Beauty

Mijn (almost) empties van maart 2023

7 april 2023

beauty empties maart 2023
Er gaan iedere maand heel wat beautyproducten door mijn handen, niet alleen vanwege mijn werk maar ook omdat ik simpelweg een ‘beautymeisje’ ben die graag van alles uitprobeert :) Maar wat zijn nu écht aanraders en producten die het aanbevelen waard zijn? In dit maandelijkse rijtje beauty favorieten deel ik deze graag met je. Vandaag in de vorm van een (almost) empties, want producten die bij mij tot de bodem leeg gaan zijn wel écht favorieten te noemen! In het rijtje van vandaag zie je producten van Neogen, Purito, Aveda, Gucci en Q+A voorbij komen.

‘Lees ook: Spring beauty shoplog | Lanvin, Gucci Beauty, MAC & Hourglass.’

beauty empties maart 2023

Mijn (almost) empties van maart 2023

Neogen Dermalogy calming cicatree micellar cleansing oil
Je huid twee keer per dag reinigen is toch wel de basis van een goede huidverzorgingsroutine. En vooral voor in de avond ben ik qua reinigingsproducten een enorme fan van reinigingsolie. Dit verwijdert op de meest eenvoudige manier je make-up, vuil, SPF, luchtvervuiling en dergelijke zonder dat je hoeft te boenen. Simpelweg inmasseren op je droge gezicht (en neem daarbij gerust je gesloten oogleden mee vanwege je oogmake-up), met een klein beetje water veranderen in een melk-achtige substantie en daarna spoel je het met water en/of een washandje allemaal van je gezicht af.

Deze Neogen cleansing oil is enorm mild, laat geen roodheid, trekkerig gevoel of traanogen achter en zal echt tot de laatste druppel op gaan. Klik hier als je meer over het interessante ingrediënt ‘cica’ willen lezen; één van de ster-ingrediënten in deze reinigingsolie.

–> Onder andere bij YesStyle en voor een fles van maar liefst 300ml betaal je op dit moment €20,25.

beauty empties maart 2023

Purito cica clearing BB cream
Vanwege mijn Foundation Friday rubriek en mijn zwak voor het zoeken naar dé producten voor een perfecte face base gaan er heel wat foundations en soortgelijke producten door mijn handen. Maar deze Purito cica clearing BB cream pak ik er blijkbaar opvallend vaak bij, aangezien de tube zo goed als leeg is. Waarom deze favoriet is? De dekking is medium, de ondertoon mooi neutraal, geeft een mooie frisse glow, is cruelty-free en vegan, bevat geen nasties maar juist mooie huidverzorgende ingrediënten, is betaalbaar en een enorme aanrader voor de drogere en rijpere huidtypes. In dit artikel lees je mijn uitgebreide review met voor- en nafoto’s.

–> Onder andere bij Little Wonderland te koop voor €14,39/30ml.

beauty empties maart 2023

Aveda Botanical Repair strengthening overnight serum
Als je mij al een tijdje volgt op zowel de website als social media, dan is het vast geen verrassing meer dat de gehele Aveda Botanical Repair haarverzorgingslijn een absolute favoriet van me is. Geen nasties, ruikt heerlijk, zuinig in gebruik en zowel mijn haren als gevoelige hoofdhuid reageren er heel erg goed op. Vooral een tip voor als je fijn haar hebt: het strengthening overnight serum. Deze kan je natuurlijk gebruiken zoals het hoort – in de avond voor het slapen gaan als nachtverzorging voor je haar – maar doet het ook goed tegen frizz, fly-aways, licht stylingproduct en bij het maken van een sleek bun (knotje) of hoge staart. Verzwaart het haar niet, maakt niet vettig en is voor mij echt een go to haarproduct.

–> Onder andere te koop bij Douglas voor €35,95/100ml.

beauty empties maart 2023

Gucci Bloom eau de parfum
Omdat de flacon niet transparant is en van zichzelf nogal zwaar, was het een verdrietige ontdekking toen ik hier onlangs de laatste spray van aanbracht. Ik ben er heel zuinig mee geweest en kan de lege flacon nog maar niet wegdoen omdat het zo’n plaatje is en gebruik hem nu als decoratie op mijn werkkamer :) Het is een wit bloemenparfum met een duidelijk herkenbare jasmijn geurnoot met een romig randje en blijft bij mij echt bizar lang op de huid ruiken. Nog een laatste tip: deze combineert echt ge-wel-dig lekker samen met Escentric Molecules molecule 01.

–> Gucci Bloom eau de parfum is nu onder andere bij Wehkamp en Douglas in de aanbieding.

beauty empties maart 2023

Q+A Liquorice Lip Oil
Dit huidverzorgingsmerk is in Nederland nog wat minder bekend en dat is zonde! Want het merk heeft heel veel interessante en mooie producten in het assortiment, kiest voor zo natuurlijk mogelijke formules zonder siliconen, is dierproefvrij, betaalbaar en ‘gewoon’ te koop bij Holland & Barrett (€8,99/15ml). Deze lip oil met zoethoutwortelextract voelt heel prettig op de lippen (wel voedend en verzorgend maar niet zwaar of plakkerig), ondersteunt de aanmaak van collageen, laat de lippen subtiel glanzen en herstelt droge en schrale plekjes bijzonder snel. Door het handige rollertje smeer je snel je lippen in om ze zacht, soepel en kissable te houden, hij heeft geen viezig smaakje en geeft ook nog een subtiel plumping effect.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 7 april 2023 at 18:16

    Het ziet er heel goed uit.
    Die lip oil moet ik zeker kopen voor de kurkdroge lippen en al die loshangende velletjes aan de mond.

    Fijne feestdagen Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.