Beauty

Valentine | Gimeau ‘The Love Collection’

29 januari 2024

https://curvacious.nl/blog/2024/01/gimeau-the-love-collection/

Gimeau heeft een geweldig leuke collectie voor Valentijnsdag gelanceerd met 3 leuke nageldesigns! In dit artikel lees je alles over deze collectie, mijn enorme liefde voor gel nail stickers én om de liefde – en mijn enthousiasme – te vieren mag ik maar liefst 3x een complete starter set weg gaan geven. Whooptiedoo!

Lees ook mijn eerder verschenen uitgebreide review over Gimeau.’

Gimeau review/ervaring/test gelnagel stickers gelnagelstickers gel nagel stickers

Gimeau gel nail stickers

Het concept hiervan vind ik echt geniaal bedacht: deze semi-cured ‘stickers’ bestaan uit een aantal laagjes nagellak die vervolgens in nagelvorm op een stickervel zitten. Je kiest eenvoudig de juiste maat uit voor je nagel, drukt deze goed aan, knipt of vijlt ze op dezelfde lengte als je natuurlijke nagel en vervolgend hard je ze uit onder een UV-lamp waardoor de stickers hard worden en zich aan je nagels hechten. Als je dit een beetje secuur doet en de topcoat gebruikt kan je er met gemak twee weken lang van genieten.

Keer op keer ben ik weer verbaasd over de eenvoud van het aanbrengen ervan, een gehele manicure zit er zo in een kwartiertje superstrak op, hoe lang het blijft zitten zonder te chippen of los te laten en dat je het dan toch met het removerserum in no-time van je nagels kan verwijderen zónder dat het je natuurlijke nagels heeft beschadigd.

Waarom ik daarbovenop ook zo’n fan ben van dit soort gel nail stickers/gellak stickers/gelnagel stickers? Ik heb niet zo’n stevige nagels van mijzelf, waardoor ze bij een klein beetje lengte al snel breken of scheuren, maar de gelstickers geven een versteviging waardoor ik mijn nagels wél wat langer kan laten groeien. Bovendien heb ik niet zo’n vaste hand en krijg ik gewone nagellak er nooit zo strak op als het resultaat hiervan is, laat staan zelf een nail art aanbrengen..

https://curvacious.nl/blog/2024/01/gimeau-the-love-collection/ https://curvacious.nl/blog/2024/01/gimeau-the-love-collection/

Gimeau The Love Collection

Speciaal voor Valentijnsdag heeft Gimeau The Love Collection uitgebracht met 3 toffe designs die je afzonderlijk of als set aan kan schaffen:

Happily Ever After (een crème basis met navy hartje)
Love Me Too (een nude BIAB basis met glanzende goldfoil hartjes)
Love You Baby (een lichtroze basis met oranje hartjes).

–> Klik hier voor de website van Gimeau voor meer informatie en de webshop.

https://curvacious.nl/blog/2024/01/gimeau-the-love-collection/

Winactie

Whooptiedoo! In samenwerking met Gimeau mag ik maar liefst 3x een complete starter set met een waarde van €88,50 per stuk weggeven. In deze set zit alles om direct mee aan de slag te kunnen gaan:

– mini UV LED lamp
– top coat
– remover serum
– 2 nail designs naar keuze.

–> Laat een reactie achter onder dit artikel dat je meedoet en je maakt automatisch kans.

Deze winactie loopt tot en met zondag 4 februari 2024, 23.59 uur. De winnaars ontvangen na afloop persoonlijk bericht.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Christa
  Reply Christa 15 februari 2024 at 11:50

  Graag zou ik ook meedoen met de winactie

 • Avatar van miranda
  Reply miranda 6 februari 2024 at 16:48

  O ik doe super graag mee. Ik hou zoveel van nagels doen! Count me in :) leuke actie!

