Fashion

New in | KAYA Sieraden Urban Chic collectie

6 november 2023

KAYA Sieraden Urban Chic collectie gepersonaliseerde sieraden

KAYA Sieraden lanceert de Urban Chic collectie, geïnspireerd op de prachtige warme kleuren van de herfst met een chique touch, die uitnodigt om mee te mixen & matchen zodat het past bij jouw persoonlijke stijl. In dit artikel lees je alles over deze nieuwste collectie én laat ik je mijn nieuwe aanwinsten zien. Leuk als cadeautip voor een ander, of voor jezelf!

‘Lees ook: Fashion | Dit zijn de trendkleuren van herfst en winter 2023.’

KAYA Sieraden Urban Chic collectie gepersonaliseerde sieraden

KAYA Sieraden Urban Chic collectie

Voor de basis van de sieraden in de Urban Chic collectie is er gekozen voor premium stainless steel (in de kleur goud of zilver), omdat dit materiaal weerbestendig is en niet roest. Zo behouden de sieraden hun kleur en glans tijdens de koude dagen en kan je ze langdurig dragen zonder dat ze hun kleur verliezen, zelfs tijdens douchen of zwemmen. Als kleuren zien we enkele sieraden met steentjes in de kleuren zwart, donkergroen en blauw voor een elegant en stoer accent en een mooie fonkeling. En hoe leuk zijn de trendy klaver sieraden die in deze collectie terug te zien zijn en de grachtenpand-bedel als knipoog naar de herkomst van dit merk (Leiden)?

Zoals je van KAYA Sieraden gewend bent kan je verschillende sieraden laten personaliseren, denk aan een gepersonaliseerde ketting met naam of bedeltjes naar eigen wens. Dit kan je heel subtiel doen met enkel een initiaal of een symbool dat veel betekenis voor je heeft, maar je kan ook uitpakken met voornamen of een verzameling bedels in symbolen en letters naar wens om er echt een persoonlijk sieraad van te maken.

De KAYA Sieraden Urban Chic collectie is vanaf nu verkrijgbaar en de prijzen variëren tussen de €12,90 en €29,90 per sieraad, maar er zijn ook enkele sets verkrijgbaar in prijs oplopend tot €59,70 voor drie kettingen die je als set of los van elkaar kan dragen. Ieder sieraad wordt geleverd in een luxe sieradendoosje of sieradenzakje, samen met een poetsdoekje zodat het gelijk klaar is om cadeau te geven.

–> Tip: zoek je alvast een mooi cadeau voor de feestdagen, denk dan eens aan een mooie ketting graveren met de naam van de ontvanger, van zijn of haar partner, kinderen of huisdier. Zo heb je een tijdloos cadeau waar de ander jarenlang plezier van zal hebben.

KAYA Sieraden Urban Chic collectie gepersonaliseerde sieraden

Eén van de items waar ik als een blok voor viel is deze ketting met zwarte steentjes met een sluiting vooraan die je eventueel kan personaliseren met enkele bedels. Ik koos voor de letter ‘D’ en een hangertje met zwarte steentjes. Aan de ene kant elegant en chique en aan de andere kant heeft het ook wat stoers door de kleurencombinatie van goud met zwart en de sluiting met bedels vooraan.

KAYA Sieraden Urban Chic collectie gepersonaliseerde sieraden KAYA Sieraden Urban Chic collectie gepersonaliseerde sieraden

Ook vond ik deze set kettingen om te layeren echt heel erg tof! Zowel ieder item afzonderlijk, maar ook om samen met elkaar te dragen. De set bestaat uit een twisted/gevlochten ketting van 47cm, een ketting met donkerblauwe steentjes van 40cm en een ketting met bar van 45cm. Iedere ketting heeft een 5cm verlengketting en zo kan je ze door de verschillende lengtes mooi samen dragen. Op de bar kan je een naam of namen laten zetten (max. 20 tekens) maar ik koos voor het hartjes-symbool.

Zo door de jaren heen heb ik al best een mooie collectie sieraden van dit merk verzameld, en ook onze dochters hebben er een aantal items van zoals kettinkjes en bedelarmbandjes. Je kan wel zeggen dat ik fan ben en dat komt door de combinatie van het uitgebreide assortiment, goede kwaliteit én een vriendelijke prijs. Echt een fijne tip als cadeau voor een ander, of voor jezelf :)

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

*

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.