Beauty

Rosental Organics Black Weeks tip | Bestseller Set met 60% korting

5 november 2023

Rosental Organics bestseller set (black weeks/black friday) kortingscode, free gift

De afgelopen periode heb je me vaker over het duurzame merk Rosental Organics zien schrijven en ook nu heb ik weer een heel erg fijne tip om te delen. Niet enkel een Black Friday maar een paar weken lang de beste Black Weeks deals waarin je met echt flinke korting kan shoppen, zoals deze geweldige Bestseller Set waarover ik je alles vertel in dit artikel. En yes, ook deze keer heb ik weer een heel erg fijne kortingscode + een free gift bij je bestelling!

Rosental Organics bestseller set (black weeks/black friday) kortingscode, free gift

Rosental Organics

Dit Duitse huidverzorgingsmerk werd in 2017 opgericht en staat voor 100% natuurlijke, vegan, duurzame, holistische, zuivere, dierproefvrije maar effectieve skincare. Het assortiment bestaat uit een uitgebreide collectie voor de verzorging van je gezicht, van reiniging tot serums en skincare-meets-makeup, tot aan haarverzorging en een aantal fijne beautytools zoals edelstenen gua sha en skin rollers. In Nederland is het merk via de eigen webshop en inmiddels ook bij Douglas te koop.

Rosental Organics bestseller set (black weeks/black friday) kortingscode, free gift

Black Weeks | Rosental Bestseller Set

Deze set met producten heeft niet voor niks deze naam, want het zijn echt dé meest verkochte en geliefde producten van het merk. Je vindt hierin de volgende producten:

– BB Eye Balm 15ml
– Hyaluron Eye Balm 15ml
– Bakuchiol Serum 30ml
– Niacinamide Serum 30ml
– Hyaluron Serum 30ml.

De BB Eye Balm heb je al voorbij zien komen in de Rosental Skin Perfecting Set review en de drie serums kwamen al voorbij in de Rosental bestseller serum set review. Lees deze zeker eens terug voor meer informatie, uitgebreide reviews en voor- en nafoto’s. Als aanvulling vind je in deze uitgebreide set ook nog de romige Hyaluron Eye Balm die zorgt voor een frisse oogopslag, gehydrateerde huid, vermindering van lijntjes en rimpels en een gladmakend effect. Perfect voor deze tijd van het jaar, wanneer de huid vaak wat droger is en wat meer verzorging kan gebruiken. Pluspunt: een minder droge huid rondom de ogen laat ook make-up zoals foundation en concealer minder in lijntjes trekken en er frisser uit zien.

Rosental Organics bestseller set (black weeks/black friday) kortingscode, free gift

Prijs en verkrijgbaarheid

De Black Weeks Rosental Organics bestseller set bestaat dus uit 5 fullsize huidverzorgingsproducten en heeft een waarde van €183,50 wanneer je de producten los aan zou schaffen, maar is nu als Black Weeks set met 60% korting verkrijgbaar voor €73,40. Deze actie loopt tot en met 25 november 2023.

Gebruik bij de checkout mijn code DESIXBW of bestel via deze directe link en je krijgt niet alleen de flinke korting maar ook (bij een minimale bestelwaarde van €50,-) als extra free gift het fullsize Regenerating Serum cadeau. Edit: whoa, dat ging snel! Het Regenerating Serum is inmiddels helaas uitverkocht, waardoor je als vervanger het heerlijke Wildberry Mask (fullsize) cadeau krijgt in plaats van het serum :)

–> Mocht je van een specifiek product van dit merk eens een uitgebreide review terug willen lezen, laat het me dan weten dan ga ik er graag voor aan de slag!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

*

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.