Beauty

Test | Eucerin Anti-Pigment Verhelderende Oogcontourcrème #2

19 oktober 2023

Eucerin Anti-Pigment oogcrème review/ervaring

We zijn alweer een week of zes verder sinds ik aan de slag ging voor een uitgebreide Eucerin Anti-Pigment Verhelderende Oogcontourcrème review (klik hier voor #1 van deze test). Yes, ik heb dit product – samen met de overige producten uit deze lijn – de afgelopen weken heel trouw gebruikt en deel vandaag mijn ervaring met je, inclusief voor- en nafoto’s van het resultaat. Deze nieuwe oogcrème belooft een soort alles-in-één oplossing tegen pigmentvlekken en donkere kringen te zijn en te zorgen voor een gehydrateerde, frisse en minder vermoeide oogopslag.

Eucerin Anti-Pigment oogcrème review/ervaring Eucerin Anti-Pigment oogcrème review/ervaring

Eucerin Anti-Pigment Verhelderende Oogcontourcrème

Deze nieuwe Eucerin Anti-Pigment oogcrème bevat onder andere glycerine, shea boter, Thiamidol®, hyaluronzuur, zoethoutwortelextract, oligopeptiden, anijsextract en lichtreflecterende pigmenten, bevat geen siliconen en is parfumvrij. Deze combinatie zorgt voor een hydraterend, kalmerend en plumping effect, voedt en verzacht de huid, stimuleert het collageennetwerk voor een stevigere huidstructuur, gaat huidverkleuringen tegen en zorgt daarmee voor een frissere oogopslag.

Het steringrediënt, Thiamidol®, remt de aanmaak van melanine waardoor bestaande pigmentvlekken verminderen en nieuwe vlekjes worden voorkomen. Let wel op dat je producten met dit ingrediënt minimaal 2 en maximaal 4 keer per dag moet gebruiken voor een optimaal resultaat en dat je hier overdag altijd minimaal een SPF30 als zonbescherming bij draagt.

–> De Eucerin Anti-Pigment Verhelderende Oogcontourcrème is een aanvulling op de bestaande Eucerin Anti-Pigment huidverzorgingslijn en is verkrijgbaar voor €31,99/15ml.

Eucerin Anti-Pigment oogcrème review/ervaring Eucerin Anti-Pigment oogcrème review/ervaring

Review

Laat ik maar gelijk beginnen met de voor- en nafoto’s onder elkaar, want daar ben je vast het meest nieuwsgierig naar :) Ik heb de foto’s op dezelfde plek in huis gemaakt, draag bij beide geen make-up zodat je het effect het beste kan zien en heb de foto’s niet bewerkt. Alhoewel de lichtinval misschien net iets anders is (I can’t control the weather..) zie ik in ieder geval duidelijk een verschil in de huid onder mijn ogen. De intensiteit van het blauwe en de donkere kringen is duidelijk minder opvallend, zeker richting de binnenste ooghoek, en dat zorgt voor een frissere en minder vermoeide oogopslag. Wat ook opvalt, maar eerder gevoeld wordt dan op de foto’s te zien is, is dat de huid onder mijn ogen meer gehydrateerd is en dus minder droog aanvoelt. En dat is dan weer fijn omdat (droogte)lijntjes zo minder opvallen én make-up mooier aan kan worden gebracht.

Verder is de formule niet plakkerig, heel erg zuinig in gebruik (een rijstkorrel per keer verdelen onder beide ogen is voldoende), het bezorgt geen traanogen of geïrriteerde ogen, trekt snel in en gaat niet pillen in combinatie met overige skincare.

En dan nog een opvallende note die ik toch wel duidelijk kan zien: de melasma pigmentvlekken op mijn jukbeenderen zijn door het trouw gebruiken van de gehele lijn toch ook nét wat kleiner, lichter en minder intens van kleur geworden. Win-win-win!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met Eucerin.

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.