Beauty

LOEWE Solo Ella Elixir

19 december 2023

LOEWE Solo Ella Elixir eau de parfum review

Een tijdje geleden ontving ik vanuit The C of Cosmetics een Parfum Discovery Box met hierin 5 parfumsamples, zodat je nieuwe parfums of geuren waar je nieuwsgierig naar bent kan testen. Heel erg handig zodat je ze gedurende meerdere dagen kan ervaren om zo wellicht je nieuwe signature scent te leren kennen of om parfummiskopen te voorkomen. Eén van de samples in de box was de nieuwe LOEWE Solo Ella Elixir eau de parfum en dat bleek een heel goede match te zijn. Lees verder voor meer informatie, de geurnoten, geurbeleving en parfumreview.

‘Lees ook: Make-up | ILIA Liquid Powder Chromatic Eye Tint (review).’

LOEWE Solo Ella Elixir eau de parfum review

LOEWE Solo Ella Elixir

Geuromschrijving

“Transgressive and modern, LOEWE Solo Ella Elixir EDP reveals delicate notes that combine floral accords with spices and woods. Its fruity floral scent includes notes of pear, tuberose, sandalwood and musk. LOEWE Solo is a family of fragrances inspired by sunset a state of balance and equilibrium where night meets day and opposites harmonise.”

Geurnoten

Topnoten: tuberoos, peer
Hartnoten: kruiden, houtnoten
Basisnoten: muskus, sandelhout

Prijs en verkrijgbaarheid

LOEWE Solo Ella Elixir eau de parfum is verkrijgbaar voor €145,00/50ml via onder andere The C of Cosmetics.

LOEWE Solo Ella Elixir eau de parfum review

Review

Dit parfum is overduidelijk bloemig en verder komen de woorden zonnig en warm ook al snel naar boven, maar in de basis zit een subtiel warm en kruidig randje wat zorgt voor een mooie balans. De tuberoos heeft duidelijk de bovenhand – deze zonnige witte bloem doet qua geur een klein beetje denken aan jasmijn en heeft iets romigs en een ‘groen’ randje – en is de gehele draagtijd door te herkennen. Dit combineert zowel heel goed met de sappigheid van de peer in de top van dit parfum tot de skinlike basis van muskus.

Mocht je dit parfum aan willen schaffen, let er dan op dat je de juiste variant kiest. Je hebt namelijk de originele LOEWE Solo Ella eau de parfum (volledige oranje flacon) en de LOEWE Solo Ella Elixir eau de parfum (oranje flacon met kleurverloop) die in dit artikel besproken wordt. Deze laatste bevat een hogere concentratie essentiële oliën en geeft daardoor een meer intense geurbeleving.

Als het op de longevity van deze eau de parfum aankomt is dit parfum echt zeer lang terug te ruiken op zowel je huid als kleding. Je hebt er dus maar enkele sprays van nodig om jezelf de hele dag in deze geur te kunnen hullen, don’t overspray it omdat het anders voor jezelf en je omgeving ‘too much’ kan worden wat afbreuk doet aan zo’n mooi parfum.

Door de sunset-vibes lijkt dit misschien meer een parfum voor de warmere seizoenen, maar persoonlijk vind ik hem daardoor wellicht juíst een fijne tegenhanger met alle zware en meer moody parfums die je vaak tegenkomt in de wintermaanden. Zó lekker om hem telkens weer terug te ruiken wanneer ik m’n sjaal omdoe..

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Dit artikel bevat product(en) die beschikbaar zijn gesteld door een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.