Eten & drinken

Holiday Gift Guide | MEENK dropcadeaus

23 december 2023

meenk drop cadeautip

Het mag dan misschien niet direct de eerste lekkernij zijn waar je aan denkt rondom de feestdagen, maar ohhh wat heb ik een zwak voor drop! En dan vooral die met de volle smaak van zoethout, salmiak of laurier. Daarom even een lekkere kerstcadeautip tussen alle beauty-kerstcadeaus door: deze MEENK cadeauverpakkingen met hun bestseller dropsmaken of zelfs een heuse dropproeverij. En dat in een luxe cadeauverpakking als fijne (budget) cadeautip.

‘Lees ook: Le Creuset broodpan review.’

meenk drop cadeautip

MEENK drop bestaat al sinds 1900 en is een product van eigen bodem. De recepten van huisarts dr. Meenk waren de basis voor de legendarische dropjes zoals wij ze nu kennen. Ruim honderd jaar later worden de dropjes nog steeds gemaakt op Nederlandse bodem, in het oud-Hollandse stadje Winschoten waar de MEENK-fabriek staat.

De cadeauverpakkingen zijn ideaal om cadeau te geven met de feestdagen, als relatiegeschenk, een bedankje, verjaardag óf gewoon als traktatie voor jezelf ;) Er zijn verschillende formaten verkrijgbaar:

– een tweeluik met Dropmunten & Drie Kleuren Mix of Peperdrop & Salmiak Truffels, €6,45
– een drieluik met Geveltjes Drop, Nostalgie Drop & Boerenklompen Drop of Lekker Zoet, Drie Dubbel Zout & Peperdrop, €9,50
– een vierluik met Chocolade Salmiak, Peperdrop, Drie Kleuren Mix & Drop Truffels, €12,80
– de dropproeverij met 8 soorten drop; van zoet, gesuikerd en gevuld tot zout en massief, €14,95.

–> De luxe MEENK dropcadeaus zijn verkrijgbaar bij drogisterijen, cadeauwinkels en Primera’s.

Hier in huis zijn de laurierdrop, schoolkrijtjes, droptruffels en peperdrop toch wel echt favoriet en sowieso zijn het heel lekkere dropjes met een goede bite, volle smaak en echt zo’n oldskool snoepgevoel :) Ben jij ook zo’n dropliefhebber?

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.