Beauty

Look Good Feel Better x Esse | Geef een glimlach cadeau

23 januari 2024

geef een glimlach cadeau 2024, look good feel better, esse skincare, huidverzorging bij kanker

Vandaag wil ik graag de aandacht geven aan een prachtig initiatief van stichting Look Good Feel Better, waar dit jaar ook beautymerk Esse aan deel zal nemen. De actie geef een glimlach cadeau geeft mensen met kanker een positief moment tijdens het ziekteproces, in de vorm van beautyworkshops op het gebied van huidverzorging bij kanker en gratis behandelingen in een professionele salon. Lees verder voor meer informatie en hoe je je hiervoor aan kan melden.

Look Good Feel Better

“Uiterlijke veranderingen bij kanker kunnen een grote invloed hebben op hoe iemand zich voelt. Uit onderzoek blijkt dat deze zichtbare veranderingen bij 75% van de kankerpatiënten impact heeft op hun zelfvertrouwen en sociale leven. Aandacht voor jezelf en even nergens aan denken zorgt dat je weer lekkerder in je vel zit en met een glimlach kunt genieten.”

Look Good Feel Better is een non-profitorganisatie die zich inzet voor het verbeteren van kwaliteit van leven voor mensen met kanker. Zo zijn ze een positieve schakel in het ziekteproces waardoor patiënten even niet bezig zijn met ziek zijn, maar met jezelf beter voelen. Dit doen ze door het geven van workshops in bijvoorbeeld ziekenhuizen en het informeren en adviseren van mensen met kanker en professionals over het thema ‘uiterlijke verzorging bij kanker’.

de voordelen van probiotica in skincare, wat doet het voor je huid? esse skincare

Esse

Esse is een huidverzorgingsmerk dat werd opgericht in 2002 en is inmiddels wereldwijd een geliefd merk geworden, waarbij ze vooral bekend staan om de producten met probiotica, en het sleept sindsdien de ene award na de andere binnen. Bovendien is het merk duurzaam, gecertificeerd biologisch, vegan én dierproefvrij. Dit jaar doet Esse Nederland mee met deze prachtige actie, waarbij ze – naast een donatie voor de stichting – ook zullen zorgen voor een fijne beautybehandeling waarin ze liefdevolle aandacht voor de huid combineren met een ontspannende massage.

Ruim 20 Esse schoonheidsinstituten zullen gratis behandelingen weggeven, speciaal gericht op de huid van mensen met kanker. Want juist als je ziek bent zorgt zo’n verwenmoment ervoor dat je je beter voelt, al is het maar voor even. Na afloop van de behandeling krijgt elke cliënt ook nog een mooi cadeautje van Esse mee naar huis.

Geef een glimlach cadeau (februari 2024)

Ieder jaar organiseert Stichting Look Good Feel Better met partners en schoonheidsspecialisten de actie geef een glimlach cadeau. In de maand februari kunnen mensen met kanker (waarvan de laatste medische behandeling niet langer dan zes maanden geleden is) een gratis ontspanningsmoment boeken bij één van de deelnemende schoonheidssalons.

–> Aanmelden voor een gratis beautybehandeling kan via geefeenglimlachcadeau.nl.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Suus
  Reply Suus 29 januari 2024 at 09:49

  Wat geweldig dat ze gratis behandelingen aan mensen met kanker. Wat een prachtig initiatief!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 23 januari 2024 at 11:09

  Fijne producten 👌
  Zeer betaalbaar…..

  Een fijne dag

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.