Beauty

Newsflash | INIKA Organic lanceert landelijke #lipswithNOtrash omruilactie voor het goede doel

2 oktober 2023

INIKA Organic lipswithnotrash omruilactie actie Biocare online

Weg met plastic in cosmetica! Niet alleen in de verpakking van veel verzorgingsproducten, van skincare tot make-up, zitten (micro)plastics maar ook ín de producten zelf. Deze breng je dus aan op je huid en spoel je met het wegwassen zo het milieu in.. Om de bewustzijn rondom plastic in cosmetica en het maken van duurzame keuzes te bevorderen lanceert INIKA Organic de unieke #lipswithNOtrash campagne. Consumenten kunnen een oude lipstick inruilen voor een plasticvrije variant van INIKA Organic.

‘Lees ook: Bewuster leven | Simpele tips om minder plastic te gebruiken.’

INIKA Organic lipswithnotrash omruilactie actie Biocare online

INIKA Organic #lipswithNOtrash campagne

Meedoen aan deze actie is heel eenvoudig:

1. Neem een (oude) lipstick in plastic verpakking mee van thuis, het merk maakt niet uit
2. Bezoek een INIKA verkooppunt bij jou in de buurt
3. Maak een foto of selfie tijdens het omruilmoment en/of van je nieuwe lipstick
4. Help mee awareness te creëren door deze foto te delen op social media met #lipswithNOtrash en tag @inikaorganic_benelux en eventueel de betreffende winkel
5. Ontvang een nieuwe INIKA Lipstick t.w.v. €24,50 voor een symbolisch bedrag van €2,50. Deze opbrengst wordt vervolgens geschonken aan de Plastic Soup Foundation, een non-profit organisatie die zich inzet voor de bestrijding van plasticvervuiling.

De lipstick die je ontvangt is de INIKA Lip Crayon Lipstick in de kleur Tan Nude, die ook nog eens fijne skinloving ingredients bevat zoals kokosolie en vitamine E. Natuurlijk is dit product – net zoals het gehele assortiment van INIKA Organic – natuurlijk, biologisch, vegan, cruelty-free, halal en plasticvrij.

–> Klik hier voor de website voor meer informatie en om te zoeken naar deelnemende winkeliers bij jou in de buurt. Deze campagne loopt van 2 oktober tot 30 november 2023.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 2 oktober 2023 at 12:11

    Dit is een hele goede actie

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.