Lifestyle

NCY Essentials wellbeing bundle

28 augustus 2023

NCY Essentials ncyessentials CBD

Zo door de jaren heen heb ik al meerdere keren mijn ervaring met CBD olie gedeeld en het is niet voor niks dat ik dit dagelijks gebruik. NCY Essentials is een Nederlands merk met CBD producten die bijdragen aan meer balans, rust en focus en ze hebben zowel producten voor inwendig gebruik als huidverzorging met CBD in het assortiment. Ik vertel je graag meer over dit merk én mag iemand blij maken met een mooie NCY Essentials wellbeing bundle.

Goed om te weten: de CBD producten worden met hoogwaardige grondstoffen organisch in Zwitserland geproduceerd en zijn zowel vegan als dierproefvrij. De producten bevatten geen THC – en hebben dus geen psychoactieve werking – maar bevatten wel full spectrum CBD olie en MCT olie.

NCY Essentials ncyessentials CBD

NCY Essentials

NCY Essentials is opgericht door Nancy die na haar rechtenstudie als advocaat ging werken en een eigen juridisch advieskantoor runde. Ze vroeg zich steeds vaker of dat wel was waar ze de rest van haar leven gelukkig van zou worden en eigenlijk hoefde ze ook niet lang na te denken wat haar dan wél gelukkig zou maken. Het zaadje voor NCY Essentials was namelijk al lang geleden geplant. Al vanaf jongs af aan is ze geïnteresseerd in homeopathie, kristallen, essentiële oliën en zelfzorg en ze wilde dit gaan combineren met haar ondernemerslust. Nadat ze zelf meerdere positieve ervaringen had met CBD begon ze dit te onderzoeken en van het één kwam het ander..

“NCY is er voor sterke, bewuste vrouwen. Voor de goalgetter die haar eigen pad bepaalt. Zowel in haar carrière als het pad naar een gezonde body en mind. NCY is er voor de vrouwen die het leven volledig omarmen en daardoor bezig zijn met nieuwe ervaringen op lichamelijk, spiritueel en intellectueel vlak. NCY is er voor iedereen die af en toe een beetje hulp kan gebruiken van moeder natuur.”

De naam van het merk NCY Essentials staat voor:

Nature, vanwege de helende werking van de invloeden van de natuur op lichaam en geest. Het merk maakt gebruik van natuurlijke ingrediënten die met respect voor de aarde worden geteeld en geoogst
Connection, vanwege de prachtige wisselwerking tussen innerlijke en uiterlijke schoonheid. Want als je lekker in je vel zit, straal je dit uit! Daarom heeft het merk een combinatie van zowel inwendige als uitwendige producten in het assortiment
You, want uiteindelijk draait het bij NCY allemaal om jou. Zodat je goed voor jezelf gaat zorgen, zowel van buiten als binnen, zodat je mooiere relaties aan kan gaan met zowel jezelf als met anderen en de wereld om je heen.

NCY Essentials ncyessentials CBD

Winactie
In samenwerking met NCY Essentials mag ik iemand blij maken met een mooie wellbeing bundle ter waarde van €54,95. In deze bundel zit een CBD olie 5% en een Pillow Spray. Met deze set heb je een mooie combinatie producten in huis voor het creëren van een avondritueel voor rustigere nachten en meer energie in de ochtend.

Kans maken is eenvoudig:
1. Laat een reactie achter onder dit artikel dat je meedoet met deze winactie, samen met een korte motivatie waarom je deze producten zou willen uitproberen
2. Voor een extra winkans: volg zowel @ncyessentials als @CurvaciousNL (= ik!) op Instagram en laat bij je reactie hieronder je Instagramnaam achter.

Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 3 september 2023, 23.59 uur. De winnaar ontvangt na afloop persoonlijk bericht.

Good luck!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Paulien
  Reply Paulien 3 september 2023 at 15:08

  Geweldig merk, doe graag mee! Insta: polder29

 • Avatar van Yvonne
  Reply Yvonne 3 september 2023 at 07:53

  Hiermee zou ik graag een vriendinnetje blij maken; zij ervaart veel stress en slapeloze nachten, waar zij enorm veel last van heeft in haar dagelijks functioneren. Deze fijne producten zouden haar kunnen helpen weer meer rust te vinden! 💕

 • Avatar van Nency
  Reply Nency 2 september 2023 at 15:11

  Leuk. Lijkt op mijn naam.

