Fashion

Shop tip | Sieraden van DRKS

18 maart 2024

DRKS sieraden

Ik heb een zwak voor gepersonaliseerde sieraden en vind het dan ook heel erg leuk dat ik in deze winactie samen met DRKS iemand blij mag maken met een gegraveerd sieraad naar keuze! Kies je voor een ketting of armband voor jezelf, of kies je ervoor om deze cadeau te doen aan bijvoorbeeld je kind of (o)ma (want voor je het weet is het alweer Moederdag ;) Lees verder voor meer informatie over dit sieradenmerk, welke items ik voor mijzelf en mijn dochters koos én hoe je mee kan doen met deze winactie.

‘Lees ook: Makeup Revolution Skin Silk foundation review.’

DRKS sieraden

DRKS

Sieradenmerk DRKS heeft een heel uitgebreid assortiment sieraden en of je nu op zoek bent naar iets voor jezelf of als cadeau voor een ander, hier ga je zeker slagen. De collectie bestaat uit sieraden voor zowel vrouwen als mannen en kinderen en loopt van armbanden tot oorbellen, kettingen, ringen en accessoires zoals boekenleggers, hondenpenningen, sleutelhangers en zelfs parfumverstuivers. Daarnaast kan je hier ook terecht voor sieraden en cadeaus voor speciale gelegenheden; denk hierbij aan opa en oma cadeaus, moeder en dochter sieraden, gedenksieraden en bruidssieraden.

Leuk om te weten: veel van de sieraden in het assortiment kan je laten graveren, waardoor je zelf een gepersonaliseerd sieraad kan ontwerpen. Bovendien wordt ieder sieraad wordt in een luxe sieradendoosje en kan je zelfs gratis een persoonlijke tekst voor de ontvanger in het doosje laten printen.

In dit artikel zie je de volgende items op de foto’s:

– de satin heart initial armband in de combinatie van een zwart bandje met goldplated hartje waarin ik de initialen van onze dochters heb laten graveren
– voor onze dochters zelf een kinderarmbandje met een satijnen bandje en een bar waar op de ene kant hun naam staat en aan de andere kant mijn telefoonnummer.

DRKS sieraden

Winactie

In samenwerking met DRKS mag ik iemand blij maken met een gegraveerd sieraad naar keuze. Je hebt hierbij dus volledig de vrije keuze en je kan er dus heel veel kanten mee op; denk bijvoorbeeld aan een mooie ketting of armband voor jezelf óf als cadeau om iemand anders mee te verrassen :)

Hoe maak je kans?
– Neem een kijkje op de website van DRKS sieraden en laat onder dit artikel een reactie achter dat je meedoet en naar welk item je voorkeur uit gaat om te winnen
– Natuurlijk zou het ook leuk zijn als je zowel @DRKSonline als mij @CurvaciousNL op Instagram wil volgen.

Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 24 maart 2024, 23.59u. De winnaar ontvangt na afloop persoonlijk bericht.

Good luck & enjoy your day!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Marjan
  Reply Marjan 25 maart 2024 at 09:59

  De boekenlegger met naam vind ik heel bijzonder. Mijnbonusdochter is gek op lezen. Ik denk dat ze die heel gaaf zou vinden

 • Avatar van Paulien
  Reply Paulien 24 maart 2024 at 21:05

  De armband met vier initialen is mooi😁 De naam van mn zoontje

 • Avatar van Sophia
  Reply Sophia 23 maart 2024 at 18:23

  Ik maak graag kans op de Graveerbare zussen armband voor mijn dochters.

 • Avatar van Anouk
  Reply Anouk 22 maart 2024 at 11:25

  Wat leuk! mijn voorkeur gaat naar de Where We Met Sleutelhanger Zwart

 • Avatar van Lynn
  Reply Lynn 21 maart 2024 at 22:27

  Ik doe graag mee. Mijn voorkeur gaat uit naar de MAMA HARTJES KETTING MET NAMEN KLEUR GOUD. Deze zou ik echt met veel liefde dragen!

 • Avatar van Lynn
  Reply Lynn 21 maart 2024 at 18:23

  Twee Initialen Ketting KETTING
  Deze zou ik heel graag willen dragen met de initialen van mijn kids

 • Avatar van Melissa
  Reply Melissa 21 maart 2024 at 17:04

  INITIAL ARMBAND WITH TRIPLE CLOVER GOUDKLEURIG
  ARMBAND Voor mijn dochter, die zou ze echt te gek vinden en ik zou haar graag verrassen

 • Avatar van Cbdkl
  Reply Cbdkl 21 maart 2024 at 15:24

  KETTING MET 3 VINGERAFDRUKKEN GOUDKLEURIG Heb 3 kinderen en zou deze graag bij me gaan dragen.

 • Avatar van Marian B
  Reply Marian B 21 maart 2024 at 11:27

  Mooi! Voor mijn dochter zou ik graag een gouden bar armband willen hebben met daarop haar naam. Ik zie hem alleen staan bij de moeder dochter armbandjes, zelf zou ik er ook wel eentje willen hoor ;-)
  https://www.drksonline.com/kinder-armbandjes/moeder-dochter-armband-graveerbare-bar-goud-kleurig

 • Avatar van Jolijn
  Reply Jolijn 20 maart 2024 at 20:00

  Leuk! Ik maak graag kans!

