Beauty

Skincare tip | Kayori oliën voor een stralende huid

5 maart 2024

Kayori Yasai olie voor je gezicht ervaring/review

Zoals je weet ben ik met mijn drogere huid liefhebber van huidoliën, omdat ze simpelweg zo’n groot verschil maken in hoe mijn huid eruitziet en aanvoelt. Daarnaast vind ik het leuk om nieuwe merken te leren kennen en ben ik altijd op zoek naar fijne merken met mooie oliën in het assortiment. Zo maakte ik onlangs kennis met drie verschillende huidoliën van Kayori die niet alleen zo puur mogelijk zijn (99-100%!) maar ook nog eens duurzaam, vegan, betaalbaar én effectief. In dit artikel vertel ik je heel graag meer over de Vitality Oil, Grapeseed Oil en Avocado Oil.

‘Lees ook: Q&A | Hoe lang kan je beautyproducten bewaren?

Kayori Yasai olie voor je gezicht ervaring/review

Prijs en verkrijgbaarheid
Je mag Kayori dan misschien voornamelijk kennen van het prachtige beddengoed, maar ze hebben dus ook een eigen Kayori cosmetica lijn. Deze sluit volledig aan bij de duurzame missie en filosofie van het merk en omvat verzorgingsproducten voor hair & body en dus ook duurzame huidverzorging, waaronder de drie Kayori Yasai oliën die je in dit artikel voorbij ziet komen:

Kayori Vitality Oil €19,95/30ml
Kayori Grapeseed Oil €19,95/30ml
Kayori Avocado Oil €19,95/30ml.

Good to know: deze producten van Kayori worden geproduceerd in Nederland, zijn plasticvrij, vegan en dierproefvrij en bevatten geen ingrediënten die schadelijk zijn voor de huid of een negatief effect hebben op het milieu.

–> Klik hier voor de website van Kayori voor meer informatie en een overzicht van alle producten.

Kayori Yasai olie voor je gezicht ervaring/review

Kayori Vitality Oil

Deze olie is voor 99% natuurlijk en bestaat uit een combinatie van onder andere canola olie, jojoba olie, olus-olie, vitamine E, shea boter extract en arganolie en heeft een frisse, citrusachtige en zonnige geur. Deze olie bevat een klein percentage parfum en is verder een perfecte ‘allrounder’ als het aankomt op huidverzorging en is geschikt voor ieder huidtype.

Kayori Yasai olie voor je gezicht ervaring/review

Kayori Grapeseed Oil

Deze olie bestaat voor 100% uit druivenpitolie en heeft een subtiele, lichte nootachtige geur. De olie is vol en rijk en laat de huid direct zacht en soepel aanvoelen en geeft een mooie gezonde glans aan de huid. Druivenpitolie zit vol vitamine E wat vooral bekend staat om haar huidherstellende eigenschappen. Deze olie is geschikt voor alle huidtypen, maar is vanwege de werking ervan extra aan te raden bij mensen met bijvoorbeeld rosacea, acne, een zeer droge huid en/of een huid met littekens.

Kayori Yasai olie voor je gezicht ervaring/review

Kayori Avocado Oil

Deze olie bestaat voor 100% uit avocado olie en heeft een milde en verwarmende geur en je herkent er duidelijk de romigheid van avocado in terug. Avocado olie bevat van nature een hoog percentage aan vitamine A en dit heeft een mooie werkzaamheid tegen huidveroudering, maar is ook hydraterend, huidherstellend en verzorgend. Van de drie oliën is deze Avocado Oil voor de huid mijn persoonlijke favoriet! Deze olie is geschikt voor alle huidtypen, maar vooral aan te raden voor de drogere, rijpere en beschadigde huid.

Je kan bovenstaande oliën als een puur product als skin booster voor zowel je gezicht en lichaam gebruiken, maar je kan ook enkele druppels ervan mengen met je favoriete crème of bodylotion om die meer verzorgend te maken. Persoonlijk vind ik het fijn om de oliën direct op de gereinigde huid aan te brengen. Ik doe dit zo’n 2 à 3 avonden in de week voor mijn gezicht, hals en decolleté en ééns per week op mijn lichaam direct na het douchen zodat de olie sneller intrekt. Mijn huid wordt er lekker soepel en zacht van, het vermindert velletjes, droogtelijntjes, fijne lijntjes en rimpeltjes, verstevigt de huid en geeft er een heel erg mooie gezonde glans aan. Extra tip: de laatste restjes olie die ik na het insmeren nog aan mijn handen heb zitten masseer ik in op mijn nagelriemen en verdeel ik over de puntjes van mijn haar :)

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

*

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.