Beauty

Loveli summer beauty musthaves

17 mei 2023

Loveli deodorant sun cream lipbalm review/ervaring

Loveli is een 100% natuurlijk Nederlands cosmeticamerk met een heel rijtje aan fijne producten in het assortiment. Ik interviewde oprichtster Linda alweer in het voorjaar van 2019 (lees hier) en het merk heeft sindsdien zeker niet stilgestaan! Ik laat je heel erg graag een aantal fijne producten zien die je zeker als Summer Essentials zou kunnen omschrijven :)

‘Lees ook: Beauty tips tegen wallen en donkere kringen.’

Loveli deodorant sun cream lipbalm review/ervaring

Loveli is een merk van eigen bodem dat staat voor 100% natuurlijke producten die 100% troepvrij zijn. Zo bevatten de producten bijvoorbeeld geen aluminium, parabenen, siliconen, SLS/SLES (sulfaten), PEG’s, synthetische parfums en microplastics. Bovendien zijn de producten niet op dieren getest.

Loveli deodorant sun cream lipbalm review/ervaring

Loveli deodorant €13,00/75ml
Eén van de sterproducten en bestsellers van het merk is toch wel de natuurlijke deodorant zonder aluminium. In deze deodorant zit onder andere natriumbicarbonaat (zuiveringszout) als werkzame stof dat zweet neutraliseert en absorbeert. Daarnaast zorgt zinkoxide voor extra bescherming tegen stress-, emotie- en hormonaal zweet en zit er onder andere kokosolie, shea boter en vitamine E in voor een milde verzorging van de okselhuid. De Loveli deodorant is verkrijgbaar in zes verschillende geuren en een geurloze variant voor de gevoelige huid.

Ik heb deze deodorant stick in de Fresh Cotton geur en vind dat persoonlijk echt een heerlijke zachte en verzorgende geur, lekker fris en een tikkeltje romig. Je duwt de deodorant via de onderkant omhoog, haalt hem een paar keer over je oksel heen en je bent de hele dag beschermt tegen nare geurtjes. Zelfs met drukke dagen vol afspraken waarbij je van hot naar her moet, dagjes uit op warme dagen en zweterige sportsessies. En goed om te weten: met de verpakking van 75ml kan je zo’n drie maanden vooruit en is daarna navulbaar. (Pssst, de verpakking die je op de foto ziet is trouwens een navulling maar je kan hem ook op zichzelf gebruiken :)

Loveli deodorant sun cream lipbalm review/ervaring

Loveli Sun Cream SPF30 €23,50/150ml
Goede suncare is natuurlijk onmisbaar in de zomermaanden. De nieuwe zonnebrandcrème heeft als werkzame stof het minerale filter zinkoxide, is waterproof, koraalvriendelijk, beschermt tegen UVA en UVB en is door het hele gezin te gebruiken; voor baby’s, kinderen en volwassenen. Verder zit er onder andere squalaan, propanediol, bisabolol, vitamine E, en karanjezaadolie in dat de huid verzacht en verzorgt.

De textuur van de sun cream is zoals die van een bodylotion en smeert prettig uit. Maar wel echt even goed inmasseren tot er wat warmte ontstaat zodat het zich gemakkelijker verspreidt en het witte waasje vanzelf verdwijnt. Ergens mis ik misschien een wat zonnige en zomerse geur, maar aan de andere kant is parfum (synthetisch en vaak zelfs ook natuurlijke varianten) ook weer niet al te goed voor je huid en kan dit irriterend werken. Maar dit is zeker een mooie natuurlijke en non-nano zonnebrand die ook nog eens een zijdezacht gevoel achterlaat op de huid.

Loveli deodorant sun cream lipbalm review/ervaring Loveli deodorant sun cream lipbalm review/ervaring

Loveli lipbalm €6,50/6ml
Onlangs zijn de lippenbalsems van Loveli vernieuwd en ik heb twee kleurtjes mogen ontvangen: Peach en Raspberry. De tintjes zijn heel subtiel en verwacht eerder een waasje dan een volle kleur, maar het is net even voldoende om de lippen er verzorgd uit te laten zien. Persoonlijk ben ik hier bij lippenbalsems een voorstander van, omdat ik ze zo ook zonder spiegeltje aan kan brengen zonder bang te hoeven zijn dat ik buiten de lijntjes kleur ;)

Deze vegan lipbalms bevatten géén minerale oliën, petroleum of paraffine maar wél onder andere bessenwas, kokosolie, vitamine E, jojoba olie, avocado-olie, rijstkiemolie en squalaan. Dit zorgt ervoor dat schrale en droge lippen snel herstellen en maakt de lippen heerlijk zacht en soepel. Vooral de zachte bessenroze Raspberry lipbalm is een favorietje en zit standaard in mijn handtas!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld door een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Annet
    Reply Annet 17 mei 2023 at 17:00

    Ik gebruik de deo van Loveli al een tijdje en vind hem geweldig. Ik heb nog geen andere producten van hun.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.