Beauty

Suncare | 3x Fijne minerale SPF voor je gezicht van Mádara

6 juni 2023

fijne minerale SPF voor je gezicht Mádara/Madara

Minerale filters hebben als grootste voordelen dat ze direct werkzaam zijn na het aanbrengen, een reflecterend beschermlaagje geven en beter zijn voor het milieu. Maar, ze hebben ook twee nadelen: vaak smeren ze nogal stug uit en laten ze een witte waas achter op de huid.. Mádara laat zien dat dat zeker niet hoeft én het ook nog eens gecombineerd kan worden met huidverbeterende skinloving ingredients. In dit artikel laat ik 3x een fijne minerale SPF voor je gezicht van Mádara zien, zodat je een goede keuze kan maken tussen de verschillende producten.

‘Lees ook: Zondossier 2023 | Alles dat je moet weten over zonbescherming.’

fijne minerale SPF voor je gezicht Mádara/Madara fijne minerale SPF voor je gezicht Mádara/Madara fijne minerale SPF voor je gezicht Mádara/Madara fijne minerale SPF voor je gezicht Mádara/Madara fijne minerale SPF voor je gezicht Mádara/Madara

3x fijne minerale SPF voor je gezicht

Mádara Radiant Shield day cream SPF15 €39,95/40ml
Dit is een suncare en anti-age huidverzorging in één die je huid ook nog eens een mooie subtiele glow geeft. Er zitten een aantal heel erg mooie huidverbeterende ingrediënten in die een plumping en huidverstevigend effect hebben, zoals hyaluronzuur, planktonextract, vitamine C, vitamine E, lipiden en een basis van berkensap. Dit laatste ingrediënt staat bekend als sterke antioxidant die de huid beschermt, kalmeert, de huidbarrière versterkt en de huid helpt vocht vast te houden.

Het product heeft een lichtroze kleur, ruikt bloemig naar rozen en smeert prettig uit zonder een witte waas of vettig laagje achter te laten. Persoonlijk vind ik de formule voedend genoeg om hem direct over mijn dagelijkse vitamine C serum te gebruiken zonder eerst nog een afzonderlijke dagcrème aan te hoeven brengen. De glow vind ik trouwens echt heel erg mooi en subtiel en laat je huid er dus net even wat frisser uitzien, zonder dat de glans zweterig oogt of glittertjes bevat. Mooi ook als basis voor onder je make-up!

fijne minerale SPF voor je gezicht Mádara/Madara fijne minerale SPF voor je gezicht Mádara/Madara

Mádara Plant Stem Cell Age-Defying face sunscreen SPF30 €29,95/40ml 
De crème is op basis van hydraterend aloë vera sap en wordt aangevuld met onder andere hydraterende glycerine, drakenkop/dragonhead cel-extract (sterke antioxidant die pigmentvlekjes kan oplichten en het microbioom van de huid beschermt), druivenpitextract, hyaluronzuur voor een hydratatieboost, vitamine C en vitamine E.

Deze suncare voor je gezicht heb ik twee jaar geleden al eens behandeld in een uitgebreide review en het blijft een fijne om te gebruiken. Zeker vanwege het subtiele tintje van de crème die een lichte dekking geeft, waardoor hij de huid subtiel egaliseert en er frisser uit laat zien. Perfect voor die warme dagen waarop je liever niet veel make-up wil dragen. Door het toevoegen van die kleurpigmenten heb je ook bij deze minerale SPF géén last van een witte waas tijdens het aanbrengen. De subtiele citrus-achtige geur en lichte textuur maken hem daarnaast prettig in gebruik en hij laat geen vettig laagje achter op de huid.

fijne minerale SPF voor je gezicht Mádara/Madara fijne minerale SPF voor je gezicht Mádara/Madara

Mádara City CC Hyaluronic Anti-Pollution CC Cream SPF15 €29,95/40ml 
Ben je op zoek naar een combinatie tussen skincare, suncare en make-up in één? Dan zit je met dit product helemaal goed. Deze minerale SPF voor je gezicht heeft het namelijk allemaal; een basis met mooie ingrediënten zoals aloë vera, antioxidanten, vitamine C, camellia extract, hyaluronzuur, SPF 15 en kleurpigmenten voor een lichte tot medium dekking.

De dekking is voldoende om roodheid en vlekjes te egaliseren (CC = Colour Correcting), de huid er frisser en mooi glowy uit te laten zien maar alsnog een heel natuurlijk resultaat te geven. Ik heb deze CC Cream in de kleur Light. Deze heeft een goede match met mijn huid, is licht genoeg en heeft een redelijk neutrale ondertoon (dus niet te roze/koel of te oranje/warm). Echt een perfect product die je foolproof aan kan brengen en dus ook gedurende de dag opnieuw kan aanbrengen om je huid optimaal te blijven beschermen tegen de zon.

–> Goed om te weten: deze producten bevatten enkel minerale filters, zijn COSMOS gecertificeerd, organic en niet getest op dieren. Daarnaast zijn ze vrij van synthetische parfum, uitdrogende alcohol en siliconen.

Protect the skin you’re in & enjoy the sun!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Dit artikel bevat product(en) die beschikbaar zijn gesteld door een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 6 juni 2023 at 13:16

  Dat ziet er heel goed uit.
  Mooie overzichtelijke webshop.
  Veel keuze.

  Een fijne dag

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.