Beauty

Love it! | Dr. Hauschka Abrikozencrème

14 september 2023

Dr. Hauschka Abrikozencrème review/ervaring

Het is toch wel één van de leukste voordelen van mijn werk: de nieuwste producten uit mogen proberen, vaak nog voordat ze in de schappen liggen. Zo gebeurde dat ook met deze nieuwe Dr. Hauschka Abrikozencrème die vanaf deze week verkrijgbaar is. Ik heb hem al een tijdje in gebruik en vertel je hier heel erg graag meer over. En zeker wanneer je een vochtarme en/of drogere huid hebt, ga je hier heel erg blij van worden!

‘Lees ook: Mijn top 5 | Skincare voor een plumped skin.’

Dr. Hauschka Abrikozencrème review/ervaring

Dr. Hauschka Abrikozencrème

De belofte

“De rijke samenstelling met abrikoos, avocado en gefermenteerd graanextract verzorgt en beschermt de hele dag lang, zonder zwaar aan te voelen op de huid. De droge, doffe huid wordt fluweelzacht en rozig.”

Ingrediënten

Deze crème bevat onder andere avocado olie, abrikozenpitolie, jojoba olie, extract van calendula, salie, witte malva en Sint-Janskruid, gefermenteerd graanextract (probiotica), zoete amandelolie, lecithine en vruchtextract van de abrikoos. Fijn om te weten: dit product is vegan, dierproefvrij en bevat geen synthetische geur- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen, siliconen en minerale olie.

Prijs en verkrijgbaarheid

De nieuwe Dr. Hauschka Abrikozencrème is verkrijgbaar voor €29,50/30ml.

Dr. Hauschka Abrikozencrème review/ervaring

Review

De Dr. Hauschka Abrikozencrème komt in de, voor het merk zo bekende, aluminiumtube in wit met een oranje band en minimale opdruk. Het product zelf heeft een lichtgele kleur en een wat luchtigere substantie, al zou je door de ingrediënten wellicht een zwaardere textuur verwachten. Juist door deze frissere textuur trekt hij verrassend snel in en laat hij zich makkelijk opnemen in je huidige skincare routine.

De combinatie aan ingrediënten is perfect voor de drogere, vochtarme en doffe huid en bevat veel vitamines en goede vetten. Deze Abrikozencrème is hiermee echt een perfecte lancering voor de nazomer, zo met de overgang van warm zomers weer naar lagere temperaturen en meer gure weersomstandigheden. Het verzacht, kalmeert, verzorgt en herstelt de huid, versterkt de huidbarrière en legt een beschermend laagje op de huid. Maak je geen zorgen: dit laagje laat de huid niet vettig of plakkerig aanvoelen, maar maakt de huid juist heerlijk zacht en geeft een gedurende de dag een comfortabel huidgevoel. Bovendien heeft de crème een heerlijk zachte, warme en subtiele fruitige geur en krijgt je huid er een frisse glow van. Love it!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 14 september 2023 at 07:21

    Lijjkt me een heerlijke zoete geur hebben.
    Fijne producten van dit merk.

    Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.