Lifestyle

Uit tip | Creatieve workshops via Wecandoo, een ervaring én ambacht rijker

29 november 2023

wecandoo nederland workshop ervaring

Ohhh, ik ben zó enorm enthousiast over het concept van Wecandoo en vind het dan ook te leuk dat ik er een toffe winactie mee mag organiseren. Bij Wecandoo kan je namelijk allerlei creatieve workshops inboeken, zodat je kan leren om zelf kaarsen, parfum, wierook, huidverzorging of sieraden te maken tot het upcyclen van meubels en allerlei soorten textiel- en houtbewerking. En dit doe je direct vanuit het atelier van de maker zelf. Lees verder voor meer informatie over dit concept én ik mag een workshop naar keuze voor twee personen weggeven, zodat je samen met je partner, beste vriend(in) of bijvoorbeeld je moeder of dochter een geweldige herinnering én eigen product rijker zal zijn.

‘Lees ook: 11x de beste tips tegen een droge huid in de herfst en winter.’

Geef een Wecandoo ervaring cadeau

Wecandoo is begonnen in Frankrijk, uitgebreid naar België en nu proberen ze ook in Nederland een steeds groter netwerk van ambachtslieden te verzamelen waar zowel particulieren als bedrijven creatieve workshops kunnen inboeken. Het aanbod groeit in plaatsen en workshops groeit per maand, maar als er een leuke workshop tussen zit kan je er natuurlijk altijd een mooi dagje uit van maken in een andere stad. De workshops zijn onderverdeeld in ontdekkingen, daadwerkelijk producten maken, maar ook rondleidingen en proeverijen zijn mogelijk in de thema’s textiel, juwelen, hout, papier, leer, planten, drinken, aardewerk & keramiek, eten en cosmetica & welzijn.

Bij Wecandoo willen ze iedereen de kans geven om een workshop te ervaren rechtstreeks vanuit het atelier van een lokale ambachtsman of ambachtsvrouw, zodat je samen een unieke creatie kan maken en het vakmanschap kan omarmen. Maar bovenal ben je hiermee een unieke ervaring rijker en wellicht ontdek je er een nieuwe hobby mee om je eigen creativiteit verder te ontwikkelen.

Ook mooi: ook voor de ambachtslieden zelf biedt Wecandoo mooie extra’s. Zo ondersteunen ze de ondernemers met het opzetten van workshops, prijsbepaling, mooie video- en fotosessies, een boekingssysteem, communicatie en training in ondernemerschap. Zo kunnen ze niet alleen hun passie en vak delen, maar ook een extra inkomen verdienen.

wecandoo nederland workshop ervaring wecandoo nederland workshop ervaring

Winactie

Edit: deze winactie is inmiddels gesloten. In samenwerking met Wecandoo mag ik een workshop naar keuze voor twee personen weggeven, met een waarde van totaal €150,-. Je wint namelijk 2x een giftcard van €75,00 en daarmee heb je al behoorlijk veel keuze! Denk aan het maken van je eigen dagelijkse skincare routine of haarverzorging, sieraden, mozaïekkunst, beeldhouwen in hout, wandkleed, zeep, cocktails, geurkaarsen tot aan de prachtige kunst van Kintsugi en met deze techniek keramiek repareren.

Meedoen is heel eenvoudig:
– Laat een reactie achter onder dit artikel dat je meedoet met deze winactie
– en vertel erbij welke workshop(s) jouw interesse hebben (klik hier voor een overzicht).

Pssst, dubbel zoveel kans maken? Ook bij Natascha van Zijtikt.nl kan je kans maken op deze prijs. Bovenaan dit artikel zie je ons samen op de foto’s waar we helemaal in ons element waren met alle ingrediënten en producten om zelf parfum, skincare en wierook te kunnen maken :)

Good luck & enjoy your day!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Meedoen met deze winactie kan tot en met woensdag 6 december 2023, 23.59u. De winnaars ontvangen na afloop persoonlijk bericht.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Dominique
  Reply Dominique 6 december 2023 at 22:44

  Wat een leuke actie! Ik doe graag mee. Straks heb ik twee weken vrij van het werk en dan is iets creatiefs doen altijd een goede invulling. Ik zou dan voor de workshop Eigen sneaker maken gaan. Dan wordt mijn keuzestress over welk paar schoenen ik ga dragen natuurlijk minder, want eigen sneakers staan altijd op nummer 1!

