Beauty

Mugler Alien Goddess eau de parfum Supra Florale

19 september 2023

Mugler Alien Goddess Supra Florale eau de parfum review

Het originele Thierry Mugler Alien parfum werd alweer bijna twintig jaar geleden (in 2005)  gelanceerd en is heel lang één van mijn favoriete parfums geweest. Bovendien wakkerde deze geur mijn eeuwige liefde voor jasmijn in parfums aan Dit jaar werd Mugler Alien Goddess Eau de Parfum Supra Florale gelanceerd, waar ik sinds de lancering al nieuwsgierig naar was. Inmiddels heb ik dit parfum aan mijn collectie mogen toevoegen. In dit artikel lees je alles over dit parfum, de geurnoten, de geurbeleving en of ik er diezelfde good vibes van krijg als van het origineel..

‘Lees ook: Parfumblog | 5 Warme parfums voor het najaar.’

Mugler Alien Goddess eau de parfum Supra Florale

Geuromschrijving

“She is luminous. Fearless. Fierce in her desire to re-enchant the world. As her power radiates all around her, the Goddess makes wonders, setting free an extraordinary floral energy. Alien Goddess Eau de Parfum Supra Florale turns the signature solar jasmine of the original scent into a monumental, otherworldly supra flower.”

Geurnoten

Topnoten: vijgcactus, cactusbloesem
Hartnoten: jasmine sambac, jasmine grandiflorum, immortelle
Basisnoten: amber, musk, mos, woestijnroos

Prijs en verkrijgbaarheid

Mugler Alien Goddess eau de parfum supra florale is verkrijgbaar vanaf €99,01/30ml bij onder andere Douglas. Tipje: Douglas heeft deze week 20% korting op bijna alle geuren en geursets, waaronder deze van Thierry Mugler.

Mugler Alien Goddess Supra Florale eau de parfum review

Review

De talisman-flacon van Mugler Alien Goddess Supra Florale is duidelijk herkenbaar voor de liefhebbers en maakt het zeker weer een mooie collector’s item voor in je eventuele Alien-verzameling.

Het parfum is het beste te omschrijven als een white floral, iets zoetig en met een warme basis. De opening mag dan nog verrassend fris-zurig zijn door de cactus-elementen, maar de geur ontwikkelt zich op de huid al snel over naar een zonnig bloemenboeket waarin jasmijn de boventoon voert. Deze geurnoot is verder de gehele draagtijd aanwezig en vermengt zich steeds meer met de warme basis van muskus en amber, met een iets ziltig randje. Ik zie deze niet terug in de geurnoten van het parfum, maar qua geurbeleving ruik ik zeker iets dat salty is en de geur een positief verrassende twist geeft.

Qua geurbeleving mis ik een klein beetje het oldskool Thierry Mugler-parfum-gevoel. Deze Alien-variant is namelijk een heel stuk meer mainstream en daarmee minder uniek dan de originele Alien. Maar daarmee is het parfum wel een stuk toegankelijker geworden en weet ik zeker dat er veel liefhebbers voor te vinden zijn. Bovendien is het alsnog duidelijk ‘Alien’, want de herkenbare combinatie van geurnoten zoals jasmijn en amber zijn duidelijk te herkennen én de kwaliteit van het parfum is ook als vanouds: slechts een paar spraytjes is voldoende voor een flinke longevity én sillage gedurende de hele dag. Oftewel, deze geur is een headturner (je zal geheid complimentjes krijgen en de vraag welk parfum je draagt) en je zal hem met gemak tot in de avond op je huid en kleding terug kunnen ruiken.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Dit artikel bevat product(en) die beschikbaar zijn gesteld door een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 19 september 2023 at 11:43

  Dank je voor deze fijne tip.
  Deze gaat op mijn wishlist.
  Binnenkort maar eens naar de parfumerie winkel en even snuffelen aan nieuwe geruen….

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.