Beauty

Unboxing The Body Shop adventskalender ‘The Big Advent of Change’

18 november 2023

the body shop adventskalender inhoud 2023 unboxing

Het is weer tijd voor de unboxing van een beauty adventskalender en deze keer is het The Body Shop ‘The Big Advent of Change’. Een prachtig vormgegeven box die je kan hergebruiken voor het opbergen van kleine spulletjes, heel veel producten om het merk beter te leren kennen en in perfecte formaten om te testen of mee te nemen in je reistas. In dit artikel zie je de inhoud van deze adventskalender én tip ik The Body Shop Member Days met je, waardoor je hem met 15% korting aan kan schaffen.

‘Lees ook: Unboxings van beauty adventskalenders 2023.’

the body shop adventskalender inhoud 2023 unboxing the body shop adventskalender inhoud 2023 unboxing

Unboxing The Body Shop adventskalender 2023

“A Big Advent of Change met in elk vakje een positieve verandering, want jij krijgt mooie producten, allemaal verrijkt met ingrediënten van natuurlijke oorsprong van onze Community Fair Trade-partners. Skincare om je huid de hele winter te laten stralen, Body Butters voor een zachte winterhuid.. En onze Community Fair Trade-partners, de ambachtslieden, telers en producenten die de ingrediënten leveren, krijgen een eerlijke prijs en zo verandert hun leven te goede. Mede dankzij jou!”

the body shop adventskalender inhoud 2023 unboxing

Inhoud | The Big Advent Calendar of Change

Skincare
– Edelweiss Cleansing Concentrate 100ml
– Camomile Sumptuous Makeup Cleansing Butter 20ml
– Vitamin C Glow Boosting Moisturiser 20ml
– Vitamin C Glow Sheet Mask
– Vitamin E Quench Sheet Mask
– Aloe Soothing Sheet Mask
– Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask 15ml
– Chinese Ginseng & Rice Clarifying Polishing Mask 15ml
– Coconut Lip Butter 10ml
– Almond Milk Lip Care Stick 4.2g

Bodycare
– Strawberry Shower Gel 60ml
– Shae Shower Cream 60ml
– Avocado Shower Cream 60ml
– Pink Grapefruit Shower Gel 60ml
– British Rose Shower Gel 60ml
– Strawberry Body Butter 50ml
– Almond Milk Body Butter 50ml
– Avocado Cream Body Scrub 50ml
– Shea Hand Balm 30ml
– Mango Hand Balm 30ml
– Almond Milk Cleansing Face & Body Bar 100g

Accessoires
– Bath Lily
– Facial Mask Brush

Haircare
– Tea Tree Gel Shampoo 250ml
– Shea Conditioner 60ml

Prijs en verkrijgbaarheid

The Body Shop Big Advent of Change adventskalender 2023 is te koop in de winkels van The Body Shop en via The Body Shop webwinkel. De productwaarde is los €152,00, maar de adventskalender kost €99,00. En als je member bent – of wordt – koop je hem nu met 15% korting tijdens de Member Days.

the body shop adventskalender inhoud 2023 unboxing

Als fan van The Body Shop blijf ik hun adventskalenders ieder jaar weer geweldig vinden. De vormgeving is mooi en staat lekker Kerstig in de woonkamer, de filosofie erachter hoe dit merk omgaat met hun leveranciers en de gemeenschap erachter, de verschillende en afwisselende producten.. Het blijft leuk om iedere keer weer een nieuw vakje te openen en je te laten verrassen door het product van die dag. De ene keer is het iets dat je nog niet kent en zo eens uit kan proberen, de andere keer is het een product dat je misschien al wel kent maar zo in het klein hebt om mee te nemen met een weekendje weg of wanneer je op vakantie gaat. En de kleine handcrèmes zijn natuurlijk perfect voor in de handtas. Of maak van de producten die je al kent een fijn verrassingspakketje om aan iemand cadeau te geven. Sharing is caring! :)

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Dit artikel bevat product(en) die beschikbaar zijn gesteld door een merk of bedrijf. Dit artikel bevat een affiliate link.

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.