Beauty

Love it! | Alpha-H Hyaluronic 8 serum

29 september 2023

Alpha-H Hyaluronic 8 serum review

In mijn skincare routine zijn er een aantal producten die ik standaard iedere dag gebruik. Daar is hyaluronzuur er eentje van en het maakt echt hét verschil wanneer het aankomt op hydratatie en daarmee dus ook minder fijne lijntjes en droogtelijntjes, een soepelere huid en een mooie glow. Inmiddels gebruik ik alweer een aantal weken het indrukwekkende Alpha-H Hyaluronic 8 serum en daar lees je in deze review alles over!

‘Lees ook: Skincare Q&A | Het verschil tussen een droge huid en een vochtarme huid.’

Alpha-H Hyaluronic 8 serum review

Alpha-H Hyaluronic 8 serum

De belofte

Het Hyaluronic 8 serum heeft deze naam omdat het 8 soorten hyaluronzuur bevat, in zowel laag als hoog moleculair gewicht. Hoog moleculair hyaluronzuur is actief aan het huidoppervlak en laag moleculaur hyaluronzuur kan doordringen tot de diepere huidlagen waar het de vochtreserves aanvult. Samen zorgt dit voor een ideale combinatie; het hydrateert de huid waardoor de huid gladder, zachter en minder droog aanvoelt, (droogte)lijntjes verminderen, de elasticiteit wordt herstelt, rimpeltjes van binnenuit worden opgevuld en het geeft een plumping effect.

Ingrediënten

Dit serum bevat een hoog percentage hyaluronzuren en verder zit er onder andere glycerine, urea, propanediol, lecithine, extract van aloë vera en blauwe bosbes en gehydrolyseerd erwtenproteïne in. Het product is vegan, cruelty-free en clean; het bevat geen minerale olie, parabenen, sulfaten, uitdrogende alcoholen en parfum. Ook fijn: naast de verschillende molecuulgroottes hyaluronzuur zijn er filters in het serum toegevoegd tegen luchtvervuiling en blauw licht.

Prijs en verkrijgbaarheid

Het Alpha-H Hyaluronic 8 serum is verkrijgbaar voor €62,95/25ml via de Alpha-H website en via salons die met dit merk werken.

Alpha-H Hyaluronic 8 serum review Alpha-H Hyaluronic 8 serum review

Review

Je kan een hyaluronzuurserum zoals deze zowel in de ochtend als in de avond gebruiken, één of zelfs twee keer per dag. Het ligt een beetje aan je huidtype, waar je huid behoefte aan heeft en of het gemakkelijker mee te nemen is je ochtend- of juist avondroutine. Persoonlijk gebruik ik een serum zoals deze in ieder geval altijd in de ochtend en kijk ik in de avond of mijn huid nog een beetje extra kan gebruiken. Specifiek dit serum kan ik vanwege de samenstelling ook zeker aanraden voor de ochtend, want het heeft echt een opvallend verfrissend en plumping effect en doet het prachtig onder make-up.

Hoe gebruik je het serum in je skincare routine? Eerst je huid reinigen, dan een eventuele lotion, toner of exfoliant, daarna 2/3 druppels serum en daarna afsluiten met je crème en/of SPF. Het Alpha-H Hyaluronic 8 serum trekt enorm snel in – zeker wanneer je het op een nog vochtige huid aanbrengt – en laat geen plakkerig of vettig laagje achter.

Qua samenstelling vind ik dit serum met hyaluronzuur één van de mooiste die ik persoonlijk ken. Door de hoeveelheid hyaluron in zowel hoog als laag moleculair gewicht kan het zowel aan het huidoppervlak als dieper in de huid haar wonderen verrichten en daarnaast is het aangevuld met skinloving ingredients die samen een mooie hydraterende, herstellende en kalmerende werking hebben. Geschikt voor ieder huidtype en een mooi antiage-well werking waarbij je na een aantal weken gebruik al duidelijk een verschil zal merken. Love it!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Dit artikel bevat product(en) die beschikbaar zijn gesteld door een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 29 september 2023 at 19:26

  Het lijkt me super zuinig in gebruik door de pipet
  Ik ken dit niet.
  Fijn dat dit werkt tegen blauw licht en luchtvervuiling.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.