 • Avatar van Mels
  Reply Mels 20 maart 2024 at 15:55

  PRACHTIG <3 Het Armbandje Roze met Gouden Hartje Initialen: P/W

 • Avatar van Elisabeth
  Reply Elisabeth 20 maart 2024 at 15:13

  Wat een geweldige actie! Ik doe heel graag mee voor zowel mezelf als mijn dochter, want ik zie een hele mooie moeder/dochter set. Onze dochter is letterlijk het laatste puzzelstukje dat ons leven compleet maakte, dus GRAVEERBARE MOEDER & DOCHTER ARMBAND PUZZELSTUK past helemaal bij ons.

 • Avatar van Ria
  Reply Ria 20 maart 2024 at 14:56

  Desirée wat mooi dat je van DRKS een sieraad weg mag geven en dan wil ik graag winnen
  ‘de zilverkleurige geboortesteen armband van juli’ voor onze lieve dochter die dan bevalt van haar
  eerste kindje ( ons 5de kleinkind van onze 4 kinderen) ;-)

 • Avatar van Diny
  Reply Diny 19 maart 2024 at 22:36

  Iets met de infinity teken vanwege mijn autisme

 • Avatar van Anita
  Reply Anita 19 maart 2024 at 20:57

  Het graveerbare ketting hartje (zilver) is mijn favoriet

 • Avatar van Marmara
  Reply Marmara 19 maart 2024 at 20:46

  Ik zag een mama ketting met namen. Dat lijkt me echt heel mooi. Binnenkort gaat nr 3 ( de laatste, onze dochter ) de deur uit…. Wat zou het stil worden. Een mooie ketting met de namen van mijn kinderen lijkt me heel mooi, tóch altijd dicht bij me. 🥰

 • Avatar van marga
  Reply marga 19 maart 2024 at 19:36

  Die gouden pen zou ik graag willen winnen, ik heb het idee dat deze pen geluk brengt.

 • Avatar van Monique
  Reply Monique 19 maart 2024 at 18:50

  Ik doe graag mee voor de dochter van mijn BFF ze heet Féline en voor dit mooie armbandje
  Baby Schakelarmband Graveren zilverkleurig
  https://www.drksonline.com/kindersieraden/baby-schakelarmband-graveren?sort=p.price&order=ASC

 • Avatar van Marloes
  Reply Marloes 19 maart 2024 at 17:02

  Ik doe heel graag mee voor een moeder dochter armband voor m’n oudste dochter. Ze wordt dit jaar geopereerd aan haar rug (ernstige scoliose) én gaat na de zomer na de middelbare school, beide super spannend. Dus een letterlijk steuntje in de rug kan ze wel gebruiken! Vieren dat basisschool ten einde is, hopelijk goede afloop van operatie en nieuwe start 🥂

 • Avatar van Cindy
  Reply Cindy 19 maart 2024 at 16:59

  Ik zou graag kettingen met initialen van mijn kinderen nemen

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 19 maart 2024 at 16:47

  Ik doe graag mee. Wat een leuke actie. Ik volg jullie op Insta. Ik zou kiezen voor deze ketting met mijn eigen naam omdat ik eindelijk mijn eigen waarde in zie en dat heeft even geduurd.

  https://www.drksonline.com/kettingen/graveerbare-bar-ketting-met-steentje-goudkleurig

  Succes iedereen!

 • Avatar van Janny
  Reply Janny 19 maart 2024 at 15:36

  Wat een heerlijke actie! Mijn keuze is gevallen op: Graveerbare Moeder & Dochter armband puzzelstuk. Waarom? Omdat mijn lieve dochter vaak moeite heeft met afscheid nemen en me vaak mist als ze bij haar vader is. We hadden een (goedkoop) dochter/moeder armbandje maar deze is helaas te ruim voor haar pols en draagt niet fijn. Ze voelde zich heel fijn en comfortabeler met het armbandje en afscheid nemen ging beter. Want: we zijn toch verbonden ook al zijn we niet samen. Deze winactie zou ons dus geweldig passen en ik zou een hele blije dochter hebben!

 • Avatar van tamara
  Reply tamara 19 maart 2024 at 13:42

  https://www.drksonline.com/kettingen-heren/graveerbare-tag-ketting-heren-zwart.
  Ik zou deze leuke ketting kopen voor mijn vriend.

 • Avatar van Wilma
  Reply Wilma 19 maart 2024 at 11:43

  Lijkt me echt zeer mooi om een ketting te mogen ontvangen met daarin de namen van mijn man en mezelf gegraveerd. En van beide de birthstone. Hoe persoonlijk kun je het hebben! https://www.drksonline.com/birthstone-sieraden/graveerbare-ketting-birthstone-goud-kleurig

 • Avatar van maria louisa
  Reply maria louisa 19 maart 2024 at 11:12

  de hartjes armband
  daar kan je alle kanten mee uit

 • Avatar van aleida
  Reply aleida 19 maart 2024 at 09:28

  Wow wat een mooie kettingen. Ik maak graag kans op de ketting met de 2 vingerafdrukken, dat vind ik echt uniek. Dan zou ik de vingerafdrukken van mijn beide kindjes kiezen.

