Fashion

Webwinkel tip | LUTZ

20 april 2023

Lutz webwinkel webshop closed kleding
Er zijn heel erg veel webwinkels te vinden, maar soms zitten er van die fijne adresjes tussen waarbij het totale plaatje klopt en waarvan ik echt heel enthousiast word. Ik deel deze geweldig leuke shoppingadresjes dan ook heel erg graag met je. Zoals LUTZ, een Nederlandse kledingwinkel mét webshop met verschillende luxe modemerken. En yes, ook de inbetweenies kunnen hier goed terecht. In dit artikel vertel ik je meer over deze leuke webwinkel!

‘Lees ook: Fashion | Tips voor het vinden van de perfecte broek.’

Lutz webwinkel webshop closed kleding

Over LUTZ

LUTZ werd in 1904 werd opgericht door Herman Lutz en het assortiment van de winkel bestond toen uit stoffen, fournituren, dekens, lakens, haakgaren, de iconische 4711-parfums, allerlei modeartikelen en zelfs een klein assortiment woonaccessoires en meubelen. De liefde voor het vak werd van Herman doorgegeven aan zijn drie zoons en na de oorlog neemt zijn zoon Clemens deze winkel in Vinkeveen over, waarna zoons Harrie en Jan winkels in Breukelen en Abcoude openen en de focus zich langzaam meer en meer begon te verleggen naar een luxe kledingzaak voor zowel dames als heren en de naam LUTZ werd zo al snel een begrip.

Na drie generaties Lutz-mannen werd in 2012 Hanneke Lutz de eerste vrouwelijke algemeen-directeur die LUTZ in Vinkeveen leidt. Dit doet Hanneke samen met heer man Jasper Verhoek en hun team van deskundige medewerkers. Samen inspireren ze modebewuste bezoekers met een assortiment van internationale topmerken met als focus een hoge kwaliteit samen met persoonlijke service.

Lutz webwinkel webshop closed kleding Lutz webwinkel webshop closed kleding

Merken

Bij LUTZ kan je terecht voor kleding van merken als Ba&sh, Diadora Heritage, Ganni, Isabel Marant, Toral, See by Chloé, Denham, Fillipa K, en een uitgebreide collectie van Closed kleding. Closed is een van origine Duits kledingmerk dat vooral bekend staat om de sophisticated stijl, comfortabele pasvorm en tijdloze kleding. Qua maatvoering kan je bij LUTZ terecht van kledingmaat XXS/32 tot en met kledingmaat XXXL/46, waardoor je hier ook als inbetweenie goed terecht kan!

–> Natuurlijk kan je terecht in de fysieke winkel in Vinkeveen, maar je kan ook shoppen via de LUTZ webwinkel. Tipje: schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt een kortingscode van 10% op je eerste bestelling.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

*

Reacties op dit artikel

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 20 april 2023 at 07:26

  Prachtige items.
  Helaas wordt mijn portemonnee er minder blij van.

  Xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 20 april 2023 at 09:15

   Het is inderdaad een webwinkel in het hogere en luxe segment. Maar zeker een pareltje waar je mooie items vandaan kan halen waar je jarenlang plezier van kan hebben!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.