Beauty

Skincare tip | Haruharu Wonder miracle healing multi balm

20 oktober 2023

haruharu wonder multi balm review, haruharu wonder Centella A.C.E. Vitaful Miracle Healing Multi Balm

Skincare in de vorm van een stick wordt de nieuwste trend als het op huidverzorging aankomt en – hoe kan het ook anders – vanuit de #kbeauty zijn er al heel wat mooie voorbeelden van te vinden. Zoals deze Haruharu Wonder multi balm die perfect is voor mensen met een droge en gevoelige huid, of wanneer je last hebt van seasonal droogheid of schrale plekjes zoals in de herfst en winter. In deze review lees je er alles over!

‘Lees ook: Heimish Moringa Ceramide BB Cream review.’

haruharu wonder multi balm review, haruharu wonder Centella A.C.E. Vitaful Miracle Healing Multi Balm

haruharu wonder Centella A.C.E. Vitaful Miracle Healing Multi Balm

De belofte

“A portable calming balm that instantly helps to moisturize dehydrated skin.”

Ingrediënten

Deze skincare stick bevat een heel rijtje aan fijne voedende, verzorgende, kalmerende, herstellende en verzachtende ingrediënten die ook nog eens helpen de huidbarrière te versterken. Denk aan olijfolie, shea boter, centella asiatica extract (cica), bisabolol, duindoornextract en vitamine E. Het product bevat geen siliconen, geen alcohol, geen parabenen en kunstmatige geur- of kleurstoffen. Haruharu wonder is een clean beauty brand en dit product is zowel vegan als dierproefvrij.

Prijs en verkrijgbaarheid

Deze haruharu wonder multi balm (26g) is in Nederland verkrijgbaar via bol.com en dearlittlethings voor zo’n €25,00-€30,00 euro, maar is ook via YesStyle of Stylevana te bestellen voor iets meer dan €13,00. Bij deze laatste twee webwinkels heb je alleen te maken met een iets langere levertijd, maar het scheelt behoorlijk in prijs en het zijn mijn go to shoppingadresjes voor Korean skincare waar je als skincarejunkie niet uitgesnuffeld raakt :)

haruharu wonder multi balm review, haruharu wonder Centella A.C.E. Vitaful Miracle Healing Multi Balm haruharu wonder multi balm review, haruharu wonder Centella A.C.E. Vitaful Miracle Healing Multi Balm

Review

De perzikkleurige verpakking is die in de vorm van een huls zoals we van de klassieke lipbalm kennen, maar dan in een flink formaat. De stick zelf heeft een wat boterige ‘wax’-kleur, is stevig van textuur en heeft een heel erg zachte en milde vanille-achtige geur. De stick is behoorlijk zuinig in gebruik en laat – door de warmte van de huid – product achter en vervolgens kan je de achtergelaten balsem eventueel nog met de hand uitwerken over de huid.

Deze stick is echt een ‘multi balm’ die je voor van alles kan gebruiken. Denk aan droge en schrale lippen, knokkels en andere plekjes die sneller droog worden in de herfst en winter. Maar mocht je gezicht in z’n geheel wat droog aanvoelen, dan kan je hem ook gerust in je avondroutine over je gehele gezicht aanbrengen na het reinigen en zo de ingrediënten overnight hun werk laten doen. Hier in huis is het in ieder geval een geliefd product geworden, niet alleen voor mijzelf maar ook voor de kinderen met schaafjes, droge wangen en dergelijke.

Zoals je waarschijnlijk weet ben ik een groot liefhebber van Koreaanse huidverzorgingsproducten, ook wel K-beauty/Kbeauty genoemd. En dat is niet voor niks: vaak zijn ze qua ingrediënten, ingrediëntencombinaties en technieken net even wat verder en beter dan veel Europese merken, de texturen zijn opvallend fijn in gebruik en de producten hebben over het algemeen een heel vriendelijk prijskaartje. Okee, en stiekem is het ook gewoon leuk om nieuwe merken en producten die net even anders-dan-anders zijn te ontdekken! Deze haruharu wonder multi balm past ook weer helemaal in dit plaatje; mooie ingrediënten, een fijne textuur, een goede prijs en het product doet wat het belooft. Het maakt de huid direct soepel en zacht, geeft een comfortabel gevoel en laat droge en schrale plekjes snel verdwijnen. Love it!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.