Beauty

Lush Sleepy hand- en bodylotion

30 mei 2023

Lush Sleepy bodylotion review/ervaring

Terugzoekend door mijn archieven vond ik het opvallend dat ik nog nooit over dit product geschreven heb, terwijl ik er door de jaren heen al meerdere potjes van leeggemaakt heb. Ik heb het over de Lush Sleepy hand- en bodylotion met werkelijk één van de lekkerste lavendelgeuren die ik ken en dan ook nog eens vol heerlijke ingrediënten voor een zacht huidje. In deze review lees je er alles over!

‘Lees ook: Review | Lush Feeling Younger skin tint.’

Lush Sleepy bodylotion review/ervaring

Lush Sleepy hand- en bodylotion

De belofte

“Wat zul jij heerlijk slapen dankzij deze hand- en bodylotion met milde haverinfusie, kalmerende lavendel en vertrouwde, zoete tonka absolue. Door de bloemige geur heeft Sleepy wel iets weg van een zoete, warme drank. Masseer in op je huid en vertrek zachtjes naar dromenland… Welterusten!”

Ingrediënten

Deze hand- en bodylotion zit bomvol ingrediënten die de huid kalmeren, hydrateren, voeden en verzachten. Denk aan havermelk, amandelolie, lavendelwater, lavendelbloeseminfusie, jojoba-olie, glycerine, cacaoboter en illipeboter. Good to know: dit product is vegan en niet op dieren getest.

Prijs en verkrijgbaarheid

Lush Sleepy is verkrijgbaar in een potje van 95g/€14,00 en in een pot van 215g/€26,00. De producten van Lush zijn verkrijgbaar in de Lush winkels (Utrecht, Den Bosch, Haarlem, Rotterdam, Leidschendam, Den Haag en maar liefst 3 in Amsterdam) of via de Lush webwinkel.

Lush Sleepy bodylotion review/ervaring Lush Sleepy bodylotion review/ervaring

Review

De textuur van de Lush Sleepy hand- en bodylotion is romig en vol, maar versmelt met de warmte van de huid en laat zich goed uitsmeren. Bovenin het potje zit trouwens een kleine hoeveelheid zilverkleurige plasticvrije glitters die eenmaal gemengd door de inhoud voor een heel subtiele glow op de huid zorgen. Fijn om te weten: ondanks de hoeveelheid voedende oliën en boters is het niet een al te vet of rijk product, waardoor je niet met een plakkerig laagje op de huid achterblijft.

De geur is een combinatie tussen lavendel (lavendelwater, lavendelbloeseminfusie en lavendelolie) gecombineerd met de warmzoete geur van tonka, ylang-ylang en cacao. Je ruikt overduidelijk lavendel – alsof je in Zuid-Frankrijk tussen de lavendelvelden staat – met daardoorheen een warmzoet randje wat het de perfecte kalmerende cocoongeur maakt. Deze geur blijft ook nog eens heerlijk lang op de huid terug te ruiken waardoor je de hele tijd aan jezelf zal blijven snuffelen. Het brengt tot rust en is de perfecte afsluiter van de dag, daarom staat dit potje naast mijn bed om net voor het slapen mijn handen en andere drogere delen mee in te smeren. Yes, ik snap wel waarom dit al lange tijd één van de bestsellers van Lush is..

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 30 mei 2023 at 12:43

  Dit klinkt heel rustgevend.
  Ben er zeer benieuwd naar.
  Ooit een scrub en een masker van dit merk gehad.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.