Beauty

Love it! | MIGLOT Formula X & Formula O

24 augustus 2023

miglot formula x, miglot formula o

MIGLOT is toch wel één van de meest fijne parfumontdekkingen van de afgelopen tijd. Een relatief nieuw parfumhuis van Belgische bodem opgericht door Kristof Lefebre met prachtige en unieke geurcombinaties. Maar waar het merk normaal heel ingetogen verpakkingen en kleuren heeft, hebben ze in deze samenwerking met modeontwerper Tom van der Borght (T.VDB) gekozen voor een kleurrijke verpakking voor MIGLOT Formula X en MIGLOT Formula O; eerst nog twee limited edition parfums maar nu opgenomen in de vaste collectie.

‘Lees ook: Tips voor het vinden van een parfum dat echt bij je past.’

miglot formula x, miglot formula o

MIGLOT Formula X

Deze formule staat voor een kus en tegelijkertijd voor genderless. Een uniseks parfum met de duidelijk herkenbare geur van jasmijn erin verwerkt. Eén van mijn lievelings in parfums, omdat het zowel iets zachts, bloemigs en sensueels heeft maar tegelijkertijd ook een donker en bijna animalic waardoor het in veel verschillende geurcombinaties gebruikt wordt en zich lijkt aan te passen aan de gelegenheid. Ook al staat deze formule voor een kus; zie het wel meer als een romantische en zachte kus want het parfum is duidelijk het beste te omschrijven als fris, bloemig en zacht met een subtiele zoete noot.

Topnoten: bergamot, neroli
Hartnoten: perzik, freesia, jasmijn, osmanthus, rozen
Basisnoten: licht hout, witte musk, vanille

miglot formula x, miglot formula o

MIGLOT Formula O

Deze formule staat voor een knuffel, een omhelzing en wordt omschreven als “een introvert parfum dat dicht bij de huid blijft”. Heel transparant en puur en een parfum dat heel erg lang op je huid en kleding blijft ruiken – dus met de longevity zit het zeker goed – maar zonder een enorme sillage, dus mensen om je heen zullen het ook daadwerkelijk goed kunnen ruiken als ze dicht bij je staan of je een knuffel geven. Formula O is net even wat sensueler, dieper en warmer dan Formula X. Het parfum doet me in de basis iets denken aan Escentric Molecules Molecule 01 maar dan meer ‘aangekleed’ en doet het ook heel erg goed om te layeren (combineren) met andere parfums.

Topnoten: ambrette, bergamot
Hartnoten: jasmijn
Basisnoten: witte musk, amber

miglot formula x, miglot formula o

Deze parfums van MIGLOT zijn verkrijgbaar in het MIGLOT Fragrance Lab in Gent (België) en via de MIGLOT website voor €76,50/50ml eau de parfum. Er is ook een travelduo verkrijgbaar voor €77,50/2x10ml eau de parfum in unieke lederen sleeve.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Dit artikel bevat product(en) die beschikbaar zijn gesteld door een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.