 • Avatar van Toni
  Reply Toni 2 september 2023 at 06:51

  Ik doe graag mee. Ik krijg ’s avonds veelal (stress)hoofdpijn gewoon van het vooruitzicht op terug een slapeloze nacht. Deze producten zouden mij misschien een beetje rust kunnen brengen.

 • Avatar van Wessel
  Reply Wessel 1 september 2023 at 22:53

  CBD ken ik in een heel ander daglicht 😉 … Benieuwd hoe dit in deze beautyproducten tot uiting komt!

 • Avatar van Mark
  Reply Mark 1 september 2023 at 14:57

  Dit zou mijn vrouw leuk vinden om uit te proberen.

 • Avatar van m chen
  Reply m chen 31 augustus 2023 at 13:03

  Ik doe mee, zal graag goede nachtrusten willen hebben!

 • Avatar van marga Stormezand
  Reply marga Stormezand 31 augustus 2023 at 12:34

  mijn nachten zijn onrustig en ik word soms wakker met het idee dat ik helemaal niet geslapen heb. Ik kan dus wel wat hulp gebruiken.

 • Avatar van Marja
  Reply Marja 30 augustus 2023 at 22:50

  Wat een fijne actie, ik doe graag mee. Doktersadvies om stress te vermijden, maar in een gecompliceerd samengesteld gezin valt dat niet mee. Als alleen de nachtrust al kan verbeteren helpt al veel

 • Avatar van Ilse Brinkhuis
  Reply Ilse Brinkhuis 30 augustus 2023 at 16:36

  Ik slaap al jaren slecht. Combi van overgang, en veel stress. Maak heel graag kans op dit pakket.
  Mijn insta is. ilsebrinkhuis

 • Avatar van Marian B
  Reply Marian B 30 augustus 2023 at 13:56

  Mijn nachten zijn geregeld onrustig. Met het nieuwe schooljaar voor de deur is het vaak extra erg, terwijl ik dan juist veel energie kan gebruiken. Ik ben benieuwd of dit iets voor mij kan betekenen en laat me graag verrassen.

 • Avatar van barbara neutens
  Reply barbara neutens 30 augustus 2023 at 13:18

  Ik doe graag mee aan deze actie, want ik zou deze producten wel graag willen proberen.

  Ik sta immers eigenlijk elke morgen moe op, nooit met een gevoel van uitgerust te zijn. Dat zorgt ’s avonds van als ik nog maar denk aan slapen gaan, voor de nodige stress. Wat uiteraad niet bevorderlijk is voor een rustige nacht.

  Als een natuurlijk product mij zou kunnen helpen mijn rust terug te vinden, zou dat mooi zijn.

 • Avatar van Noortje
  Reply Noortje 30 augustus 2023 at 12:47

  Wat een fijn setje! Ik maak graag kans ❤️

 • Avatar van Ella
  Reply Ella 30 augustus 2023 at 12:02

  Ik werk in ploegendienst en meestal vroeg en dat is het probleem om in slaap te komen., omdat je eigenlijk vroeg naar bed moet om weer vroeg op te staan. Dit is de uitkomst lijkt me!!

 • Avatar van Lynn
  Reply Lynn 30 augustus 2023 at 10:43

  Deze producten zou ik weleens willen proberen. Kan wel wat extra slaap gebruiken als solo moeder met schoolgaande kinderen.

 • Avatar van Marjanne
  Reply Marjanne 30 augustus 2023 at 10:38

  Heb er al heel veel goeds over gehoord, zou het graag eens willen proberen, zodat ik eens weer een nacht heerlijk slaap

 • Avatar van Brenda
  Reply Brenda 30 augustus 2023 at 06:21

  Ik zou dit heel graag proberen aangezien ik rusteloze nachten heb 🌸
  @luvflowers_

 • Avatar van Bets
  Reply Bets 29 augustus 2023 at 23:18

  Ik heb al vele mooie en goede berichten gehoord en gelezen over deze CBD olie en Pillow Spray. Dit heeft mij natuurlijk wel erg nieuwsgierig gemaakt en na het lezen van je berichtje van de winactie maak ik maar wat graag kans en hoop ik dat het helpt tegen de vele slapenloze nachten die ik nu nog heb!

