Beauty

Zeemeerminnenhaar | Beurer HT65 StylePro Hair Waver

28 september 2023

beurer ht65 stylepro hair waver review

Het is toch wel echt dé trend van dit moment als het op haarstyling aankomt: zeemeerminnenhaar, oftewel: mermaid waves. Een look die je met een specifieke handeling met je stijltang voor elkaar kan krijgen, maar je hebt er ook specifieke stylingtools voor, de hair waver. Ze zijn er in verschillende formaten zodat je er kleinere golfjes tot grote slagen mee kan maken, maar deze Beurer HT65 StylePro Waver combineert het in één apparaat.

‘Lees ook: Mijn favoriete doucheproducten van dit moment (face, hair & body).’

beurer ht65 stylepro hair waver review beurer ht65 stylepro hair waver review beurer ht65 stylepro hair waver review

Beurer HT65 StylePro Wave Styler (hair waver review)

Technische specificaties
Deze hair waver heeft een heel erg slim bedacht draaisysteem waardoor je met één tang verschillende resultaten kan bereiken; van subtiele beach waves, tot natuurlijke golven, watergolven en de trendy mermaid waves. Verder heeft deze stylingtool nog een aantal handigheidjes:

– het apparaat is in te stellen van 160C tot 210C en dus aan te passen aan je haartype
– de styler heeft een digitaal display en toetsenblokkering
– de platen hebben een coating van keramiek en keratine ter bescherming van het haar
– aan het eind zit een cool tip, zodat je het apparaat goed vast kan houden tijdens het gebruik
– met de ingebouwde kam krijg je een mooi resultaat en blijft de te behandelen lok op z’n plek
– het snoer is behoorlijk lang en draait mee, waardoor deze tijdens gebruik niet in de knoop komt
– het apparaat schakelt automatisch uit na 30 minuten, wel zo veilig!

Prijs en verkrijgbaarheid
De Beurer HT65 is verkrijgbaar voor €55,99 via de Beurer website, maar ook verkrijgbaar via onder andere bol.com voor €50,42.

beurer ht65 stylepro hair waver review

Hair Waver review
Ik vind de trend met de hair waves, mermaid hair, zeemeerminnenhaar of hoe je het dan ook wil noemen heel erg leuk. Het is net even een andere look dan krullen die je met een krultang maakt en het staat vaak lekker fris, een beetje edgy en – met de juiste styling – kan het een toffe undone look geven. Ik twijfelde al langer over de aanschaf van een apparaat zoals deze, maar wist nooit zo goed welke diameter van de golf/wave ik dan nodig had voor mijn haar. Het is dan ook enorm slim bedacht dat je met deze hair waver meerdere kanten op kan door eenvoudig te draaien en daarmee de hoogte van de wave aan kan passen.

Het moet gezegd worden: het apparaat is behoorlijk van formaat en dat kan even wennen zijn. Qua gewicht vind ik het meevallen, maar het vergt door het formaat wel een beetje oefening (zeker bij de achterkant van je hoofd). En mocht ik nog een nadeeltje moeten noemen, dan is het dat door de grootte van de kop je niet direct bij de haaraanzet kan beginnen waardoor je hier al snel een ‘knik’ in je haren krijgt. Mijn tip om dit te minimaliseren is om de lok hier net even wat minder lang vast te houden, waardoor het bij de haaraanzet een zachtere wave krijgt voor een mooie overgang. Op die manier valt de lok ook mooier naar beneden.

Waar ik met een normale krultang vaak behoorlijk in de knoei kom en niet meer kan tellen hoe vaak ik mijn vingers en onderarm verbrand heb door het apparaat aan te raken wanneer je een lok indraait.. Auch! Bovendien kan het behoorlijk lang duren voor je je gehele haar onder handen hebt genomen. Deze issues heb je dan weer niet met een waver zoals deze, want je hebt je gehele haar in een minuutje of tien gedaan en dat zonder brandwondjes of rare capriolen waarbij je armen in de knoei komen.

Ik heb op de foto’s in dit artikel de grootste wave ingesteld, waardoor je een mooie grove slag krijgt. Echt ideaal met mijn fijne haren omdat het zo veel voller lijkt als je het los draagt, maar het ook meer houvast heeft als je je haren opsteekt. Win-win :)

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Daenelia
  Reply Daenelia 29 september 2023 at 12:48

  Oh. Heet dat zo. Bij mij heet dat ‘naturel haar gedroogd aan de lucht’ XD Serieus, ik zit hier met zo’n resultaat zonder tang of hitte-instrument nadat ik mijn haar gisteren na het sporten had gewassen.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 oktober 2023 at 09:35

   Haha, dan bof je wel! :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 28 september 2023 at 15:42

  Prachtig kapsel.
  Mooie hairtool.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.