Beauty

Rosental Organics | Natural Make-up Set (+ kortingscode)

3 maart 2024

Rosental Organics Natural Make-up Set review/before and after

In de drukke wereld waarin we leven en waarin er veel van ons verwacht wordt, vergeten we al snel om onszelf een selfcare momentje te gunnen. En laat dat nou nét zo belangrijk zijn omdat het bijdraagt in lekker in je vel zitten! En dat hoeft echt niet urenlange pampering in de badkamer te zijn, maar kan ook zitten in een kort en bewust moment voor jezelf om de dag positiever te kunnen starten en stralend de dag door te komen. Dat je hier niet veel voor nodig hebt, laat ik vandaag zien met de vier producten uit de Natural Make-up Set van Rosental Organics. Natuurlijk inclusief een before & after van het resultaat én ik heb weer een fijne kortingscode om te delen.

‘Lees ook: Q&A | Wat zijn de voordelen van sulfaatvrije shampoo?

Rosental Organics Natural Make-up Set review/before and after

Rosental Organics

Dit Duitse huidverzorgingsmerk werd in 2017 opgericht en staat voor 100% natuurlijke, vegan, duurzame, holistische, zuivere, dierproefvrije maar effectieve skincare. Het assortiment bestaat uit een uitgebreide collectie voor de verzorging van je gezicht, van reiniging tot serums en skincare-meets-makeup, tot aan haarverzorging en een aantal fijne beautytools zoals edelstenen gua sha en skin rollers. In Nederland is het merk via de eigen webshop en inmiddels ook bij Douglas te koop.

Rosental Organics Natural Make-up Set review/before and after Rosental Organics Natural Make-up Set review/before and after

Rosental Natural Make-up Set

In deze set zitten vier producten:

BB Serum

Dit getinte serum is echt een perfecte combinatie tussen huidverzorging en make-up en is inmiddels uitgebracht in een vernieuwde en verbeterde variant. Er zit onder andere aloë vera, squalaan en ashwaganda-extract in vol antioxidanten en heeft een hydraterende werking, versterkt de huidbarrière en heeft zowel een ontstekingsremmende als kalmerende werking. Ik heb hiervan de kleur Light die een perfecte match is voor mijn huid, zonder te warm of te koel te zijn. De dekking ervan is licht met een satin finish en laat de huid er net even wat rustiger, egaler en frisser uitzien zonder dat het opvalt dat je make-up draagt.

Growth Brow Gel

Ook al heb ik dan PMU powder brows waardoor ik iedere dag met mooi gevormde wenkbrauwen opsta, toch vind ik het fijn om alsnog een wenkbrauwgel te gebruiken om de haartjes zelf ook mooi in model te brengen. Deze brow gel is hier perfect voor, zonder dat de wenkbrauwhaartjes stug worden en het laat ook geen schilfertjes achter (wat bij veel wenkbrauwgels wel gebeurt). Als bonus zitten er een aantal ingrediënten in die op lange termijn bijdragen aan vollere wenkbrauwen.

Growth Mascara lengthening and volumizing

Deze mascara heeft een diepzwarte kleur en geeft je wimperhaartjes zowel verlenging als volume mee, zonder dat de haartjes klonteren. Twee laagjes geven bij mij het mooiste effect dat gedurende de dag mooi aanhoudt. Extra fijn: de mascara bevat onder andere vitamine E, ricinusolie en hyaluronzuur en werkt zo als een wimperserum voor langere en vollere wimpers.

Colored Lip Balm

In deze set heb je de keuze uit twee verschillende kleuren van deze lippenbalsem, je ziet ze hier alle twee naast elkaar zodat je het verschil goed kan zien. Deze lippenbalsem bevat onder andere shea boter, avocado olie, hyaluronzuur, vitamine E, kaneelolie, cacaoboter en castorolie. Dit maakt een mooie voedende combinatie die beschadigde en droge lippen herstelt en ze weer zacht en soepel maakt. Daarnaast geeft de balsem een plumping effect en een subtiele kleur en mooie glans aan de lippen.

Rosental Organics Natural Make-up Set review/before and after

Prijs en verkrijgbaarheid

Als je de vier producten uit deze Rosental Natural Makeup Set los aanschaft kom je uit op €111,60, maar als set betaal je €94,90 en krijg je dus 15% korting. Je kan hierbij de keuze maken uit drie tinten BB Serum en twee kleuren Colored Lip Balm.

Rosental Organics kortingscode

Gebruik voor het plaatsen van een bestelling deze directe link en je krijgt op dit moment zelfs 40% korting, waardoor de gehele set nu €66,96 kost. En pssst, de kortingslink werkt ook op het overige assortiment ;)

Rosental Organics Natural Make-up Set review/before and after

Het resultaat

Hier zie je het resultaat van enkel en alleen het gebruik van deze vier producten. Het blijft leuk om te zien dat je helemaal niet veel make-up nodig hebt om er net even wat frisser en wakkerder uit te zien! Ik vind dit echt een perfecte set voor ‘iedere dag’ en het is fijn om te weten dat deze producten ook nog eens heel veel huidverzorgende ingrediënten bevatten. Dit is wel echt mijn go to vijf-minuten No-Makeup-Look :)

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

* Dit artikel bevat product(en) die beschikbaar zijn gesteld door een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.