Beauty

The Happylist | Nieuwe planner & some beauty favorites

20 februari 2024

the happylist (succesplanner, cent pur cent, beauty of joseon, foreo kiwi derma, charlotte tilbury, Loïs Lee)

Ik deel deze week maar weer eens een lijstje producten waar ik de afgelopen tijd heel erg blij van wordt. Gewoon, omdat ze het verdienen om wat meer aandacht te krijgen en wellicht haal jij er voor jezelf een aantal fijne tips uit :) In het rijtje van vandaag: een nieuwe SuccesPlanner in een uitvoering waar beautylovers heel blij van zullen worden en een aantal beautytips van FOREO, Beauty of Joseon, Charlotte Tilbury en mijn hernieuwde liefde voor dry brushing!

‘Lees ook: Beauty Q&A | Wat zijn cosmeceuticals?

the happylist (succesplanner, cent pur cent, beauty of joseon, foreo kiwi derma, charlotte tilbury, Loïs Lee) the happylist (succesplanner, cent pur cent, beauty of joseon, foreo kiwi derma, charlotte tilbury, Loïs Lee)

SuccesPlanner x Cent pur Cent

Ik ben een sucker voor mooie papieren producten, zoals agenda’s, planners en notitieboeken en ben dan ook enorm blij met mijn nieuwe planner. Deze SuccesPlanner is een agenda, planner en lijstjesblok in één met heerlijk veel schijfruimte, plek voor to do’s, schema’s en focuspunten en tools voor het maken van een dromenbord, en deze special edition in samenwerking met het beautymerk Cent Pur Cent geeft daarbij nog een aantal extra’s zoals make-up- en beautytips, een beautypaspoort en inspirerende quotes. Met een aantal nieuwe plannen voor dit jaar vind ik het heerlijk om in een nieuwe planner te beginnen, dus ik ben hier echt heel erg blij mee. En, hoe mooi is de blushkleurige kaft met roségouden bloemenopdruk?!

–> Deze SuccesPlanner is nu trouwens met 30% korting verkrijgbaar voor €27,95 en er loopt op dit moment ook nog een actie waardoor je er een gratis luxe vulpen bij cadeau krijgt.

the happylist (succesplanner, cent pur cent, beauty of joseon, foreo kiwi derma, charlotte tilbury, Loïs Lee)

FOREO KIWI Derma

Het is geen verrassing dat ik fan ben van de beautytools van FOREO en ik heb weer een mooie gadget aan mijn collectie toe mogen voegen. De KIWI Derma is één van de nieuwste producten van het merk die bijdragen aan huidverbetering. Het apparaatje heeft drie functies in één; microdermabrasie om je huid zachter en gladder te maken, pigmentvlekken te verminderen en fijne lijntjes en rimpels te verminderen, een zuigfunctie om poriën te reinigen en zo onzuiverheden en blackheads te verminderen en een massagefunctie om de collageenaanmaak te stimuleren voor een stevigere huid.

Waar ik de andere producten van FOREO altijd een soort plug & play-gehalte vind hebben, moest ik dit apparaatje echt wat leren kennen en ermee oefenen om het lekker over de huid te laten glijden om er een goede behandeling uit te kunnen halen. Ook is het even plannen wanneer en hoe vaak je het apparaatje kan gebruiken in je skincare routine, omdat het niet samen kan met retinol en AHA/BHA exfolianten. Maar, die paar keer dat ik de KIWI Derma gebruikt heb merk ik duidelijk een verschil in mijn huid in de ochtend dus ik ga er nog wat meer mee ‘spelen’ en kom dan terug met een uitgebreide review. Hoe tof is het weer bedacht, dat je zo’n professionele behandeling hiermee thuis uit kan voeren om te werken aan een betere huidkwaliteit? Ik hou van dit soort beautytech!

the happylist (succesplanner, cent pur cent, beauty of joseon, foreo kiwi derma, charlotte tilbury, Loïs Lee)

