Beauty

Unboxing Davines adventskalender

17 oktober 2023

Davines adventskalender, beauty advent calendar, 2023, unboxing, inhoud, review

Voor een beautylover misschien wel hét perfecte cadeau voor de feestdagen, maar ook een leuke manier om een merk beter te leren kennen: de beauty adventskalenders! Vandaag vertel ik je alles over de Davines adventskalender 2023. Dit merk staat bekend als ‘sustainable beauty voor je haar’ en door de jaren heen heb ik er al heel wat fijne producten van in mijn badkamer gehad. Ik was dan ook vooral benieuwd of mijn grootste favorieten ook in deze advent calendar zouden zitten.. Tijd voor een unboxing, dus bereid je voor op spoilers!

‘Lees ook: Unboxing Rosental Organics skincare adventskalender 2023.’

Davines adventskalender, beauty advent calendar, 2023, unboxing, inhoud, review Davines adventskalender, beauty advent calendar, 2023, unboxing, inhoud, review

Davines adventskalender 2023

De adventskalender van Davines is allereerst enorm leuk vormgegeven in een vierkante stevige doos die je open kan klappen tot een gezellig straatje waarin van alles te ontdekken valt. In twaalf doosjes kan je op ontdekkingsreis door iconische Davines producten in een travelsize van flink formaat. Handig om zo eens andere producten uit te kunnen proberen en het merk nog beter te leren kennen en perfect om mee te nemen met een weekendje weg of op vakantie.

De inhoud:

– OI Shampoo 90ml
– OI Conditioner 75ml
– OI All In One Milk 50ml
– OI Silkening Hair Scent 50ml
– OI Hand Balm 75ml
– MOMO Shampoo 75ml
– MOMO Conditioner 75ml
– DEDE Shampoo Bar 100g
– The Spotlight Circle haarmasker 50ml
– NaturalTech Renewing Shampoo 100ml
– DEDY Face Mask 75ml
– More Inside Blow Dry Primer 100ml

Mooi om te weten
Davines is een B Corp en een duurzaam bedrijf en dat trekken ze tot in de details door. Zo is de box van deze adventskalender gemaakt van 100% FSC gerecycled papier, een CO2-neutrale verpakking via het EthioTrees compensatieproject, zijn de producten gemaakt in een 100% CO2-neutrale fabriek en gefabriceerd met 100% gecertificeerde hernieuwbare energiebronnen.

Davines adventskalender, beauty advent calendar, 2023, unboxing, inhoud, review

Ik vind dit echt een geweldige adventskalender, weer eens wat anders zo met allemaal haarverzorgingsproducten erin én ik ben enorm blij met zoveel OI-liefde erin. Er zitten maar liefs 5 producten uit deze lijn in de kalender, waaronder een fullsize handcrème én de limited edition OI Silkening Hair Scent. Ohhh, wat zijn deze producten toch fijn! Mijn haren en hoofdhuid reageren heel goed op deze milde producten, er zitten mooie voedende en verzorgende ingrediënten in en deze lijn ruikt echt bizar lekker. De geur is behoorlijk intens, blijft heerlijk lang om je heen hangen en is lastig te omschrijven. Denk aan een warmzoete, iets Oriëntaalse geur met geurnoten van onder andere vanille, tonkabonen, honing, tabak, saffraan en hout. Love it!

–> De Davines adventskalender 2023 is verkrijgbaar via de Davines webwinkel voor €95,00.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Dit artikel bevat product(en) die beschikbaar zijn gesteld door een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.