Beauty

Lush Halloween 2023 | Monster Octopus shower jelly

16 september 2023

Lush Monster Octopus shower jelly (halloween 2023/review)

De Lush x Barbie collectie is nog maar net gelanceerd en de volgende nieuwigheden zijn alweer online verschenen. Denk aan de Halloweencollectie en zelfs al de Christmas Advent Calendars. Uit de Lush Halloween 2023 collectie heb ik een aantal producten, waarvan ik je vandaag misschien wel het meest fun product laat zien, namelijk deze pink Monster Octopus shower jelly.

Lush Monster Octopus shower jelly (halloween 2023/review)

Lush Monster Octopus shower jelly

“Deze roze octopus zit vol zoete passievrucht, zwarte bes en vanille en is geïnspireerd op de Kraken, een enorme inktvis uit de Scandinavische folklore die schepen op zee aanvalt. Maak je geen zorgen, want dit zeewezen is gelukkig wél (huid)vriendelijk!”

Ingrediënten

Deze shower jelly bevat onder andere glycerine, verse passievruchtinfusie, carrageen-extract (zeewier), absolue van vanille en zwarte bessen en zoete wilde sinaasappelolie. Glycerine heeft onder andere een verzorgende werking, zeewierextract werkt verzachtend en kalmerend en.. deze shower jelly is helemaal vegan!

Prijs en verkrijgbaarheid

De Lush Halloween 2023 collectie is nu verkrijgbaar in de Lush winkels en via de Lush webshop. De Monster Octopus shower jelly kost €13,00/185g. Het is een limited edition product, dus op = op.

Lush Monster Octopus shower jelly (halloween 2023/review)

Review

Bij dit product draait het duidelijk om de looks ervan, want kijk nou: hoe enorm leuk ziet deze shower jelly eruit? Hij is ook nog eens behoorlijk groot van formaat waardoor je hier een flinke tijd mee vooruit kan en staat dus garant voor heel veel doucheplezier. Een één-ogige octopus mét zuignapjes op de tentakels in een glibberige vorm die je gebruikt als een bodywash/douchegel. Dit doe je door je huid nat te maken en er simpelweg de octopus overheen te halen en daarna het sop te verspreiden met je handen, maar hij glibbert dan wel echt snel uit je handen..

Ik gebruik shower jelly’s liever in combinatie met een douchepuff door deze nat te maken en dan enkele keren over de octopus heen te wrijven (be gentle with your slimy friend..) en het dan in de puff verder op te schuimen en me hiermee te wassen. Je zou eventueel ook een klein stukje product los kunnen halen (auch!) en dit in de douchepuff kunnen stoppen om op te schuimen, maar net wat je zelf het fijnst vindt.

Het sop wat van deze shower jelly af komt is lekker zacht, geeft veel schuim en reinigt de huid. De geur is aan de ene kant behoorlijk zoet vanwege de vanille en de bessen, maar toch vind ik het niet té zoet en zit er een heel lekker warm randje aan. Ook fijn: de geur blijft nog best lang op de huid na te ruiken waardoor je jezelf regelmatig zal betrappen op snuffelen aan je armen na de douchebeurt.

Maar, wie ik met deze vriend vooral heel erg blij wist te maken?.. Mijn dochters! Shae en Cate hebben zoiets nog nooit gezien en waren bij binnenkomst dolenthousiast. Zó leuk om die grote oogjes te zien! Ze vinden het enorm leuk om ermee te spelen onder de douche en zich ermee te wassen. Een aanrader dus ook zeker voor kindjes :)

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.