Beauty of Joseon Ginseng Cleansing Oil

Ik kan echt iedereen met een drogere huid een reinigingsolie aanraden. Het kan even wennen zijn omdat het een heel ander soort reiniger is dan bijvoorbeeld een face wash, maar het is ideaal om op een zachte manier je huid schoon te maken en make-up te verwijderen zonder te boenen, waarna je huid ook nog eens zacht en soepel aan zal voelen. Je brengt dit aan op de droge huid, masseert dit zachtjes in – ook over je oogleden en wimperhaartjes – waarna je met een washandje en lauw water je gezicht afspoelt. Deze van Beauty of Joseon is nu helemaal leeg en een enorme aanrader. Dit merk heeft me tot nu toe nog nooit teleurgesteld met hun producten, weer een knap staaltje #kbeauty :)

the happylist (succesplanner, cent pur cent, beauty of joseon, foreo kiwi derma, charlotte tilbury, Loïs Lee)

Charlotte Tilbury Magic Vanish

De combinatie van zeer regelmatig gebroken nachten en een lichte huid maakt het niet heel eenvoudig om er iedere fris uit te blijven zien, aangezien de blauw/paarsige wallen zo door de huid heen schijnen.. En daar komt dit product de hoek om kijken: een corrector die deze verkleuring neutraliseert zodat je oogopslag in no time meer open en fris is. Hallelujah! Na alle lovende reviews besloot ik deze van Charlotte Tilbury maar eens een kans te geven en nu is het een everyday musthave geworden. Simpelweg een klein beetje product met mijn ringvinger van de binnenste ooghoek tot ongeveer halverwege het oog ‘inkloppen’ en klaar. De formule accentueert lijntjes en rimpeltjes niet en laat ook de huid onder de ogen er niet droog uitzien, dus is ook nog eens aan te raden voor wanneer je wat ouder bent.

–> Het effect van dit product kan je heel goed zien in de voor- en nafoto’s in de Charlotte Tilbury Magic Vanish review die ik erover schreef.

the happylist (succesplanner, cent pur cent, beauty of joseon, foreo kiwi derma, charlotte tilbury, Loïs Lee)

Dry brushing

Er zijn van die beautytips waarvan je wéét dat ze goed voor je zijn, maar toch vallen ze wel eens van de radar waardoor je ze niet meer toepast. Zonde, maar vast heel herkenbaar? Zo heb ik dat met dry brushing: een techniek waarbij je met een specifieke huidborstel over je droge huid gaat om zo dode huidcellen te verwijderen en tegelijkertijd de doorbloeding te stimuleren voor een stevigere en zachtere huid. Bovendien heb je hierdoor geen losse scrub onder de douche meer nodig, vermindert het ingegroeide haartjes van het scheren en versterkt het de huidbarrière.

Ik heb mijn dry brush weer helemaal herontdekt en pas de techniek nu zo’n drie keer per week toe. In dit artikel over dry brushing kan je er van alles over lezen, hoe het werkt en waar je op moet letten, en het lijkt als een hele stap maar is echt in een minuutje of vijf gedaan. Na een paar weken is het verschil zo goed te merken dat ik het nu echt in mijn routine wil houden. En yes: ik gebruik nog steeds dezelfde Loïs Lee BeautyBrush uit dat artikel die er nog steeds mooi uit ziet en haar werk perfect uitvoert.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Dit artikel bevat product(en) die beschikbaar zijn gesteld door een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Stephanie Hauben
  Reply Stephanie Hauben 20 februari 2024 at 16:19

  Wat een leuke recensie over onze planner, Desirée. Dankjewel! Groetjes, Stephanie van SuccesPlanner

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 februari 2024 at 11:07

   Leuk dat je een reactie achterlaat! Ik ben heel blij met de planner :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 20 februari 2024 at 11:38

  Prachtige planner met mooie inhoud.
  Ik had het gezien in de webshop die dit verkoopt.
  Fijn zo een beautyproduct van C.T..

  Een mooie dag

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.