Beauty

Sweed Beauty x International Women’s Day

8 maart 2024

Sweed Beauty winactie BeSweed internationale vrouwendag 2024/international women's day 2024

Het is vandaag internationale vrouwendag: een dag waarin de vrouw in al haar kracht centraal staat en gevierd mag worden voor alles wat ze is én voor een duwtje in de goede richting voor een betere, mooiere en meer gelijkwaardige wereld. Om dit te vieren is deze BeSweed winactie opgezet waarbij je iemand anders in het zonnetje mag zetten om dit amazing Sweed Beauty pakket met een waarde van €375,00 te laten winnen. Tell me.. wie wil jij (weer) laten stralen? Lees verder voor de inhoud van het te winnen pakket en hoe je mee kan doen!

‘Lees ook: Mijn top 5 beauty finds van dit moment.’

Sweed Beauty winactie BeSweed internationale vrouwendag 2024/international women's day 2024

Sweed Beauty is een vegan & cruelty-free Zweeds beautymerk, opgericht door make-upartist Gabriella Elio. Oorspronkelijk begonnen om de mooiste, meest comfortabele en beste kunstwimpers van de wereld te maken die tot wel 10x gebruikt kunnen worden, maar inmiddels heeft het merk een heel uitgebreide make-up collectie in het assortiment.

–> Sweed is in Nederland verkrijgbaar via sweedbeauty.com en bij Douglas.

Alle producten die je op de foto’s voorbij ziet komen zitten ook in het te winnen pakket:

– de bestseller No Lash-Lash Nikki lashes
– Adhesive for false lashes (clear/white)
– hét Pro Eyelash Serum (voor vollere en langere wimpers)
– Pro Lash Lift Mascara (Black)
– Satin Kohl Eyeliner (Bright)
– Satin Kohl Eyeliner (Dusty Brown)
– Satin Eyeliner (Euphoria Silver)
– Angled Blush Brush
– Air Blush Cream (Cheeky)
– Air Blush Cream (Suntouch)
– Lip Liner (Classic Red)
– Lip Liner (Barely There)
– Le Lipstick (French Girl)
– Le Lipstick (Nude Pink).

Sweed Beauty winactie BeSweed internationale vrouwendag 2024/international women's day 2024

Edit: deze winactie is inmiddels afgelopen. In samenwerking met Sweed Beauty mag ik iemand blij gaan maken met zo’n zelfde meer dan geweldige make-uppakket t.w.v. €375,00! Meedoen is heel eenvoudig, maar let op: je doet dus niet voor jezelf mee, maar je kan een vrouw uit jouw directe omgeving nomineren van wie jij vindt dat ze het verdient om in het zonnetje gezet te worden. Sharing is caring ♥

–> Laat onder dit artikel een korte feel good ‘nominatie’ achter. Wie wil jij graag verrassen en waarom?

Deze winactie loopt alleen vandaag, dus op 8 maart 2024 tot 24.00 uur. De winnaar krijgt na afloop persoonlijk bericht.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Dit artikel bevat product(en) die beschikbaar zijn gesteld door een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Willem
  Reply Willem 11 maart 2024 at 20:24

  Doe graag mee voor mijn buurvrouw die ik graag een hart onder de riem wil steken vanwege een onlangs droevige gebeurtenis.

 • Avatar van Aide
  Reply Aide 10 maart 2024 at 09:04

  Heel graag voor mijn moeder die na jaren in een bubbel geleefd te hebben door ziekte weer voorzichtig de buitenwereld ontdekt. Zo fijn om haar weer te zien opbloeien. Hiermee kan ze zichzelf verwennen voor haar avondjes uit naar theater of ballet. Of even dat boodschapje op de hoek want we hoeven geen reden te verzinnen om onszelf goed te willen voelen, toch?

 • Avatar van Marian B
  Reply Marian B 9 maart 2024 at 23:20

  Een mooi pakket! Ik zou mijn zusje er graag mee verrassen. Ze zit momenteel in een moeilijke periode en kan wel wat positiviteit gebruiken.

