Huis & interieur

Shoptip | Primark HOME Quiet Luxury collectie

10 februari 2024

primark home quiet luxury

De Quiet Luxury interieurtrend is al een tijdje aanwezig en zet voorlopig ook nog wel even door. De minimalistische stijl met wat meer sobere kleuren zoals beige, crème, grijs, taupe en bruin gecombineerd met natuurlijke elementen zoals verschillende houtsoorten en natuursteen en marmer komt heel klassiek en chique over en past goed binnen verschillende interieur, van industrieel tot Scandinavisch en Japandi. Deze nieuwe Primark HOME collectie sluit hier perfect op aan!

‘Lees ook: Home | Tips voor een duurzaam interieur.’

primark home quiet luxury primark home quiet luxury primark home quiet luxury primark home quiet luxury primark home quiet luxury primark home quiet luxury primark home quiet luxury

Primark HOME Quiet Luxury collectie

In deze nieuwe collectie zien we accessoires en decoratie voor verschillende ruimtes in je huis, van beddengoed voor in de slaapkamer tot interieurparfums en van servies tot decoratie en handige opbergers voor in de badkamer. De kleuren zijn ingetogen met hier en daar verfijnde details die een luxe gevoel geven, zoals subtiele gouden afwerkingen, marmerprints, zachte spreien en dikke, zachte handdoeken. De accessoires zijn verkrijgbaar vanaf €2,00 voor geurkaarsen en spiraalkaarsen en het beddengoed vanaf €15,00.

stanley cup dupe primark

En pssst, als je dan toch bij Primark bent: check zeker dé Stanley Cup dupe voor slechts €10,- die in verschillende zachte tinten verkrijgbaar is..

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