Beauty

Mijn top 5 | Beauty favorieten (augustus 2023)

7 september 2023

beauty favorieten augustus 2023

Er gaan iedere maand heel wat beautyproducten door mijn handen. Niet alleen vanwege mijn werk, maar ook omdat ik simpelweg een ‘beautymeisje’ ben die graag van alles uitprobeert. Maar wat zijn nu écht aanraders en producten die het aanbevelen waard zijn? In dit rijtje beauty favorieten deel ik ze graag met je! In deze top 5 zie je producten van OPI, Mixsoon, The Ordinary, Dior en Kylie Cosmetics.

‘Lees ook: Nieuwe CATRICE herfst/winter 2023 make-up (reviews & look).’

beauty favorieten augustus 2023

OPI Repair Mode & OPI Nail Envy

Door mijn aanhoudende gebruik van gellak zonder tussenpozes merkte ik dat mijn nagels niet meer zo sterk en ‘gezond’ waren als voorheen, waardoor ik in een soort vicieuze cirkel belandde en dus telkens maar weer nieuwe gelnagellak aan bleef brengen. Toen de nieuwe OPI Repair Mode en de vernieuwde OPI Nail Envy binnenkwamen was dat hét moment om de tijd te nemen voor gezonde en sterke nagels. Inmiddels heb ik deze producten alweer een tijdje in gebruik en merk ik een bizar verschil; mijn nagels buigen niet meer om en schilferen niet meer af, maar zijn weer sterk en kunnen heel wat meer hebben. Yes! Ik gebruik deze producten vaak in een kuurtje en dan wissel ik af met gelstickers (niét te vergelijken met gellak, je hoeft het namelijk niet eraf te vijlen en beschadigt de natuurlijke nagel niet) voor een paar weken kleur of een tof printje :)

OPI Repair Mode (€39,90) is een bond building nagel serum dat zorgt voor nagelkeratineherstel doordat het nieuwe verbindingen in de natuurlijke nagels maakt, het biedt bescherming tegen schade en zorgt voor sterkere nagels. Je kan het als kuur gebruiken of als ‘onderhoud’ of prep-booster onder nagellak. Bovendien is het product 9-free (bevat dus o.a. geen formaldehyde, tolueen, phtalaten en andere nasties) en vegan.

Daarnaast is de OPI Envy-lijn vernieuwd, waardoor het de nagels nog beter kan verstevigen en biedt bescherming tegen chippen, peelen en brokkelige nagels. Ook is dit product vanaf nu vegan. Je gebruikt dit product als kuur door te beginnen met twee laagjes op de schone nagels en vervolgens iedere dag een nieuw laagje aan te brengen en op dag 7 alle laagjes te verwijderen. Nail Envy is er in zowel een transparante variant (€32,00), maar ook in 8 verschillende kleuren (€36,25 p/st). Je ziet hier de Original (transparant), Bubble Bath (nude/lichtroze) en Big Apple Red (fris rood).

beauty favorieten augustus 2023

Mixsoon Bean Essence

Over dit serum schreef ik al een uitgebreide enthousiaste review (klik hier) dus het is geen verrassing dat dit product ook in dit favorietenlijstje voorbij komt. De textuur is echt heel bijzonder ‘slijmerig’ en je kan het zowel als een serum als een milde exfoliant gebruiken, maar ik gebruik hem het liefst als serum op een gereinigde huid. Mijn drogere huidje reageert er heel erg goed op; het trekt snel in, geeft een diepe hydratatie en een mooi plumping effect.. Love it! Zeker zo na de zomer kon mijn huid deze oppepper heel erg goed gebruiken :)

beauty favorieten augustus 2023

The Ordinary Natural Moisturizing Factors + PhytoCeramides

Dat goede skincare echt niet altijd heel erg duur hoeft te zijn, bewijst The Ordinary keer op keer. Ook al is het merk de afgelopen tijd – net zoals zo’n beetje alles.. – wel net even een stukje prijziger geworden, alsnog is het enorm concurrerend met andere merken in de markt en dat terwijl het qua ingrediënten en percentages werkzame stoffen echt niet onder doet. Mijn nieuwste aanwinst van dit merk is de Natural Moisturizing Factors + PhytoCeramides (€26,95/100ml!) die ik gebruik als laatste stap van mijn avondroutine. Het is wel echt een volle en rijke crème en meer geschikt voor de droge tot zeer droge huidjes, je hebt slechts een erwtje per keer nodig en er zit een heleboel skinloving fijns in zoals NMF en ceramiden, propanediol, lipiden, glutaminezuur, urea, hyaluronzuur, lecithine en vitamine E. En met zo’n megatube kan iedereen in huis lekker meesmeren en kan je er een flinke tijd mee vooruit.

beauty favorieten augustus 2023

Dior Forever Skin Glow foundation

Ook al ben ik een groot fan van de Korean beauty BB Cream-achtigen vanwege de combinatie skincare, hoge SPF en dekking in één, toch heeft deze foundation een plekje op mijn ‘daily schapje’ in de badkamer veroverd. Hij is medium dekkend, geeft een heel mooi fris en natuurlijk resultaat en is vooral longlasting waardoor je er de hele dag geen omkijken naar hebt. Het resultaat is in de review goed te zien.

beauty favorieten augustus 2023 beauty favorieten augustus 2023

Kylie Cosmetics High Gloss

Zo door de jaren heen sluipt er steeds meer van dit merk in mijn collectie, zo ook deze High Gloss lipgloss (€19,99) in de nieuwe kleuren 808 Kylie (neutral pink nude) en 402 Mary Jo K (cool red). De één is perfect voor iedere dag en de ander meer voor een feestje of uitbundige bui. De kleur is mooi op te bouwen van zacht transparant tot dekkend, hij glijdt superzacht over de lippen, laat je lippen er voller uitzien en plakt niet. Ook fijn: deze gloss is vegan en cruelty-free!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

    Antwoorden

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.