 • Avatar van Mo ique
  Reply Mo ique 9 maart 2024 at 22:20

  Voor mijn dochter Chimène, 22 jaar en hard op weg om een topstylist te worden. Buiten haar is make-up ook een grote passie en gun ik het haar zo!😍

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 9 maart 2024 at 11:31

  Weet niet of het mag maar zou mezelf zo graag een feelgood moment geven. Ik denk eigenlijk altijd aan andere en vergeet mezelf. Maar realiseer me ook hoe goed het is om eens aan jezelf te denken want immers als je van jezelf houd doe je dat ook van een ander..ps als ik win zal ik vast ook wel weer delen want dat is ook wie ik ben en daar word ik ook blij van

 • Avatar van sonja
  Reply sonja 9 maart 2024 at 10:30

  Wat een leuke actie! Ik zou het heel graag winnen. Mijn vader is een paar weken geleden overleden en hoewel ik er rationeel vrede mee heb kan ik het geestelijk niet echt bolwerken. Ik zou het pakket delen met mijn moeder en zusje.

 • Avatar van bjorn
  Reply bjorn 9 maart 2024 at 10:26

  Voor mijn moeder die werkt voor een minimumloon, zij heeft een versleten rug heupen en knieën en sinds vorig jaar gediagnosticeerd klinische autisme en diabetes . Sterke vrouw in mijn ogen

 • Avatar van bjorn
  Reply bjorn 9 maart 2024 at 10:23

  Graag voor mijn mam , zij heeft op latere leeftijd diagnose autisme gekregen , diabetes sinds vorig jaar én heeft versleten rug heupen en knieën en . Zij werkt deeltijds omdat ze het moeilijk vind om een uitkering aan te vragen ! Zij verzorgd mij zo goed zij kan !

 • Avatar van Marjan
  Reply Marjan 9 maart 2024 at 09:02

  Mijn bonusdochter zou ik graag dit prachtige pakket willen geven omdat zij sterk moet blijven voor de kinderen van 7 en bijna 5 tijdens deze periode van chemokuren van haar man. Hopelijk komt alles goed, maar het is wel zwaar voor hun. Dit zou echt een geweldig kado zijn voor haar.

 • Avatar van Marloes
  Reply Marloes 8 maart 2024 at 22:24

  Wauw wat een mooi pakket, op een prachtige dag waar vrouwen centraal staan. Ik zou er graag mijn tweelingzus mee willen verassen. Ze staat altijd voor iedereen klaar en is een echte make up liefhebber. En is een super lieve tante voor haar nichtjes wat met geen cadeau te omschrijven is. En daarnaast verrast ze mij regelmatig met een mooie lippenstift o.i.d. ik zou nu haar graag een keer willen verassen met een mooi pakket.

 • Avatar van Suleika
  Reply Suleika 8 maart 2024 at 21:02

  Mijn dochter Tess. Ze heeft een lange afstandsrelatie en moet steeds veel geduld hebben om haar vriend te zien en hij kan hier helemaal nog niet komen. Ze doen het zo goed samen! Dit zou een fijne opsteker voor haar zijn!

 • Avatar van Danielle
  Reply Danielle 8 maart 2024 at 20:38

  Ik wil graag mijn vriendin Tamara nomineren en kans laten maken op deze geweldige winactie van Sweed Beauty! Ze is de allerliefste die er voor me is in hele goede tijden maar die er ook voor je is als het even wat minder gaat. Trots om zo’n vriendin te hebben en daarom verdiend ze deze make-up set!

 • Avatar van Mirjam
  Reply Mirjam 8 maart 2024 at 20:20

  Wat een geweldig mooi make-up 💄 pakket. Vegan en vrij van geweld. ❤️ Ik zou heel graag mijn lieve zus 👩🏼 in het zonnetje 🌞 zetten. Een hard werkende vrouw met drie zonen die in haar 4 mannen gezin haar vrouwtje staat. Ze is 14 maart jarig 🎊🥳🎂. Wat zou dit een mooi cadeau 🎁 zijn. Ik ga heel hard duimen. 👍🏻🍀

 • Avatar van Ria
  Reply Ria 8 maart 2024 at 19:55

  wauw Desirée, dat zal een superpakket zijn voor @AmberReijnhard die na veel ellende wel weer
  een frisse start kan gebruiken voor haarzelf in haar onlangs betrokken nieuwe woning!!!

 • Avatar van Annemieke
  Reply Annemieke 8 maart 2024 at 19:46

  Ik nomineer mijn vriendin Monique, ze is mijn motivator met hardlopen en tussendoor veel stappen zetten en gezonder eten. Samen lukt het beter. Leuke recepten deelt ze en met haar hond staat ze geregeld voor de deur om een ommetje te maken. Ook nog eens erg ontspannend als je lekker kan kletsen.

