Huis & interieur

New in | Volero FRAAI berber vloerkleed

23 september 2023

taupe berber vloerkleed

De afgelopen paar jaar heeft onze woonkamer toch wel weer een behoorlijke make-over gehad, maar zoals het nu is zijn we er echt heel erg blij mee. Voldoende opbergruimte zodat speelgoed en andere rommeltjes uit het zicht zijn, meubels die mooi op elkaar afgestemd zijn maar niet per se bij elkaar horen, rustgevende en natuurlijke tinten.. Love it! En een aantal accessoires maken de look & feel van deze ruimte helemaal ‘af’, zoals ons nieuwe berber vloerkleed. Perfect om meer warmte aan de ruimte te geven voor de herfst en winter. Laat de cocoontijd maar beginnen!

‘Lees ook: Tips om je kledingkast herfstproof te maken.’

taupe berber vloerkleed

Volero berber vloerkleed Aicha

We waren al een tijdje op zoek naar een nieuw vloerkleed en hadden hier een aantal criteria voor, wat de zoektocht niet al te gemakkelijk maakte. Zo wilden we een kleed dat gemaakt is van natuurlijke materialen, wilden we er eentje die niet te donker zou zijn, maar ook zeker niet te licht en het liefst gemêleerd want we hebben twee kinderen en drie huisdieren en dan zie je minder snel eventuele vlekken.

De zoektocht eindigde bij berber vloerkleed ‘Aicha’ omdat het perfect voldeed aan onze wensen. Het vloerkleed is warm, wollig en sfeervol, is dik genoeg (echt heerlijk aan de voetjes!) maar niet te hoog zodat het nog goed te stofzuigen is, is handgeweven en is gemaakt van een combinatie van 50% wol en 50% viscose. Deze mix van natuurlijke materialen betekent dat het – hopelijk – jarenlang woonplezier zal geven en dat het niet zorgt voor statische elektriciteit, iets waar we beide gevoelig voor zijn.

–> Wist je dat een wollen vloerkleed heel goed temperatuur kan reguleren? Dat betekent dat het in de zomer verkoelend en in de wintermaanden verwarmend werkt. Zo kan je er het hele jaar door van genieten. Let er wel even op dat een vloerkleed met zo’n hoog percentage wol wat vezels af kan staan in de eerste periode, maar met kinderen en huisdieren ben ik toch al gewend de woonkamer iedere dag even te moeten stofzuigen.

taupe berber vloerkleed

Wij kozen trouwens voor het taupe vloerkleed, omdat deze niet te donker of te licht is en gelukkig perfect blijkt te passen bij onze overige inrichting. De beige-variant hiervan was te licht geweest en de grijze net iets te ‘kil’ qua kleurtoon. Mocht je van meer kleur houden dan is dit vloerkleed er trouwens ook nog in een warme terra- en rustgevende donkergroene kleur. En natuurlijk heb je de keuze uit meerdere formaten en zelfs ronde vloerkleden.

taupe berber vloerkleed

Wij zijn er in ieder geval heel erg blij mee en vinden het een prachtig kleed wat onze zithoek de finishing touch geeft waar we naar op zoek waren. En kijk onze Coosje even nauwlettend in de gaten houden wat er nu weer veranderd werd, ze is altijd enorm nieuwsgierig als ik weer eens wat in m’n hoofd gehaald heb en wat nieuws toevoeg in huis.. Maar inmiddels ligt zowel ons hondje als onze poezen heel erg graag lekker uitgerekt op het vloerkleed. Zo gezellig :)

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Dit artikel bevat product(en) die beschikbaar zijn gesteld door een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Dio
  Reply Dio 2 oktober 2023 at 16:23

  Oeh! Wat een mooi kleed. Ik was toevallig aan het Googlen naar een vloerkleed van Volero toen ik jouw blog tegenkwam. Dit is precies wat ik zoek! Ik ga even kijken in de shop.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 oktober 2023 at 10:02

   Wat leuk om te horen! Het is echt een prachtig kleed :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 23 september 2023 at 08:12

  Prachtige foto´s.
  Mooi kleed.
  Ik hou ervan en het geeft lekker veel warmte aan de voeten.

  Xoxo

  Xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 september 2023 at 13:30

   Dankje! We zijn er heel erg blij mee, en inderdaad heerlijk warm aan de voetjes :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.