 • Avatar van Jacomine Wasser
  Reply Jacomine Wasser 5 februari 2024 at 11:36

  Hartjes!!!! I love hartjes!

 • Avatar van Trudy
  Reply Trudy 4 februari 2024 at 23:44

  Ooo❤️❤️❤️ wat een geweldige set met die 💕…in één keer verliefd.
  Doe heel graag mee met de winactie.
  Blij dat ik hem 16min voor t einde nog tegenkom😊

 • Avatar van Daphne
  Reply Daphne 4 februari 2024 at 21:44

  Jaaaa dit staat al zo lang op mijn lijstje! En wat een mega leuke designs! 😍🤞🏼 Ik waag graag een kansje!

 • Avatar van Julie
  Reply Julie 4 februari 2024 at 21:33

  Dit ziet er echt handig en makkelijk uit! Ik neem graag deel :-) x

 • Avatar van Kristie
  Reply Kristie 4 februari 2024 at 19:44

  Wat een fijne blog om te lezen! Ik ben zelf team gellak! Maar door jou blog ben ik enorm enthousiast geworden over deze nieuwe manier van mooie nagels aanbrengen! Ik ben dan ook enorm benieuwd hoe ik het zal ervaren! Ik doe dan ook heel graag mee!

 • Avatar van Imke
  Reply Imke 4 februari 2024 at 12:57

  leuk, leuk, leuk

 • Avatar van Sascha_W
  Reply Sascha_W 3 februari 2024 at 16:55

  Altijd leuk om iets nieuws te proberen, zeker als je er daardoor nog verzorgder uitziet.. Ik loot dus graag mee.

 • Avatar van Tess
  Reply Tess 3 februari 2024 at 09:31

  Helemaal gek hiervan! Altijd leuk om nieuwe dessins te proberen, ik doe graag mee!

 • Avatar van co
  Reply co 2 februari 2024 at 16:24

  mooi! Ik doe graag mee!

 • Avatar van anja
  Reply anja 2 februari 2024 at 12:50

  leuk om me zelf extra te verwennen

 • Avatar van Jojanneke
  Reply Jojanneke 1 februari 2024 at 17:12

  Wat super handig!! Ik doe graag mee! Als ik mijn nagels lak is het meestal geen succes … 🥹

 • Avatar van Anita
  Reply Anita 1 februari 2024 at 14:10

  doe zeer graag mee voor mijn kleindochter

 • Avatar van Peggy
  Reply Peggy 1 februari 2024 at 12:31

  Heel leuk! Ik doe mee!

 • Avatar van Elisabeth
  Reply Elisabeth 31 januari 2024 at 21:30

  mijn nagels heb ik altijd gelakt, dus ik ben dol op nagellak en ook op gel lak. Gel lak stickers heb ik nog nooit geprobeerd en daar ben ik erg benieuwd naar! Daarom doe ik graag mee aan deze actie.

 • Avatar van Jolijn
  Reply Jolijn 31 januari 2024 at 21:21

  Dit klinkt zo goed! Ik ben heel benieuwd en maak graag kans!

 • Avatar van Joke
  Reply Joke 31 januari 2024 at 16:47

  Ik heb ook van die slechte nagels dus ik doe graag mee

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 31 januari 2024 at 12:56

  Gaaf! Op de middelbare school heb ik stage gelopen bij een nagelstyliste. Toevallig zei ik tegen mijn man dat wanneer de verhuizing klaar is (volgende maand) ik het wel leuk vind om het weer op te pakken 🍀🍀

 • Avatar van Mels
  Reply Mels 31 januari 2024 at 11:37

  Weer zo’n Prachtige 🤩Prijs!!!

  JAAAAAAA, Lekker Me-Time (moeten we Allemaal Veel Meer / Beter nemen.

  Ik doe mee 😁✌️

 • Avatar van Sandra
  Reply Sandra 31 januari 2024 at 10:04

  Leuke actie ;-) lekker frutten en trutten aan mijn nagels én er verzorgd uit zien!

