Huis & interieur

Home | Søstrene Grene voorjaarscollectie 2024

4 maart 2024

Home | Søstrene Grene voorjaarscollectie 2024 lente

Nu de zon zich (eindelijk!) weer wat meer laat zien, hangen de voorjaarskriebels in de lucht. Tijd voor de voorjaarsschoonmaak, het huis doorluchten, spullen uitzoeken, de tuin of het balkon lenteklaar maken en kriebelt het ook om wat nieuwe planten en leuke woonaccessoires uit te zoeken. Als het op dat laatste aankomt zit je met de nieuwe Søstrene Grene voorjaarscollectie ‘Moments’ helemaal goed; van colour blocking keramiek, details van chrome (helemaal on trend), moois voor aan de muur en nog veel meer. Lees verder voor lekker veel beeldmateriaal en interieurinspiratie voor de lente!

‘Lees ook: Interieur tips voor het inrichten van je hal (van deurmat tot kapstok).’

Home | Søstrene Grene voorjaarscollectie 2024 lente Home | Søstrene Grene voorjaarscollectie 2024 lente Home | Søstrene Grene voorjaarscollectie 2024 lente Home | Søstrene Grene voorjaarscollectie 2024 lente Home | Søstrene Grene voorjaarscollectie 2024 lente Home | Søstrene Grene voorjaarscollectie 2024 lente Home | Søstrene Grene voorjaarscollectie 2024 lente Home | Søstrene Grene voorjaarscollectie 2024 lente Home | Søstrene Grene voorjaarscollectie 2024 lente Home | Søstrene Grene voorjaarscollectie 2024 lente Home | Søstrene Grene voorjaarscollectie 2024 lente Home | Søstrene Grene voorjaarscollectie 2024 lente Home | Søstrene Grene voorjaarscollectie 2024 lente Home | Søstrene Grene voorjaarscollectie 2024 lente

Søstrene Grene voorjaarscollectie 2024

Eén van de opvallendste items is de nieuwe loungestoel in de collectie, met het chrome-kleurige frame gecombineerd met een zachte zitting in een warmgrijze tint waar ook een bijpassend voetenbankje voor verkrijgbaar is. Na de verschillende metalen trends in zwart, goudkleur en messing is het nu tijd voor glanzend chrome als stralend accent in je interieur.

Ik blijf Søstrene Grene toch wel echt één van de leukste woonwinkels vinden om lekker doorheen te snuffelen en ik kom er eigenlijk nooit met lege handen naar buiten. Is het niet voor wat leuks voor in huis, dan wel weer wat handigs voor in de keuken of iets anders ‘huishouderigs’ of iets voor in de knutselbak voor de kinderen. En ook al gaat het merk behoorlijk goed mee met woontrends, het blijft haar eigen signature stijl behouden: de kenmerkende Scandinavische sereniteit en eenvoud. Love it!

Deze nieuwe Søstrene Grene voorjaars-/lentecollectie 2024 is nu online en in de winkels verkrijgbaar. Je kan hiervoor terecht bij de Søstrene Grene winkels in Nederland die je kan vinden in Arnhem, Amersfoort, Amsterdam, Breda, Tilburg, Maastricht, Den Haag, Hoofddorp, Den Bosch, Enschede, Nijmegen, Rotterdam, Zwolle en Utrecht.

–> Klik hier voor de Søstrene Grene webwinkel. Extra tip: op de website staan ook veel leuke DIY-projecten en recepten, leuk voor jezelf maar ook om samen met je kinderen te doen!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.