Beauty

Foundation Friday | Heimish Moringa Ceramide BB Cream

12 mei 2023

Heimish Moringa Ceramide BB Cream review 21C Light Nude kbeauty korean beauty

Vandaag maar weer een beetje veel Korean beauty liefde, deze keer in de vorm van een uitgebreide review over de nieuwste Heimish Moringa Ceramide BB Cream. Deze was in no time na de lancering uitverkocht en de run erop blijft aanhouden. Na uitgebreid testen snap ik wel waarom! In dit artikel lees je alles over deze BB Cream die de perfecte combinatie is tussen een lichte foundation, suncare en huidverzorging.

Tipje: check ook zeker de review van collagablogger en mede-skincarejunkie Natascha van ZijTikt.nl over deze BB Cream zodat je wellicht nog beter een (kleur)keuze kan maken én heb je er gelijk een fijne leestip bij :)

‘Lees ook: Skincare tip | Medik8 Press & Clear exfoliating tonic (review).’

Heimish Moringa Ceramide BB Cream review 21C Light Nude kbeauty korean beauty Heimish Moringa Ceramide BB Cream review 21C Light Nude kbeauty korean beauty

Heimish Moringa Ceramide BB Cream review

De belofte

“Bedek roodheid, versterk je huidbarrière en hydrateer je huid. Deze milde BB cream met zachte textuur egaliseert de huid terwijl het tegelijkertijd werkt aan huidverbetering en een langdurige hydratatie.”

Ingrediënten

Deze BB Cream is op basis van water, zonnefilters (SPF30, siliconen en kleurpigmenten. Verder zitten er een aantal fijne skinloving ingredients in zoals glycerine, niacinamide, betaine, moringa olie, vitamine E, panthenol, hyaluronzuur, adenosine, perzikextract en ceramide. Een mooie mix van ingrediënten die zowel hydraterend, verzorgend als verzachtend werken, maar ook age-well eigenschappen tegen huidveroudering heeft en de huidbarrière beschermt.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Heimish Moringa Ceramide BB Cream is online onder andere verkrijgbaar via KoreanSkincare.nl, YesStyle, Stylevana en iHerb waarbij de prijzen variëren van €13,30 tot €19,95 voor een tube van 30g.

Heimish Moringa Ceramide BB Cream review 21C Light Nude kbeauty korean beauty Heimish Moringa Ceramide BB Cream review 21C Light Nude kbeauty korean beauty Heimish Moringa Ceramide BB Cream review 21C Light Nude kbeauty korean beauty Heimish Moringa Ceramide BB Cream review 21C Light Nude kbeauty korean beauty

Review

De Heimish Moringa Ceramide BB Cream komt in een tube met een pompje waardoor je de BB Cream heel eenvoudig kan doseren. Veel heb je er niet van nodig om een mooi en natuurlijk resultaat te krijgen; van één pompje voor een meer natuurlijke en lichte dekking wanneer je je vingers gebruikt tot een medium dekking wanneer je twee pompjes en een kwast gebruikt. En zelfs dan blijft het resultaat natuurlijk, omdat het product mooi versmelt met de huid. Echt een foolproof product, zeker wanneer je de juiste kleur te pakken hebt.

En die goede tint heb ik gelukkig met de lichtste kleur 21C Light Nude. Deze heeft een koele tot neutrale ondertoon met een heel klein beetje dat ‘grijzige’ tintje wat veel Koreaanse BB creams hebben. De kleurmatch is heel goed bij mij en zoals je ziet worden roodheden en vlekjes mooi geneutraliseerd, terwijl de huid er fris, natuurlijk en totaal niet cakey uit blijft zien. Het huidgevoel van dit product vind ik heel erg prettig en doet me denken aan een verzorgende dagcrème zonder te zwaar, vettig of plakkerig te zijn. De finish is natuurlijk tot subtiel glowy en met een klein beetje afpoederen blijft het de hele dag mooi op z’n plek en trekt het niet in lijntjes en rimpeltjes.

Het voordeel van een make-up x skincare combinatie vind ik dat je je huid er echt een plezier mee doet en dat merk je tijdens het dragen. De hele dag door voelt mijn huid comfortabel en soepel aan, terwijl veel traditionele foundations gedurende de dag nog wel eens een droog en trekkerig gevoel kunnen geven. Zeker een aanrader dus voor de drogere en rijpere huidjes om eens een uitstapje te maken naar de Koreaanse BB Creams wanneer je ditzelfde ervaart.

Mocht je van nog wat meer glow houden en er zeker van willen zijn dat je foundation of BB Cream echt de hele dag blijft zitten, check dan ook zeker eens de Heimish Artless Glow Base die perfect werkt als primer en heel goed combineert met deze nieuwe Moringa Ceramide BB Cream.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Natascha - Zijtikt.nl
  Reply Natascha - Zijtikt.nl 19 mei 2023 at 20:04

  Wat staat ‘ie je mooi! Eindelijk had ik tijd om je site even uitgebreid bij te lezen en vind het zo leuk om te zien dat de kleur perfect voor je matcht. Ik ben inderdaad ook groot fan, gebruik ‘m momenteel elke dag.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 20 mei 2023 at 11:50

   Jaaa, hij is fijn he?! Dankjewel! <3

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 12 mei 2023 at 11:10

  Dit ziet er nog leuk uit ook.
  Jammer dat er zo weinig inhoud in de tube zit.

  Xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 mei 2023 at 16:33

   Volgens mij is 30g/30ml heel normaal voor een foundation/BB Cream? :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.