Mama & Kind Reizen & vrije tijd

Uit tip | Kidsstock Festival (11 juni 2023 Rotterdam)

27 mei 2023

kidsstock festival 2023 line-up/optredens/to do

Op zondag 11 juni 2023 is het zover: de tweede editie van Kidsstock Festival! Het Kralingse Bos in Rotterdam is het decor voor een geweldig dagje uit met kinderen. Hier staat het uitje in ieder geval al in de agenda en we kijken er alvast enorm naar uit want het belooft weer een feestje te worden. In dit artikel lees je alles over deze tweede editie van dit familiefestival en wat je ervan mag verwachten!

‘Lees ook: Reizen | De Grote Vakantie Checklist inpaklijst.’

kidsstock festival 2023 line-up/optredens/to do

Kidsstock 2023

De makers van Kidsstock zijn vier vaders met hun kinderen. De vaders zijn ruim ervaren in het organiseren van festivals – denk aan Boothstock en de Dance Parade – maar de kinderen vonden dat het wel anders mocht; beter, leuker en wilder. De vaders besloten dat ze zelf een festival mochten organiseren, waarbij kinderen de bepalende factor zijn..

Kidsstock biedt voor de hele familie een dag vol vermaak, waarbij muziek de rode draad is. Zo zijn er verdeeld over meerdere podia leuke optredens en een toffe line-up van onder andere:

– VOF de Kunst
– Bankzitters
– duo-optredens van Nederlandse top DJ’s sámen met hun kids
– De Verhalencaravan
– DJ Irwan & Skyler
– Doe Maar Mee Circus
– Meneertjes Slodde & Vos
– Mevrouwtje Klieder & Klodder
– Mono Het Aapje
– Wipneus & Liv
– .. en nog veel meer!

kidsstock festival 2023 line-up/optredens/to do kidsstock festival 2023 line-up/optredens/to do kidsstock festival 2023 line-up/optredens/to do

Naast deze optredens is er ook heel erg veel te doen. Laat je bijvoorbeeld verrassen door een bijzondere mix van rondlopend theater en vermaak en schuif aan bij één van de vele workshops waar kinderen naar hartenlust kunnen knutselen en waar nieuwe skills worden geleerd. Denk aan karaoke, een DJ workshop, teken mee aan een enorm kunstwerk door Het Kleurfeest, laat jezelf gaan in de Silent Disco, er is een toffe Nintendo corner, doe mee aan De Brulrace (een race op driewielers die sneller gaan bij meer geluid = geoorloofd schreeuwen en brullen!) of leer toffe tricks van De Circusfabriek.

Bij een goed dagje uit hoort natuurlijk ook lekker eten en drinken. Op Kidsstock zullen verschillende foodtrucks staan met bijvoorbeeld poffertjes of pizza’s en voor de ouders is er een fijne wijnbar.

Wat? Kidsstock Festival
Wanneer? Zondag 11 juni 2023
Waar? Kralingse Bos, Rotterdam
Hoe laat? 13.00-20.00u
Wat kost het? Kinderen tot 2 jaar: €0,00, kinderen van 3-6 jaar: €12,50, kinderen vanaf 7 jaar en volwassenen: €25,00

–> Neem voor meer informatie een kijkje op de website van Kidsstock.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Sfeerbeelden door Yvette de Wit.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 27 mei 2023 at 07:58

    Zo leuk.
    Ik had erover gehoord en gelezen…..
    Geniet met het gezin van een gezellige dag uit.

    Een fijn lang en heel mooi weekend

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.