Fashion

Fashion tip | Tassen van het Italiaanse modelabel V°73

30 januari 2024

V73 tassen Venezia

Het Italiaanse modemerk V73, dat voornamelijk bekend staat om de uitgebreide tassencollectie, begint ook in Nederland steeds bekender te worden. In de huidige collectie zien we de laatste trends gecombineerd worden met de verfijnde Italiaanse touch wat zorgt voor een afwisselende collectie in mooie kleuren, vormen en stoere details zoals te zien in de populaire monochromatic bag. In dit artikel lees je alles over de huidige V73 tassen-collectie en de achtergrond van het merk.

‘Lees ook: How to | Tips voor het vinden van een goede BH.’

V73 tassen Venezia V73 tassen Venezia

V°73

Het merk V°73 werd opgericht in 2011 en is een Italiaans merk met damestassen, accessoires en schoenen. Voor de naam van het label hoefde kunstschilder en modeontwerpster Elisabetta Armellin niet lang na te denken: de V staat voor haar thuisstad Venetië en 73 verwijst naar haar geboortejaar 1973. Het merk kreeg vooral bekendheid door de Must-tas van canvas met de trompe-lœil print; ooit de eerste tas in de collectie en nu het handelsmerk van V73. Het assortiment van dit merk is heel wisselend en zo is er voor iedere smaak en kledingstijl een goede match te vinden; van handtas tot shopper en van clutch tot rugzak. Inmiddels worden de tassen van dit Italiaanse modemerk in meer dan 80 landen verkocht.

Leuk weetje: in het ontwerp van bijna alle V73 tassen is een referentie naar de karakteristieke bouwstijl uit Venetië terug te vinden qua texturen, prints, lijnen, details en/of kleuren.

V73 tassen Venezia V73 tassen Venezia V73 tassen Venezia

Bij V73 staat de tas voor meer dan alleen mode. Het is een uiting van individualiteit, flair en een onmiskenbaar gevoel voor stijl. Altijd met de hint naar het betoverende Venetië terug, maar er wordt bovenal gebruik gemaakt van luxueuze stoffen en is er veel aandacht voor ambachtelijke details. Good to know: naast de fashionvisie is het label future proof en zijn de materialen bij voorkeur duurzaam. De focus ligt op verantwoordelijke materialen, zoals kunstleer en gerecycled materiaal. Dit zie je vooral duidelijk terug in de I am a responsible bag capsule collectie. Bovendien zijn de tassen ook nog betaalbaar (en pssst, er is nu een heel fijne sale!).

–> Klik hier voor meer informatie, het complete assortiment en de V73 tassen webshop.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 30 januari 2024 at 13:02

    Fantastische bags.
    Helaas niet mogelijk met ideal te betalen.
    Wat een pech.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.