Beauty Lifestyle

Sissy Boy | Holistic Beauty collectie

13 maart 2023

Sissy Boy Holistic Beauty collectie

Sissy Boy is een mode- en lifestylemerk met Nederlandse roots met inmiddels meer dan 40 winkels verspreid in de Benelux. Je kan bij de winkels én in de webwinkel terecht voor een compleet plaatje als het draait om zowel kleding, tassen en accessoires voor vrouwen, mannen als kinderen, maar ze hebben ook een geweldige Sissy Boy Homeland-afdeling met producten van interieuraccessoires en woondecoratie tot aan stationery en servies. Ik heb persoonlijk een enorm zwak voor het merk en snuffel dan ook graag rond in de winkels, waar ik zelden met lege handen naar buiten kom.. Nieuw toegevoegd aan het assortiment is de Holistic Beauty collectie.

‘Lees ook: Vegan beauty | Muze skincare review.’

Sissy Boy Holistic Beauty collectie

Kathelijne Osterloh staat al zo’n 4,5 jaar aan het hoofd van de designafdeling van Sissy Boy en werkt vanuit haar gevoel. Over haar toekomstvisie voor Sissy Boy is ze heel duidelijk:

“Met liefde mooie duurzame producten maken. Duurzaam is voor mij kwaliteit en tijdloos. We hebben een herkenbaar eigen handschrift met een authentiek kleur en dessin gebruik. Daarnaast vinden we het belangrijk zo duurzaam mogelijk te produceren, maar hierin geldt dat we daar nog uitdagingen hebben liggen. Ook vakmanschap en ambacht zijn belangrijke inspiratie bronnen voor mij. In de toekomst zou ik graag willen samenwerken met bijvoorbeeld Nederlandse kunstenaars of vakmensen zoals bijvoorbeeld pottenbakkers of andere kleine merken die zelf producten maken.

Het gaat erom mensen te inspireren om authentiek te zijn. Je eigen stijl hebben. Waar sta je voor als merk. Wat is je handschriftherkenbaarheid als merk. Daarom ben ik heel blij met de lancering van onze Holistic beauty assortiment. We willen mensen niet alleen inspireren voor interieur en fashion maar daar ook een stuk verdieping brengen. Duurzaamheid is bewuster leven, even stilstaan en dat kan voor iedereen wat anders betekenen. Maar we willen mensen dus ook op dit gebied inspireren.”

Sissy Boy Holistic Beauty collectie

De nieuwe Sissy Boy Holistic Beauty collectie sluit hier bij aan en bestaat uit verschillende producten om het ultieme wellnessgevoel naar huis te halen. Denk hierbij niet alleen aan verzorgingsproducten, maar ook aan mindstyle en selfcare items zoals edelstenen, boeken en cards, een voetreflexologie-set, saliebladeren en palo santo hout om te branden, interieurparfums en wierook. Deze collectie past heel erg in de trend van het ‘vertragen’ en meer in het moment leven; the art of slowing down voor meer verbinding met jezelf en de mensen om je heen.

Qua beautymerken kan je denken aan verzorgingsproducten van Meraki, Spritz Wellness en Rock Your World, parfum van Bon Parfumeur, nagellak van Manucurist en producten van Azur Natural Bodycare. En dit laatste is toch wel echt enorm tof he? Dit merk is namelijk een beautylabel van eigen bodem van Eline, waar ik je een tijdje geleden in dit artikel alles over vertelde :)

Het assortiment in de Holistic Beauty collectie mag persoonlijk van mij nog wel verder uitgebreid worden, maar ik vind het in ieder geval een heel erg mooie én passende toevoeging aan zowel het assortiment als de look & feel van het concept van Sissy Boy. Het maakt niet alleen heel erg fijne producten voor jezelf, maar ook een mooie cadeautip om weg te geven.

–> Klik hier om het volledige assortiment in de Sissy Boy webshop te bekijken.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 13 maart 2023 at 11:09

  Zo mooi.
  Ik had het inderdaad al gezien in de webshop.
  Hele mooie stenen etc…….

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.