Beauty

About the brand | Organic Shop

25 april 2023

organic shop body scrubs

Er bestaan enorm veel beautymerken waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. En dat is zonde, want zo mis je misschien die pareltjes van een merken die zeker het proberen waard zijn. Zoals Organic Shop, een natuurlijk, vegan, vrolijk en betaalbaar verzorgingsmerk. In dit artikel vertel ik je er graag meer over én licht ik de heerlijke bodyscrubs voor je uit!

‘Lees ook: Health | Tips voor meer energie in de ochtend.’

organic shop body scrubs

Organic Shop

De producten van dit merk zijn geïnspireerd op de natuur en zorgen voor een fijn wellnessmoment in je eigen badkamer. Alle producten van Organic Shop bestaan voor minimaal 95% uit natuurlijke ingrediënten van plantaardige oorsprong zoals vers fruit, planten en groenten, plantaardige oliën, diepzee-algen en andere werkstoffen uit de natuur die allemaal hun eigen huidverbeterende werking hebben.

Goed om te weten: de producten van Organic Shop zijn vegan, dierproefvrij, COSMOS en Ecocert gecertificeerd en vrij van synthetische geur- en kleurstoffen, (micro)plastics, conserveringsmiddelen, minerale oliën, parabenen en SLS en komen in verpakkingen van gerecycled plastic.

organic shop body scrubs
organic shop body scrubs

Organic Shop body scrubs

Het merk staat vooral bekend om de vrolijk gekleurde bodyscrubs die in verschillende soorten verkrijgbaar zijn. Je gebruikt deze door je huid vochtig te maken, een kleine hoeveelheid over je handen te verdelen en met zachte ronddraaiende bewegingen over je lichaam in te masseren. Vervolgens spoel je je huid af en merk je al bijna direct het verschil in textuur en gladheid. Extra fijn: in al deze bodyscrubs zit shea boter; een voedend en verzachtend ingrediënt dat helpt om vochtverlies tegen te gaan. Dit laat na het afspoelen en droogdeppen een subtiel, verzorgend en zacht laagje achter op de huid.

Repairing body scrub mango & sugar op basis van fijne suiker, glycerine, shea boter en mango extract zorgt voor een zijdezachte huid en geeft een mooie glow. Mango zit vol essentiële vetzuren die de huid voeden en verzachten en de tropische fruitgeur heeft een opwekkende werking die instant vrolijk maakt.

Firming body polish rose & salt op basis van zoutkristallen, glycerine, shea boter en rozenwater geeft een boost aan de celvernieuwing en draagt bij aan een soepele en stevige huid. Rozenwater heeft een verzachtende, kalmerende en talgregulerende werking en de bloemige rozengeur doet vooral heel zacht en verzorgend aan.

Renewing body scrub raspberry & sugar op basis van fijne suiker, glycerine, shea boter, kaolin klei en frambozenextract zorgt voor een zachte en gladde huid. Frambozen zitten vol antioxidanten die de collageenproductie een boost geven en de bloedcirculatie bevorderen. De geur is daarnaast heel fruitig, vrolijk en zoet en je zou er bijna een lepel in willen zetten om op te smikkelen (maar niet echt doen natuurlijk ;)

Softening body scrub coffee & sugar op basis van zoutkristallen, glycerine, shea boter, houtskool en koffie-olie. Koffie-olie heeft een hydraterende werking die de huid zachter maakt, afvalstoffen helpt af te voeren en bijdraagt aan een stevigere huid. De geur is warm en romig en echt iets voor koffieliefhebbers. Persoonlijk is dit toch wel mijn favoriet vanwege de heerlijke koffiegeur én de werking ervan op mijn drogere lichaamshuid die hierdoor weer heerlijk zacht en gevoed aanvoelt.

–> De producten van Organic Shop zijn te vinden in het schap en via de webshops van onder andere Kruidvat, Etos, Albert Heijn en Trekpleister. De scrubs zijn verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van €5,49/250ml.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Organic Shop.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 25 april 2023 at 10:13

  Die lijkt op ééntje van een andere winkel.
  Het is echt heerlijk voor de huid.

  Xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 april 2023 at 10:50

   Ze zijn echt heerlijk inderdaad! :)

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.