Beauty

Love it! | Lush Feeling Younger skin tint

11 mei 2023

lush feeling younger skin tint review
Ik weet nog goed hoe in de zomer van 2012 de Lush Emotional Brilliance make-uplijn werd gelanceerd. Een grote en spannende stap voor een merk dat tot dan vooral bekend stond om de heerlijk geurende badbruisballen en de douche-, haar- en verzorgingsproducten. De make-upselectie van Lush ziet er nu zo’n elf jaar later weer heel anders uit, maar er zijn een aantal bestsellers gebleven. Waaronder de Lush Feeling Younger skin tint; een vloeibare highlighter voor een subtiele glow. In deze review lees je er alles over!

‘Lees ook: Review | Lush Ultraplant gezichtsreiniger.’

lush feeling younger skin tint review

Lush Feeling Younger skin tint review

De belofte

“We weten allemaal dat echte schoonheid van binnen zit, maar soms wil je ook die buitenkant extra laten stralen. Dan is Feeling Younger een fantastische optie. Verzachtend havermout-afkooksel, verhelderende amandelolie en verzachtende cacaoboter maken deze highlighter nog zachter voor je huid. Gebruik onder je foundation voor een subtiele glans, of gebruik als highlighter op jukbeenderen, kaaklijn of wenkbrauwbot of waar je dan ook wat extra glans wilt.”

Ingrediënten

Ik ben een sucker voor de combinatie van een make-upproduct x skincare, omdat je zo twee vliegen in één klap slaat. De Lush Feeling Younger skin tint valt hier zeker onder, want er zit onder andere verzachtend en kalmerend havermoutextract, verzorgende amandelolie, cacaoboter en jojoba-olie in en verfrissend oranjebloesemwater in en de kleine hoeveelheid alcohol die erin zit is juist van de verzachtende en ‘terugvettende’ soort. Good to know: dit product is vegan en proefdiervrij.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Lush Feeling Younger skin tint is voor €18,00/20g verkrijgbaar in de Lush winkels en via de Lush webwinkel.

lush feeling younger skin tint review lush feeling younger skin tint review

Review

Als je mij een beetje kent en al wat langer volgt, dan weet je dat ik niet van de enorm uitgesproken of kleurige make-uplooks ben maar juist van de subtiele en zachte looks waarbij een mooie basis centraal staat. De Lush Feeling Younger skin tint is hier echt perfect voor en is echt een multitasker die ik op verschillende manieren gebruik. Zo gebruik ik hem als highlighter onder de wenkbrauwen voor een subtiel liftend effect, in de binnenste ooghoekjes voor een meer ‘wakkere’ oogopslag en op mijn jukbeenderen voor een mooie glans. Maar op de dagen dat mijn gehele huid wat doffer oogt of wanneer ik een meer glowy & beachy look wil, meng ik hem met mijn dagcrème of foundation voor een heel subtiele allover glow. Dit frist in één simpele stap je hele gezicht op!

Je hebt van deze skin tint maar een heel klein beetje per keer nodig en ik geef daarom ook als tip om een wattenstaafje of een herbruikbaar spateltje te gebruiken om er een minimale hoeveelheid uit te halen en te gebruiken. Deze vloeibare highlighter oogt in het potje wit, maar eenmaal uitgewerkt op de huid zie je van dit witte niets meer terug en blijft er een champagne/parelmoeren glans achter. De kleur is iets goud, maar dan eerder roségoud dan geelgoud, zonder te warm of te oranje te zijn. En heel fijn: géén glitters of chunky bits. Love it!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Liene
  Reply Liene 14 mei 2023 at 18:59

  Van alle highlighters die ik heb geprobeerd, steekt deze Lush skin tint er met kop en schouders bovenuit! ✨👑

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 mei 2023 at 19:56

   Wat enorm leuk om te horen dat jij er ook zo enthousiast over bent!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 11 mei 2023 at 12:44

  Dit klinkt erg goed.
  Fijne tips.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.