 • Avatar van Jolijn Doelman
  Reply Jolijn Doelman 6 december 2023 at 21:44

  Wauw ik maak graag kans! Mozaïek is heel leuk!

 • Avatar van J
  Reply J 6 december 2023 at 13:13

  Wat leuk! Ik zou graag keramieken

 • Avatar van maaike
  Reply maaike 5 december 2023 at 12:32

  Ohhh wat een leuke workshops. Als ik win, dan zou ik samen met mijn tienerzoon een houten krukje gaan maken van een houten stam

 • Avatar van Cobi
  Reply Cobi 4 december 2023 at 13:34

  Oh wat leuk! Ik doe graag mee. Ik zou voor een van de cosmetica workshops gaan

 • Avatar van Anouk
  Reply Anouk 3 december 2023 at 17:14

  Er is te veel leuks. Afhankelijk van wie ik mee neem zou ik gaan voor het beeldhouwen met hout of een cursus weven. Beide ben ik al een poosje in geïnteresseerd maar nog nooit aan begonnen

 • Avatar van m chen
  Reply m chen 30 november 2023 at 12:45

  Ik doe mee met deze winactie en heb interesse in ‘Maak je eigen lederen tas’ workshop!

 • Avatar van Sandra
  Reply Sandra 29 november 2023 at 23:16

  Met raku stoken, enig!!! En ook nog bij mij om de hoek, ik ben nu al enthousiast :-)

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 29 november 2023 at 22:45

  Wat leuk dit, maak je eigen grote terrarium lijkt me enig.
  Maar ook Maak je eigen paar geüpcyclede espadrilles.

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 29 november 2023 at 21:17

  Ik zou gaan voor “Boetseer en beschilder je eigen keramische creatie” in Haarlem.
  Lijkt me geweldig om eens te doen

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 29 november 2023 at 20:18

  Leuk! Een workshop mozaiek of pottenbakken lijkt me heel leuk! Ik loot graag mee!

 • Avatar van Myra
  Reply Myra 29 november 2023 at 19:42

  Sieraden of een tas maken 😍 Ik doe graag mee voor mijn moeder die keihard werkt in de zorg, ook tijdens de pandemie en door de personeelstekorten kampt met een hoge werkdruk. Hierdoor moet ze vaak overwerken, heeft ze amper tijd om leuke dingen te doen. Dit uitje zou ik haar zo gunnen samen met mij 😊🙏🏼🍀

 • Avatar van Daniëlle
  Reply Daniëlle 29 november 2023 at 18:19

  Ik zag een workshop om zelf een leren schoudertas te maken. Dat lijkt mij super leuk om te doen met mijn zus!

 • Avatar van Tamara
  Reply Tamara 29 november 2023 at 15:21

  Wat een leuk en origineel cadeau! Zelf een notebook maken, dát lijkt me wel wat. Lekker praktisch, want daarna heb je er ook nog veel aan!

 • Avatar van Brenda
  Reply Brenda 29 november 2023 at 13:11

  Superleuke workshops! Ik zou dan denk ik gaan voor mozaïeken. Samen met mijn creatieve vriendin, beide worden we 50 volgend jaar 🥳 hebben we ook ons eigen feestje!

 • Avatar van Ingrid
  Reply Ingrid 29 november 2023 at 11:54

  Wat een superleuke actie! Ik doe graag mee om met mijn broer te gaan pottenbakken!

 • Avatar van Esther
  Reply Esther 29 november 2023 at 10:49

  Ik doe graag mee met de winactie samen met mijn partner. De workshops die ik nu leuk lijkt om te doen is het maken van je eigen terrarium en het maken van een eigen kruk

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.