Beauty

Beautynieuws | The Body Shop Zesty Lime Blossom & Luscious Lychee

8 mei 2023

The Body Shop Zesty Lime Blossom

Maak kennis met de nieuwe vegan Summer Limited Edition geurlijnen van The Body Shop: Zesty Lime Blossom en Luscious Lychee. De één sprankelend fris en de ander fruitig zoet, maar beide perfect voor de vele warme zomerdagen die we tegemoet gaan. In dit artikel lees je er alles over!

‘Lees ook: Boots No7 Protect & Perfect Intense ADVANCED all-in-one foundation review.

The Body Shop Zesty Lime Blossom The Body Shop Zesty Lime Blossom

The Body Shop Zesty Lime Blossom

Met geurnoten als lindebloesemextract, limoen, bergamot en citroensorbet is deze geur duidelijk de meest frisse van de twee. Het is er eentje voor de liefhebbers van sprankelende citrusgeuren en wanneer je toe bent aan een enorme oppepper na een warme of drukke dag. Verder is er aan deze producten Community Fair Trade aloë vera uit Mexico toegevoegd.

De transparante shower gel geeft een enorme geurexplosie onder de douche (like, whoa!), schuimt lekker en geeft een enorme oppeppende kick. De water-gel body yogurt is een product waar ik even aan moet wennen; een transparante gel als bodylotion voelt wat apart en helaas een beetje sticky. Tipje: wanneer je hem direct na het douchen aanbrengt wanneer de huid nog warm en licht vochtig is trekt hij sneller in en ervaar ik dat licht-plakkerige gevoel niet meer. De combinatie van de douchegel samen met de body yogurt zorgt voor een frisse huid waarbij de geur nog lang op de huid terug te ruiken is.

The Body Shop Zesty Lime Blossom shower gel €8,00/250ml
The Body Shop Zesty Lime Blossom water-gel body yogurt €12,00/200ml
The Body Shop Zesty Lime Blossom face & body mist €14,00/100ml

The Body Shop Luscious Lychee The Body Shop Luscious Lychee The Body Shop Luscious Lychee The Body Shop Luscious Lychee

The Body Shop Luscious Lychee

Met geurnoten als lychee, peer, muskus, sering, rode bessen en roos is dit een warmzoete, bloemige en fruitige geur. Net even wat meer girly en een geur waar je instant vrolijk van wordt. Ondanks dat de geurnoot er niet in zit, ruik ik er ook een friszoete abrikoos/perzik-achtige geur in en dat vind ik echt heerlijk voor de zomer! Verder is er aan deze producten Community Fair Trade sheaboter uit Ghana toegevoegd.

Deze romige shower cream bevat geen sulfaten en voelt duidelijk wat meer verzorgend aan op de huid dan de transparante douchegel en de toevoeging van onder andere glycerine, zonnebloemolie, vitamine E en aloë vera bevalt mijn drogere huidje goed! De bodyscrub is wederom lekker romig en bevat fijngemalen walnootdop die dode huidcellen verwijdert en de huid zachter laat aanvoelen (en dus géén microplastics!). Ook fijn: deze scrub bevat een hoog percentage shea boter dat de huid voedt, beschermt en verzacht. Na gebruik je huid afspoelen en voorzichtig droogdeppen en je hebt hierdoor geen losse bodylotion meer nodig. Het oogmasker heeft trouwens een heel bijzondere verkoelende werking waardoor het heerlijk ontspannend aanvoelt en het serum een intensieve hydraterende werking op de huid rondom de ogen. Fijn voor een relaxmomentje :)

The Body Shop Luscious Lychee shower cream €8,00/250ml
The Body Shop Luscious Lychee cream body scrub €18,00/250ml
The Body Shop Luscious Lychee eye sheet mask €5,00/2 stuks
The Body Shop Luscious Lychee air-whipped body butter €18,00/200ml

–> Deze nieuwe summer limited edition The Body Shop Zesty Lime Blossom & Luscious Lychee producten zijn vanaf nu in The Body Shop winkels en via The Body Shop webwinkel te koop.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld door een merk of bedrijf. Dit artikel bevat een affiliate link.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Aïde
    Reply Aïde 8 mei 2023 at 12:57

    Wat een heerlijke geuren. Ik weet wat ik kan influisteren bij mijn kinderen voor Moederdag, dankjewel Desirée

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 8 mei 2023 at 12:44

    Dit klinkt zo goed.
    Ik hou van lychee.
    Dit heb nog nooit in een beauty product gezien.
    Goed artikel met prachtige foto’s.

    Xoxo

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 9 mei 2023 at 10:03

      Dankjewel voor je compliment, leuk om te horen!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.