Beauty

Skincare tip | Wishful Get Clean gentle foaming cleanser

19 juni 2023

wishful get clean review, cleansing foam, wishful skincare

Op de één of andere manier kwam ik er maar steeds niet aan toe om eens wat van Wishful uit te proberen, het skincarelabel van Huda Beauty. Toen ik via Instagram deze nieuwe Wishful Get Clean gezichtsreiniger tegen kwam besloot ik hem te bestellen, want de filmpjes leken te mooi om waar te zijn :) Ik bedoel: een schuimende cleanser die make-up, SPF en vuil van je gezicht verwijdert zónder dat het je gezicht uitdroogt klinkt wel heel erg tegenstrijdig.. Lees verder voor alle informatie en uitgebreide review over dit product!

‘Lees ook: Parfum tip | Kayali Yum Pistachio Gelato 33 (review).’

wishful get clean review, cleansing foam, wishful skincare

Wishful Get Clean review

De belofte

“Wishful Get Clean 2% PHA & Sea Moss gentle foaming cleanser is een doeltreffende maar milde ‘skin-loving’ reiniger. Terwijl make-up, SPF, olie en luchtvervuiling van je huid wordt verwijdert, krijgt je huid een milde peeling, wordt de vochtbalans hersteld en eindig je met een schone en soepele huid. Geschikt voor de droge, normale, gecombineerde, gevoelige en onzuivere huid.”

Ingrediënten

Deze gezichtsreiniger is op waterbasis waaraan onder andere glycerine, zeemos (bomvol antioxidanten, vitamines en mineralen), wilgenextract (exfolieert de huid/verwijdert dode huidcellen, reinigt poriën en heeft een kalmerende werking op de huid), ceramide (werkt hydraterend, herstelt de droge huid en versterkt de huidbarrière) en salicylzuur (BHA, oftewel exfolieert de huid/verwijdert dode huidcellen en gaat onzuiverheden tegen) zijn toegevoegd. Fijn om te weten: dit product is vegan friendly, niet getest op dieren en bevat geen SLS/SLES.

Prijs en verkrijgbaarheid

Wishful Get Clean is verkrijgbaar in twee formaten: 150ml/€26,00 en 50ml/€14,00 via de Huda Beauty webshop (Wishful is onderdeel van Huda Beauty) en via ICI Paris XL.

wishful get clean review, cleansing foam, wishful skincare wishful get clean review, cleansing foam, wishful skincare

Review

Als het op de verpakkingen aankomt ziet Wishful skincare er erg mooi uit. Lekker fris, mooi kleurgebruik, subtiele holografische accenten.. ik heb er een zwak voor. Zo ook met deze lekkere flinke tube waarmee je het product goed kan doseren en die door de zachte perziktint ook nog eens leuk staat in je badkamer. Het product heeft een romige en frisse geur en een witte geltextuur.

Volgens de gebruiksaanwijzing maak je eerst je handen vochtig, schuim je de cleanser op tussen je natte handen en maak je daar vervolgens je gezicht mee schoon. Na afloop spoel je je gezicht af en dep je deze droog.

Dit product zorgt voor een behoorlijke kortsluiting in mijn hoofd, aangezien ik nog nooit een schuimende reiniger ben tegengekomen die zo goed de huid reinigt en echt het ‘deep cleanse’ gevoel geeft, zónder dat het de huid uitdroogt. Normaal gesproken hebben dit soort reinigers dus ook niet mijn voorkeur, omdat ze mijn drogere huidje nóg droger en zelfs trekkerig laten aanvoelen. Maar na een reinigingsbeurt met Wishful Get Clean ervaar ik juist én die lekker frisse en schone huid én een soepel en zacht huidgevoel als ik mijn huid heb drooggedept. Ik ben dus echt oprecht enthousiast en vind het een heel fijne reiniger. Perfect voor onder de douche en ook prettig in gebruik samen met de FOREO Luna 4. Een test met een watje met micellaire lotion laat zien dat er hierna echt geen vuil of make-up meer op mijn huid te vinden is en mijn huid voelt verrassend zacht, fris en soepel aan na gebruik.

Mocht ik een nadeel moeten noemen, dan is het dat deze cleanser niét goed genoeg werkt voor het verwijderen van oogmake-up. Ook al laten verschillende filmpjes vanuit het merk zien dat de vrouwen het ook hiervoor gebruiken, krijg ik er mijn oogmake-up en vooral mascara niet voldoende mee verwijderd en heb ik hiervoor een aparte oogmake-upremover nodig. Daarnaast zorgt het voor iets geïrriteerde ogen wat eigenlijk heel logisch is vanwege de exfoliërende ingrediËnten die erin zitten.

Wat betreft de looks, skinloving ingredients, het zuinige gebruik, de heerlijke geur en de diepreinigende (one-step-deep-cleanse) maar toch milde formule is het zeker een blijvertje. Alleen niet voor de ogen gebruiken, die test heb ik alvast voor je gedaan en bespaart je weer wat traanoogjes ;)

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.