Fashion

Webshop tip | Rosa Rose sieraden

22 maart 2023

Rosa Rose sieraden
There’s a new kid in town! Nederland is een sieradenmerk rijker: Rosa Rose. Sieraden die zowel water-, zweet- als hittebestendig zijn en waar je dus heel erg veel draagplezier van gaat hebben. Ik laat je graag een aantal items uit de collectie zien waar ik als een blok voor viel. Leuk als een fijn shoppingadresje voor jezelf of als cadeautip voor iemand anders!

‘Lees ook: On trend | Lingerie als fashion (+ styling tips).’

Rosa Rose sieraden

Rosa Rose

Sieradenlabel Rosa Rose is opgericht met de visie om gepersonaliseerde, op maat gemaakte en betekenisvolle sieraden te maken die lang meegaan en altijd gedragen kunnen worden. Je kan er terecht voor minimalistische sieraden, maar ze hebben ook die trendy items zodat de sieraden bij iedere stijl en outfit passen. Prijstechnisch gezien liggen de sieraden zoals ringen, armbanden en kettingen tussen de €47,00 en €97,00 per item.

Het is duidelijk dat Rosa Rose van het hele ‘fast fashion’ af wil en staat voor kwaliteit. De sieraden zullen daarom niet verkleuren of vervagen en zijn bovendien zowel water- als zweetbestendig waardoor ze een leven lang gedragen kunnen worden. De nikkelvrije sieraden zijn verkrijgbaar in 925 zilver en 925 zilver met een 18k goud vermeil coating (2,5micron) en worden geleverd met 1 jaar garantie.

Leuk detail: Rosa Rose is echt een merk van eigen bodem en worden in het atelier in Utrecht ontworpen en met de hand gemaakt.

Rosa Rose sieraden

Persoonlijk heb ik een enorm zwak voor minimalistisch vormgegeven sieraden, het liefst in goud en dan wel met nét even een opvallendere afwerking zoals met een gepersonaliseerde hanger, letter of een ketting met bolletjes zoals in de satellite chain op de foto’s. Heel fijn: bij de kettingen heb je veel keuze uit het type ketting, maar kan je ook de lengte aangeven. Leuk als je meerdere kettinkjes samen wil dragen zodat je ze op verschillende hoogtes samen kan dragen. Om het plaatje af te maken wordt iedere bestelling in een luxe cadeauverpakking geleverd. Liefde voor een kloppend plaatje van A tot Z!

–> Klik hier voor de webwinkel van Rosa Rose sieraden voor meer informatie en om het hele assortiment te bekijken. Tipje: deze week is er een openingsactie en krijg je met de code LAUNCH15 maar liefst 15% korting op alles.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Dit artikel bevat product(en) die beschikbaar zijn gesteld door een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Annet
  Reply Annet 22 maart 2023 at 10:43

  Wat een mooie en subtiele sieraden.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 22 maart 2023 at 07:16

  Prachtig en zo subtiel.
  Hele mooie jewelz in de webshop.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.