Beauty

Holiday Gift Guide | Yves Rocher Shea & Soft Almonds hand balm

13 december 2023

Yves Rocher Shea Soft Almonds hand balm review handcrème

In de herfst en vooral de winter zijn er twee verzorgingsproducten die er hier in huis regelmatig doorheen gaan: lippenbalsems en handcrèmes. En dat levert stiekem best een fijn voordeel op, want als het ene product op is kan je op zoek naar een nieuwe en weer eens wat anders uitproberen! Mocht je nog op zoek zijn naar een goede handcrème met een geweldig lekkere geur en een fijne prijs, dan heb ik hierbij dé tip: de limited edition Yves Rocher Shea & Soft Almonds hand balm.

‘Lees ook: Skincare tip | Peter Thomas Roth mask kit (review).’

Yves Rocher Shea Soft Almonds hand balm review handcrème

Yves Rocher Shea & Soft Almonds hand balm

De belofte

“Een handbalsem verrijkt met een zoete amandelgeur, voor een gehydrateerde en subtiel geparfumeerde huid. De smeltende crèmetextuur van deze rijke balsem hydrateert, verzorgt en kalmeert de droge tot zeer droge huid.”

Ingrediënten

In deze handcrème zit onder andere kokosolie, glycerine, shea boter, zoete amandelextract en goede vetzuren. Een mooie combinatie die de huid kalmeert, verzorgt, hydrateert en de huidbarrière versterkt.

Prijs en verkrijgbaarheid

Deze limited editon Yves Rocher Shea & Soft Almonds hand balm is verkrijgbaar via de website van Yves Rocher voor €5,99/75ml.

Yves Rocher Shea Soft Almonds hand balm review handcrème Yves Rocher Shea Soft Almonds hand balm review handcrème

Review

Deze handcrème komt in een mooie winterse verpakking met subtiele versieringen van dennentak, rode besjes, amandelen en kariténoten. Leuk dat hierin met de laatste twee een verwijzing zit naar ingrediënten die ook daadwerkelijk terug te vinden zijn in de handcrème.

De handcrème zelf is wit met een textuur die het beste te omschrijven is als die van een volle bodylotion. Hij voelt rijk en vol aan op de huid en tijdens het inmasseren komt de heerlijke verwarmende, subtiel zoete en iets romige geur van amandelen vrij. Persoonlijk word ik hier heel erg blij van en het zorgt ervoor dat ik de hele tijd aan m’n handen wil snuffelen :)

Ondanks de bijna balsem-achtige textuur verdeelt de crème goed en trekt hij alsnog redelijk snel in. Deze combinatie zorgt voor zachte en soepele handen en nagelriemen, maar zonder dat het een plakkerig of vettig laagje achterlaat. Perfect dus om ook overdag te kunnen gebruiken en direct weer door te kunnen met je werkzaamheden.

Tip: in dezelfde heerlijke limited edition geur en verpakking is nu een hele verzorgingslijn verkrijgbaar. Leuk om bijvoorbeeld een cadeauset mee samen te stellen om iemand met de feestdagen mee te verrassen!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.