 • Avatar van Diana
  Reply Diana 8 maart 2024 at 18:40

  Wat een prachtig pakket word er weg gegeven op deze internationale vrouwen dag . Ik nomineer de krachtigste power vrouw uit Brabant en dat is mijn moeder zij verdiend dit geweldige beauty pakket om haar weer te laten stralen . Ze helpt iedereen als ze dat kan want ze is ook niet zo goed in nee zeggen . Ze mag echt goed in de watte gelegt worden .

 • Avatar van Yvonne
  Reply Yvonne 8 maart 2024 at 18:10

  Sweet met Sweed… dat past helemaal bij de liefste buurvrouw! Een powervrouw, die een speciaal plekje in mijn hart heeft. #lievereengoedebuur #❤️

 • Avatar van Johanna
  Reply Johanna 8 maart 2024 at 15:37

  Ik zou het graag mijn kapster gunnen, die in 6 maanden tijd al 2 x verhuisd is , naar tijdelijke adressen ook weer met haar kind.
  Na weer haar 2e adresje op geknapt te hebben, is ze nu helemaal ingestort, zodat ze niet kan werken.
  Wil haar daarom graag in het zonnetje zetten.🙏

 • Avatar van Tamar
  Reply Tamar 8 maart 2024 at 14:25

  Hi Desirée, wat een toffe actie op Internationale Vrouwendag! Ik gun het mijn dochter omdat ze voor het eerst hartstikke verliefd is. Hoewel ze van zichzelf straalt is ze een tikkeltje zenuwachtig voor haar 1e date binnenkort. Ik gun haar deze mooie vegan Zweedse look om haar crush helemaal versteld doen te staan!

 • Avatar van Anita
  Reply Anita 8 maart 2024 at 13:35

  doe zeer graag mee voor mijn dochter Petra Brants omdat ze zo goed zorgt voor haar man en kinderen

 • Avatar van Xiomara
  Reply Xiomara 8 maart 2024 at 12:54

  Ik zou dit heeeel graag willen winnen voor mijn dochter..
  Al jaren zit zij behoorlijk in de “knoop”
  En helaas is er weinig hulp hiervoor.. ze vecht elke dag weer kei en kei hard om de dag door te komen, zo ontzettend trots op haar wat een doorzetter ze is dit zal ik haar heel graag op haar verjaardag (21maart) cadeau willen geven om te laten zien dat zij er mag zijn ! Dat zij een doorzetter is en wij zo verschrikkelijk veel van haar houden. Dat een mooi licht puntje voor haar mag zijn 💗

 • Avatar van Yentl
  Reply Yentl 8 maart 2024 at 12:31

  Ik wil het pakket winnen voor mijn moeder. Door een ongevalheeft zij haar heupbot gebroken. Ze is fanatiek marathonloper en kan echt goed en snel lopen. Nu is onzeker of ze ooit nog 5 km kan rennen met een plaat en 6 schroeven in haar been. Ze is overtuigd vegan en lekker hip. We gaan graag samen shoppen. Ik zou haar graag hiermee willen verrassen want ik ben blij dat ze mijn moeder is en ze heeft het best moeilijk maar dat laatzenietmerken ❤️

 • Avatar van Ilona
  Reply Ilona 8 maart 2024 at 11:51

  Ik zou het pakket willen winnen voor mijn beste vriendin. Ze heeft sinds haar jeugd eczeem waardoor ze regelmatig uitbraken heeft over haar hele lichaam. Dan vindt ze vreselijk. Het jeukt ontzettend en ze voelt zich dan ontzettend kwetsbaar en niet mooi. Met dit pakket wil ik haar een hart onder de riem steken.

 • Avatar van Rosemary
  Reply Rosemary 8 maart 2024 at 11:13

  Heel graag voor mijn geweldige stoere dochter,helaas al 2 jaar geveld door longcovid..maar ze doet t prima met haar drukke gezin en klaagt nóóit ..

 • Avatar van Jacqueline
  Reply Jacqueline 8 maart 2024 at 11:08

  Ik zou dit heel graag willen winnen voor mijn prachtige kleindochter, die echt heel hard studeert, echt pluimpje hoor voor deze geweldige meid

 • Avatar van Renee
  Reply Renee 8 maart 2024 at 10:54

  Hi Desiree wat een prachtig pakket. Ik doe mee voor een vrouwelijke collega van me. Zij gaat trouwen in juni 2024. Heeft een kindje van 6 met veel problemen, ze slaapt heel slecht( mijn collega dus ook) maar mijn collega doet er altijd alles aan om mij te helpen op het werk en is zo lief en sterk. Ik zou haar dit pakket zo graag voor haar bruiloft dit willen geven zodat we haar prachtig kunnen opmaken. Ze verdient het echt. Dan ga ik allemaal mooie foto’s maken en zetten we allemaal op Facebook. Ik ga duimen. Liefs Renée

 • Avatar van Rilana
  Reply Rilana 8 maart 2024 at 10:34

  Op deze mooie vrouwendag wil iedereen toch graag extra in de watten gelegd worden met zo’n mooi pakket. Ik loot daarom heel graag mee. Ook omdat ik 21 maart de lentedag mijn 49ste verjaardag mag gaan vieren dan wil ik natuurlijk graag ook netjes verzorgd mijn feestje vieren.