 • Avatar van Marian B
  Reply Marian B 31 januari 2024 at 09:24

  Hier ben ik wel nieuwsgierig naar en wil ik wel eens proberen. Ik doe dus graag mee.

 • Avatar van Zoe
  Reply Zoe 30 januari 2024 at 22:47

  Superleuk, ik doe graag mee!

 • Avatar van Anita
  Reply Anita 30 januari 2024 at 20:46

  Heel erg leuk om zo mijn nagels op te pimpen.

 • Avatar van Tineke
  Reply Tineke 30 januari 2024 at 19:37

  Dit lijktme ideaal! Ik doe heel graag mee!

 • Avatar van Roos
  Reply Roos 30 januari 2024 at 19:28

  Wat een leuke winactie😍. Ik wil mijn nagels in 2024 er mooi uit laten zien! Ik doe graag mee ✨

 • Avatar van Senne
  Reply Senne 30 januari 2024 at 19:27

  Ooooh dat zou zó zó leuk zijn! Wil het al een tijdje proberen; mijn vriendinnen zijn enthousiast. Dus de designs heb ik al uitgezocht! 😍😍

 • Avatar van Rianne
  Reply Rianne 30 januari 2024 at 19:04

  Ik doe graag mee! 14-2 is mijn trouwdag dus mooie nagels maken m’n outfit compleet!

 • Avatar van Sigrid
  Reply Sigrid 30 januari 2024 at 16:30

  Prachtig! Mijn dochter kan wel fleurigs gebruiken. Ik doe graag mee 💅🍀🤞

 • Avatar van Alena
  Reply Alena 30 januari 2024 at 15:05

  Super leuk! Ik ben geobsedeerd door mooie nagels en nail art dus zou dit erg leuk vinden! Ik heb net een baby gekregen dus echt tijd voor een nail salon heb ik nu even niet. Deze set zou voor mij een echte uitkomst zijn..

 • Avatar van Sammy
  Reply Sammy 30 januari 2024 at 14:57

  Ben hier erg benieuwd naar!

 • Avatar van Ria
  Reply Ria 30 januari 2024 at 12:20

  ha Desirée wat een fijne winactie waarbij je ism Gimeau zo’n supergave startersset weg mag geven… ook ik heb altijd ingescheurde nagels die vervolgens dan pijnlijk worden door het te kort moeten afknippen. dus ik doe natuurlijk graag mee aan deze mooie actie!!! ;-)

  • Avatar van Bianca
   Reply Bianca 30 januari 2024 at 21:09

   Oh yes!!!!!🩷 dat wil ik natuurlijk hééééééééééél graag winnen 🤞🍀💖

 • Avatar van maria louisa
  Reply maria louisa 30 januari 2024 at 10:10

  ja-ja ik doe heel graag mee

 • Avatar van Angela
  Reply Angela 30 januari 2024 at 09:31

  Heel graag waag ik een kansje op deze mooie set. Zodat ik met mijn nagels kan shinen naar mijn Valentijn.

 • Avatar van Brenda
  Reply Brenda 30 januari 2024 at 06:58

  Ik vind dit echt geweldig. Ik heb net zulke nagels als jou. Dun en scheuren snel in. Nu hebben 3 vingers ook nog eens tussen een deur gezeten en dat maakt ze niet mooier(blauwe plekken onder mn nagelbed).
  Ik zou er echt blij van worden, dus ik doe graag mee.

