Beauty

& Other Stories | The Lost Chapter

30 maart 2023

Other Stories The Lost Chapter review eau de toilette
Alhoewel ik graag rondsnuffel bij de & Other Stories winkel voor kleding, moet ik eerlijk bekennen dat ik met de beautyproducten nog niet heel veel ervaring heb. Maar daar gaat zeker verandering in komen nadat ik helemaal verliefd raakte op hun Charcoal Love geurkaars (een musthave als je van warme en kruidige geuren houdt) en nu ook nog een heel fijn parfum ontdekte: The Lost Chapter, een limited edition eau de toilette. Een verrassende headnose-turner en ik deel deze parfumtip dan ook heel erg graag met jullie!

‘Lees ook: Review | Kayali Yum Pistachio Gelato 33.’

Other Stories The Lost Chapter review eau de toilette Other Stories The Lost Chapter review eau de toilette

& Other Stories The Lost Chapter eau de toilette

Topnoten: kardemom, komijn, wortel
Hartnoten: vijg, iriswortel, zwarte thee
Basisnoten: sandelhout, tonkabonen, papyrus

Qua geurbeleving is The Lost Chapter echt totaal niet wat je verwacht van een eau de toilette van een kledingmerk. De geur opent kruidig en warm-zoet, waarna hij overgaat in een rijke, iets rokerige en warme basis met veel diepte en een heel subtiel creamy randje. Een unieke, elegante en volwassen geurcombinatie die zowel door vrouwen als mannen gedragen kan worden. Misschien niet echt een parfum voor deze tijd van het jaar, maar wél eentje voor de koudere dagen, herfst, winter én romantische date nights, want verwarmend, prikkelend en een tikkeltje zwoel is hij zeker. Nog een heel groot pluspunt: voor een eau de toilette blijft de geur echt heel erg lang op zowel huid als kleding terug te ruiken en geeft hij een high-end en zelfs niche parfumbeleving.

Als ik een vergelijking moet maken, dan komt op de één of andere manier Le Labo Santal 33 in me op maar ook zeker de diepere Tom Ford parfums. De Parfumeur achter The Lost Chapter is Jérôme Epinette en die is dan weer bekend van een aantal bekende BYREDO, Boy Smells en Atelier Cologne parfums, maar met deze namen zit je toch wel echt in een heel andere prijsklasse..

–> & Other Stories The Lost Chapter eau de toilette is verkrijgbaar voor €35,00/50ml via de & Other Stories webwinkel en in hun fysieke winkels.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 30 maart 2023 at 13:33

  Klinkt ontzettend goed.
  Deze hoort bij een verzamelaars van parfums……
  Vindt het zo mooi.
  Fijne shop met zoveel moois

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.