Beauty

Shoptip | Mooie beautycadeaus voor Valentijnsdag (voor haar én hem)

3 februari 2024

valentijnsdag cadeautips haar en hem, mannen en vrouwen, beautycadeaus

Nog een paar weken en dan is het weer tijd om de liefde een klein beetje extra te vieren met Valentijnsdag. Natuurlijk mag je jouw Valentijn iedere dag van het jaar laten weten hoe gek je op hem of haar bent, maar hoe leuk is het om that special someone extra in het zonnetje te zetten en te verrassen op de dag van de liefde? Bijvoorbeeld met een mooi beautycadeau voor fijne selfcare-momentjes!

‘Lees ook: Liefde | 3 tips voor meer zelfvertrouwen in de slaapkamer.’

valentijnsdag cadeautips haar en hem, mannen en vrouwen, beautycadeaus

Pssst, het is ook voor jezelf leuk snuffelen tussen de cadeausets en giftboxen voor dagen zoals deze want je kan er soms heel goede aanbiedingen mee tegenkomen. Zo heb je bij Douglas bijvoorbeeld vaak een mooie box (die je kan hergebruiken voor het bewaren van spulletjes) met daarin je favoriete geur en dan nog aangevuld met een (mini) showergel en/of een bodylotion voor de prijs van enkel het parfum :)

Beauty Valentijnscadeaus 2024

Rond de feestdagen en rond Valentijnsdag zijn er altijd weer mooie limited edition collecties, producten en sets te vinden, maar je kan natuurlijk ook altijd gaan voor het favoriete parfum van je partner of bijvoorbeeld dat ene product dat al lang op de wishlist staat. Vaak zijn dit wat luxere producten die je minder snel voor jezelf koopt en het dan op deze dag cadeau geven is dan extra leuk!

Voor haar
1. Sol de Janeiro Bum Bum Jet Set, €28,00
2. Narciso Poudrée giftset, €84,00
3. Clinique Moisture Surge Megastars Set, €34,40
4. Douglas Collection Home Spa La Résidence Seathalasso set, €19,99
5. Essie ‘you are the best’-set, €11,99

valentijnsdag cadeautips haar en hem, mannen en vrouwen, beautycadeaus

Voor hem
1. Boss Bottled eau de toilette + showergel set, €66,99
2. Rabanne Phantom eau de toilette + douchegel set, €70,28
3. Pepe Jeans London eau de toilette, showergel + after shave set, €23,40
4. Douglas Collection MEN Energy Starter set, €15,99
5. Graham Hill luxe scheerset, €94,39

Dit zijn natuurlijk maar een paar voorbeelden, maar je ziet al snel dat er voor iedere smaak en ieder budget heel erg fijne beauty Valentijnscadeaus te vinden zijn om je partner mee te verwennen. Enjoy the gift of giving en geniet van de liefde!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

*