 • Avatar van Henriette LM
  Reply Henriette LM 30 januari 2024 at 01:14

  Wat een mooi pakket. Dat zou ik dolgraag willen winnen.
  Ik volg je
  Op Facebook via Henriette LM
  Op Instageam via Henriette_1807

 • Avatar van Danielle
  Reply Danielle 30 januari 2024 at 00:31

  Jaaaaaaaaa ik zit hier stiekem al een poosje naar te gluren 🤓 Ik ben zo benieuwd en wil deze set dolgraag winnen 🤩

 • Avatar van Anneliese
  Reply Anneliese 29 januari 2024 at 23:01

  Heel erg leuk om met vriendinnen uit te proberen, ziet er geweldig uit 🧡🧡, Groetjes van Anneliese de Waal

 • Avatar van Dana
  Reply Dana 29 januari 2024 at 22:17

  Ohh die hartjes 😍 Als ik zou winnen zou ik mijn vriendin (vorige week 25 jaar vriendinnen!) dit cadeau doen!

 • Avatar van Joke
  Reply Joke 29 januari 2024 at 21:46

  Ik waag graag mijn kansje voor een vriendin die doorheen een moeilijke periode in haar leven gaat. Door dit haar cadeau te doen, kan ik haar hopelijk een hart onder de riem steken en haar extra mooie nageltjes bezorgen! 🍀

 • Avatar van elisabeth maria martina
  Reply elisabeth maria martina 29 januari 2024 at 21:31

  voor mijn kleindochter die binnenkort 18 jaar wordt een geweldig kado

 • Avatar van Jacqueline
  Reply Jacqueline 29 januari 2024 at 21:31

  Wat ziet dat er leuk uit, ik doe heel graag mee

 • Avatar van Karin
  Reply Karin 29 januari 2024 at 21:11

  Ik zou ze ook heel graag willen proberen. Ben allergisch voor biab geworden, mijn nagels waren helemaal los van de nagelplaat. Dit zou heel goed de oplossing kunnen zijn.

 • Avatar van Marloes
  Reply Marloes 29 januari 2024 at 21:09

  Ik ben hier erg benieuwd naar! Ik doe graag mee!

 • Avatar van Nynke
  Reply Nynke 29 januari 2024 at 20:57

  Oeh ja, ik ben nog steeds heel benieuwd! Gellak ging hier een tijd goed, maar krijg er nu steeds heel droge, wat gescheurde nagels van helaas.. Ben super benieuwd hoe dat met deze stickers is! 🍀🤞🍀🤞🍀

 • Avatar van ingrid
  Reply ingrid 29 januari 2024 at 20:22

  Ik doe graag mee voor mijn dochter🍀🍀🍀

 • Avatar van Charlotte
  Reply Charlotte 29 januari 2024 at 20:20

  Wat een leuke designs 😍 ben inmiddels failliet aan gellakken, dipping powders en weet ik wat nog meer maar alles beschadigt mijn eigen kwetsbare nagels zo erg 😭 Hopelijk kan dit een oplossing zijn die mijn nagels wél kunnen waarderen. Doe dus erg graag mee met deze winactie 🍀🤞🏻

  • Avatar van Linn
   Reply Linn 29 januari 2024 at 20:24

   Wow doe graag mee zou graag mooie nagels willen 😁

   • Avatar van Barbara
    Reply Barbara 30 januari 2024 at 16:32

    Super leuke design! Ook ik al helemaal leeg gelopen op alle nagel oplossingen van de laatste jaren. Helaas zonder het mooie resultaat waar ik op hoopte! Deze set zou ik dan ook heel graag willen om te kijken of dit dan wel de oplossing is!

  • Avatar van Marjan
   Reply Marjan 30 januari 2024 at 18:03

   Heel benieuwd of dit fijn voor mijn nagels is. Meestal werkt het niet goed voor mij. Dus ik zou dit heel graag eens proberen.

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 29 januari 2024 at 20:16

  Ik doe graag weer een poging 🍀🤞🏻
  Super mooi😍

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 29 januari 2024 at 19:04

  Deze winactie sla ik over en gun het een ander…..

  Veel succes allemaal……

  • Avatar van Veronique
   Reply Veronique 29 januari 2024 at 20:14

   Ik wil heel graag deze set winnen en waag dus zeker mijn kans 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.