nagels is dit een uitkomst daarvoor?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 22 augustus 2023 at 11:42

   Hi Sanne, je moet natuurlijk wel iets van een basis hebben om de gelstickers op aan te kunnen brengen maar het kán hier zeker een uitkomst voor zijn. Ik merk zelf dat – wanneer ik ze op heb – veel en veel minder velletjes bijt. Omdat de nagels er zo mooi uit zien, wil ik dan ook de rest netjes/mooi hebben zeg maar, dus dat vermindert die tic bij mij. Je kan het eens proberen? Is gelijk een mooi cadeautje voor jezelf :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 26 maart 2023 at 08:24

  Zo leuk.
  Heel apart.
  Ik zou het zeker eens kopen.
  Maar dat wordt eigenlijk wel flink de nagels vijlen.

  Een fijne dag.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 28 maart 2023 at 09:04

   Je kan ze tot flinke lengte/volledig gebruiken natuurlijk, ik heb er zelf ongeveer de helft af moeten halen vanwege mijn kortere nagellengte :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.