Beauty

MAC Hyper Real Serumizer

13 oktober 2023

mac hyper real serumizer review, mac serumizer

Ik hou van mijn vijf-minuten-make-upje in de ochtend om er net even wat frisser uit te zien voor de dag, maar ik hou nog meer van mijn skincare routine en ben er dan ook behoorlijk trouw aan. Ik geloof namelijk echt dat een consistente huidverzorgingsroutine die aansluit bij je huid en huidbehoeftes dé basis is van een gezonde en stralende huid. En ik vind het heerlijk om daarvoor nieuwe producten uit te proberen, zoals de veelbelovende MAC Hyper Real Serumizer; een hybride serum dat goed is voor je huid en ook nog eens perfect samenwerkt met je make-up. In dit artikel een uitgebreide review!

‘Lees ook: Review | Billie Eilish No2 eau de parfum.’

mac hyper real serumizer review, mac serumizer

MAC Hyper Real Serumizer skin balancing hydration serum

De belofte

“Een hybride serum-moisturizer die de huidbarrière in balans houdt, deze versterkt en de huidtextuur verbetert voor een zijdezacht oppervlak met een van binnenuit stralende glans.”

Ingrediënten

Het ster-ingrediënt in dit product is de ‘Pro-4 Power Infusion Matrix’ dat bestaat uit een extract van de Japanse pioenroos, huidverzorgende niacinamide, hyaluronzuur en ceramiden. Daarnaast zit er onder andere glycerine, algenextract, berk-extract, groene thee, cafeïne, vitamine E en vitamine C in. Let op: door de toevoeging van BHA (salicylzuur) en AHA’s (melkzuur en glycolzuur) heeft het serum ook een lichte exfoliërende werking. Dit heeft een heleboel fijne voordelen voor je huid, zoals het verwijderen van dode huidcellen en het zachter en gladder maken van de huid, maar je moet hierbij wel altijd overdag minimaal een SPF30 dragen omdat het je huid gevoeliger maakt voor de zon. De zeer fijne lichtreflecterende deeltjes in dit serum geven een mooie subtiele gloed aan de huid.

Prijs en verkrijgbaarheid

De MAC Hyper Real Serumizer is verkrijgbaar in 15ml/€44,00 en 30ml/€75,00 via de MAC webwinkel, Douglas en Zalando.

mac hyper real serumizer review, mac serumizer mac hyper real serumizer review, mac serumizer mac hyper real serumizer review, mac serumizer

Review

Het is alweer een tijdje geleden dat ik de MAC Hyper Real Serumizer toegestuurd kreeg om uit te proberen, maar met skincare producten neem ik altijd ruim de tijd om het zo goed mogelijk te kunnen testen voordat ik er een review over schrijf. Aangezien ik dit product er de laatste tijd opvallend vaak bij pak en telkens weer zo enthousiast ben over de werking ervan, vond ik het tijd om mijn ervaring te delen.

MAC Serumizer komt in een beige en subtiel parelmoer-achtige pompflacon waardoor je het product goed kan doseren. Het pompje doseert spaarzaam en twee pompjes geeft een perfecte hoeveelheid voor het insmeren van je gezicht en hals. De textuur is gel-like en iets transparant, het huidgevoel is fris en zacht, de geur luxe en fris en de textuur trekt redelijk vlot in zonder een plakkerig of vettig laagje achter te laten.

Je kan dit serum zoals ieder ander serum in je huidige skincare routine opnemen, zowel in de ochtend als in de avond. Je brengt het aan op een gereinigde huid en daarna breng je dan je normale dag- en of nachtverzorging aan. Persoonlijk gebruik ik het serum het liefst in de ochtend als een extra laagje huidverzorging ná mijn skincare routine, want..

.. door de toevoeging van siliconen heeft dit serum namelijk nog een heel fijn voordeel: het laat de huid zijdezacht aanvoelen én maakt – samen met alle skinloving ingredients – een perfecte make-up primer voor de droge huid. Je foundation brengt mooier en egaler aan, trekt hierdoor minder in lijntjes of droge plekjes, combineert goed met verschillende soorten foundation zonder dat het gaat pillen, je make-up blijft langer op z’n plek en oogt net even wat meer fresh, plumped & dewy. Met de overgang van de warmere nazomer naar het frissere herfstweer was dit precies wat mijn huid nodig had om er fris uit te blijven zien, zowel met als zonder make-up. Love it!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 17 oktober 2023 at 08:53

    Dit ziet er heel goed uit.
    Denk dat ik dit wel zou kopen.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.