Beauty

SPF DAILY 5-in-1 hydrating day cream

20 december 2023

SPF DAILY review 5-in-1 hydrating day cream ervaring

Een goede dagelijkse zonbescherming voor je gezicht vinden kan nog best een zoektocht zijn; veel crèmes zijn namelijk te stug of juist te vettig, laten een wit laagje achter en/of werken niet fijn in combinatie met make-up. Bovendien is een goede prijs-kwaliteitverhouding ook belangrijk aangezien het een product is dat je dagelijks smeert en dus regelmatig opnieuw gekocht moet worden. Na testen blijkt deze SPF DAILY 5-in-1 hydrating day cream SPF25 een perfecte combinatie te zijn en ik deel deze skincare tip dan ook graag met je. Lees verder voor de uitgebreide review!

‘Lees ook: Skincare tips | 11x de beste tips tegen een droge huid in de winter.’

SPF DAILY review 5-in-1 hydrating day cream ervaring

SPF DAILY 5-in-1 hydrating day cream

Ingrediënten

Deze crème bevat onder andere glycerine, aloë vera, shea boter, kokosolie, druivenpitolie, niacinamide, panthenol, berk-extract, cactusvijgextract en vitamine E. Dit maakt een combinatie die zowel voedend als hydraterend is, maar ook huidveroudering als pigmentvlekken en lijntjes en rimpels aanpakt, de huid kalmeert en de huidbarrière versterkt. De toegevoegde SPF25 biedt zowel UVA als UVB zonbescherming. Fijn om te weten: dit product bevat geen uitdrogende alcoholen en parabenen, is vrij van microplastics en is zowel vegan als cruelty-free.

SPF DAILY review 5-in-1 hydrating day cream ervaring

Review

SPF DAILY komt in een slanke en minimalistische witte airless verpakking met een pompje. Lekker recht toe recht aan en je kan het product hiermee goed doseren. De crème zelf heeft een lichte textuur, een fris huidgevoel en laat geen enkele witte waas achter. De crème heeft trouwens een heel subtiele verzorgende geur door de toegevoegde parfum. Niet schrikken: dit is gedaan omdat de ingrediënten die de zonbescherming geven van zichzelf niet prettig ruiken en er is gekozen voor een zeer kleine hoeveelheid parfum (laatstgenoemd op de ingrediëntenlijst).

Vaak wordt er gecommuniceerd dat de SPF factor in dagcrèmes niet gehaald kan worden aan bescherming, omdat je van een dagcrème niet voldoende zou smeren om voldoende zonbescherming te krijgen. Daarom wordt er eigenlijk een losse SPF geadviseerd om als laatste stap in je skincare routine in de ochtend aan te brengen. Maar eerlijk is eerlijk: de meeste mensen smeren überhaupt te weinig en/of niet iedere dag met een SPF en dat heeft er deels mee te maken dat we vooral lekker vlot klaar willen zijn. Een soort van all-in-one product zoals deze crème is een enorme uitkomst: je gezicht reinigen, deze crème aanbrengen en klaar! Maar, smeer dus wel voldoende. Enerzijds om je huid ook echt de voordelen van de werkzame bestanddelen te geven en aan de andere kant om voldoende zonbescherming te hebben.

Nog een voordeel: deze crème geeft een mooie gezonde glans aan de huid die je huid er fris laat uitzien zonder teveel te laten glanzen en doet het ook nog eens fijn als basis onder make-up. De combinatie van de fijne ingrediënten, SPF, geen nasties, no white cast, mooie glow, duurzaamheid én fijne prijs maakt dit product een win-win-win!

SPF DAILY review 5-in-1 hydrating day cream ervaring

Prijs en verkrijgbaarheid

De SPF DAILY 5-in-1 hydrating day cream is verkrijgbaar voor €14,24/50ml. De verpakking past perfect in een brievenbusdoosje. Hiervoor hoef je dus niet thuis te blijven of naar een pakketpunt toe en heb je je bestelling vaak al de volgende dag in huis.

–> Tip: op dit moment kan je gratis een 10ml sample bestellen, enkel tegen verzendkosten. Zo kan je het product uitproberen voordat je een fullsize aanschaft :)

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

* Dit artikel bevat product(en) die beschikbaar zijn gesteld door een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.