 • Avatar van marijke johanna
  Reply marijke johanna 18 maart 2024 at 22:59

  Ik zou voor de goudkleurige We Said Yes ketting gaan. Over een paar maanden ga ik trouwen, daarom toepasselijk.

 • Avatar van Sandra
  Reply Sandra 18 maart 2024 at 20:56

  Leukkkkk! ;-) Ik vind deze enig: https://www.drksonline.com/mannen-kralen-armband-met-naam?search=kralen%20armband%20graveren

  • Avatar van Esther
   Reply Esther 19 maart 2024 at 15:54

   Ik zou voor mijn dochter de armband met hartje en haar naam laten graveren graag willen winnen . Ze heeft binnenkort een zware operatie en ik ben erg trots op haar !!

 • Avatar van justin
  Reply justin 18 maart 2024 at 19:29

  ik doe dolgraag mee voor deze armband voor mijn beste vriend.
  https://www.drksonline.com/heren-armbanden/heren-armband-graveerbare-bar

 • Avatar van Marjan
  Reply Marjan 18 maart 2024 at 19:13

  Jeetje wat moeilijk als ik zou moeten kiezen. Ik vind STATEMENT KETTING LUXURY
  KETTING erg mooi maar ketting where we met , is echt bijzonder dus daar zou ik voor gaan.

 • Avatar van Sunny
  Reply Sunny 18 maart 2024 at 18:40

  Die ketting met een hondenpootje erop vind ik mooi. Aan de achterzijde kan dan de naam van ons hondje gegraveerd worden ? Supergaaf !!

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 18 maart 2024 at 18:03

  De armband love om te graveren vind ik prachtig

 • Avatar van elisabeth maria martina
  Reply elisabeth maria martina 18 maart 2024 at 16:30

  https://www.drksonline.com/graveerbare-sieraden/ketting-met-2-vingeradrukken?sort=p.price&order=DESC
  deze ketting met de vingerafdruk van mijn man en mij zou een prachtig aandenken zijn als hij er straks niet meer is

 • Avatar van Michelle
  Reply Michelle 18 maart 2024 at 16:15

  GRAVEERBARE LOVE ARMBAND MET STEENTJE GOUDKLEURIG
  ARMBAND deze zou ik graag willen winnen voor mij. Het is de 2e keer moederdag voor mij en ik zou graag de letters van mijn man en mijn dochter erin zetten, l en j. Lieve groetjes Michelle

 • Avatar van Ilona
  Reply Ilona 18 maart 2024 at 15:27

  Jaa graag zo’n mooi ketting met initialen van mijn 2 kids. Die zou een mooi verjaardags kado zijn!!
  We gaan duimen!!!

 • Avatar van Elise
  Reply Elise 18 maart 2024 at 15:24

  Ik heb helaas geen Instagram maar kan wel liken op Facebook.
  Ik zou dolgraag deze armband willen, met de vingerafdrukken van beide kinderen 🥰
  https://www.drksonline.com/armbanden-dames/fingerprint-armband-goudkleurig

 • Avatar van Aïde
  Reply Aïde 18 maart 2024 at 15:10

  Zo veel moois op DRKS, de bar ketting met vingerafdrukken of de ketting met plaatje en geboortestenen vind je zo mooi

 • Avatar van Anita
  Reply Anita 18 maart 2024 at 14:52

  Mijn man en ik zijn volgende maand 30 jaar getrouwd en wat zou het bijzonder zijn om dit te bezegelen met deze COUPLE BRACELETS SATIN INITIAL

 • Avatar van Nelly
  Reply Nelly 18 maart 2024 at 14:44

  Een geboortesteen armband zou ikgraag willen winnen.

 • Avatar van Ellen J
  Reply Ellen J 18 maart 2024 at 14:29

  Heel mooi!
  Ik vind een armbandje met de naam van mijn overleden dochter een mooi idee. :)

  • Avatar van Geraldine
   Reply Geraldine 19 maart 2024 at 15:14

   Een geboortesteenarmband voor mijn lieve zusje… zou geweldig zijn!

 • Avatar van Jacqueline
  Reply Jacqueline 18 maart 2024 at 14:27

  NAAM KETTING GOUD KLEURIG zou ik geweldig vinden met de 4 namen van mijn prachtige kleinkinderen erop

  • Avatar van Noortje
   Reply Noortje 23 maart 2024 at 14:20

   Een gepersonaliseerde sieraad vind ik een geweldig cadeau om te geven èn te krijgen. Voor mijn vriendinnetje zou ik de zilveren ketting met het steentje graag willen, zodat zij haar 2 kinderen mooi met zich mee kan dragen. 💕

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.