 • Avatar van Ditte
  Reply Ditte 29 augustus 2023 at 20:50

  Wat een mooi product! Extra blij van dat het vegan en dierproefvrij is.
  IG: ditweekend

 • Avatar van delvallee73
  Reply delvallee73 29 augustus 2023 at 20:11

  Goedenavond en bedankt voor deze geweldige wedstrijd waaraan ik met veel plezier deelneem!
  Ik heb een zeer gevoelige en reactieve huid met imperfecties, maar ik heb nooit de producten gevonden die perfect voor mij zijn.
  Misschien zullen het deze keer de goede zijn dankzij je wedstrijd
  IG: psychologue1973

 • Avatar van Janssens Wendy
  Reply Janssens Wendy 29 augustus 2023 at 19:57

  Ook ik waag graag een kans. Ik heb nog een jaartje opleiding orthopedagogie voor de boeg als werkende student met 2 kleutertjes (waarvan 1 ons al vele wakkere nachtjes bezorgde). Ik kan een goed slaapritueel gebruiken en een extra goeie nachtrust is welkom!

 • Avatar van Chantal Neeckx
  Reply Chantal Neeckx 29 augustus 2023 at 18:43

  Ik ben zeer benieuwd naar deze produkten. Ik zou graag terug een goede nachtrust hebben.
  chantalneeckx

 • Avatar van Xarifa
  Reply Xarifa 29 augustus 2023 at 16:45

  Kan nu na 2 jaar zeggen dat ik bijjjna uit mijn burn-out ben, wat ik op eigen houtje en met eigen grenzen stellen heb gedaan(wel met steun van mijn vriend). Ik ben er nog niet, en wil graag CBD als steun om wat langere dagen als freelancer te kunnen maken ipv de huidige 3×3, zodat ook de financiële druk verlicht wordt.
  Xarifa__

 • Avatar van Sharon de Ridder
  Reply Sharon de Ridder 29 augustus 2023 at 15:49

  Ik doe heel graag mee; ik heb ’s avonds wat moeite met ontspannen en daardoor met in slaap komen, dus dit zou een mooie prijs voor mij zijn!

  [IG: sharon de ridder]

 • Avatar van Linda Vandecasteele
  Reply Linda Vandecasteele 29 augustus 2023 at 15:07

  Mooie GIVEAWAY , k’waag graag mijn kans om deze produkten te leren kennen en met deze produkten beter te kunnen slapen en energieker te kunnen zijn tijdens de dag , @lillaatje

 • Avatar van Laura Ke
  Reply Laura Ke 29 augustus 2023 at 14:42

  Dit zie ik zitten, helemaal,
  Gewoonweg top materiaal.

 • Avatar van Eveline De Vos
  Reply Eveline De Vos 29 augustus 2023 at 13:50

  Ik werk in ploegen en is nogal vermoeiend dus kan ik dat heel goed gebruiken 🥰

 • Avatar van myriam de clercq
  Reply myriam de clercq 29 augustus 2023 at 13:15

  ik sta altijd open voor het uitproberen van nieuwe, voor mij onbekende produkten. als ik jullie mag geloven zijn het topprodukten die het welzijn zeker zullen verbeteren! ;-)

 • Avatar van Melissa Van Stipdonk
  Reply Melissa Van Stipdonk 29 augustus 2023 at 10:39

  Met mijn onrustige nachten door aangezichtspijn, 2 kinderen waarvan 1 met ADHD en 1 met autisme, staan de eerste werk/schoolweken wel bekend door onrustige nachten dus ik ben hier heel benieuwd naar.

 • Avatar van elisabeth maria martina
  Reply elisabeth maria martina 29 augustus 2023 at 07:52

  met al die slapeloze nachten bijzonder welkom

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 29 augustus 2023 at 06:45

  Ik ben heel benieuwd hier naar en hoop dat het mij kan gaan helpen met een goede nachtrust. Daar verlang ik echt naar

 • Avatar van H. Ahmed
  Reply H. Ahmed 29 augustus 2023 at 01:37

  Ik slaap wat onrustig, dus ben benieuwd! @zerowastegroningen2023

 • Avatar van K de graaf
  Reply K de graaf 28 augustus 2023 at 22:06

  Ben echt benieuwd of ik hierdoor beter slaap en uitgeruster wakker word

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 28 augustus 2023 at 15:12

  Zo leuk.
  Heb nu wat onrustige nachten en om rustiger te worden en een van binnen mooie ik zou ik dit willen winnen en waag ik een kansje…..
  Mijn insta: @chucky1012

  Xoxo

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.