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 8 maart 2024 at 10:20

  Ik zou dit graag winnen voor mijn dochter die anorexia overwonnen heeft maar het soms nog moeilijk heeft. Ik denk dat ze hier heel erg blij mee zou zijn

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 8 maart 2024 at 10:11

  Mijn mantelzorg want diegene doet zoveel voor mij terwijl ik ernstig ziek ben en in het kader van Womens day…..

  Fijne en mooie dag allemaal

 • Avatar van Jet
  Reply Jet 8 maart 2024 at 10:06

  Mijn moeder natuurlijk. Door haar ga ik als vega door t leven. Maar ze wil er natuurlijk niet kleurloos uit zien.

 • Avatar van elisabeth maria martina
  Reply elisabeth maria martina 8 maart 2024 at 09:50

  mijn schoondochter Sanne die vandaag gaa trouwen met onze jongste zoon Michiel
  Met hun samengesteld gezin met 5 kids wens ik ze een ongelooflijk mooie toekomst met zijn allen

 • Avatar van Alena
  Reply Alena 8 maart 2024 at 09:34

  Mijn moeder de power vrouw :) ze is de beste moeder en oma en onze grote voorbeeld. Als ik later ouder ben wil er net zo verzorgd en knap bijlopen als mijn moeder..

  • Avatar van Dineke
   Reply Dineke 8 maart 2024 at 09:54

   Ik nomineer mijn lieve zorgzame zus. Zij staat altijd voor anderen klaar tijd om haar te laten shinen.

 • Avatar van Melanie
  Reply Melanie 8 maart 2024 at 09:32

  Ik wil graag dit mooie pakket winnen voor mijn nichtje Lisanne, omdat ze een ware inspiratiebron voor me is. Ondanks de tegenslagen die ze heeft moeten doorstaan, heeft ze altijd haar hoofd omhoog gehouden en keihard gewerkt om haar doelen te bereiken. Haar doorzettingsvermogen en positieve instelling hebben ervoor gezorgd dat ze alles heeft bereikt wat ze wilde, en daar heb ik ontzettend veel respect voor.

  Met dit make up pakket wil ik haar laten zien hoe trots ik op haar ben en hoeveel ze voor mij betekent. Ze verdient het om even lekker in de watten gelegd te worden en te genieten van wat ontspanning en verwennerij. Ik weet zeker dat ze ontzettend blij zal zijn met dit cadeau en het met veel plezier zal gebruiken.

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 8 maart 2024 at 09:10

  Daar hoef ik niet lang over na te denken,
  Ik zou niet mijzelf maar mijn dochter graag dit make-up pakket willen schenken.

  Omdat ik van haar hou en ontzettend trots op haar ben,
  Zij is namelijk de liefste cliëntenbegeleidster die ik ken.

  Iedere dag, ieder uur,
  Gaat zij voor haar cliënten en dieren door het vuur.

  Veel vrije tijd en “me-time” gunt zij zichzelf niet,
  Maar ik zie dat zij volop van haar werk geniet.

  Ik waardeer dit enorm van haar,
  En wil dat graag kenbaar maken met dit gebaar.

  Dus mocht ik deze geweldige prijs winnen, Dan kan ik geen betere kandidaat dan Kimberly verzinnen.

 • Avatar van N
  Reply N 8 maart 2024 at 09:09

  Dit zou ik heel graag winnen, vegan en cruelty free dat is super. Ik kan niet tegen siliconen dus altijd gedoe met makeup.

  • Avatar van Anja
   Reply Anja 8 maart 2024 at 10:10

   Ik werk in de gehandicaptenzorg en de meisje met even tutten en haren doen is altijd even genieten voor ons alle bij

 • Avatar van Ingrid
  Reply Ingrid 8 maart 2024 at 09:02

  Mijn dochter Robyn wil ik graag verrassen, ze werkt hard aan haar studie en ook met haar bijbaantje gaat het goed. Na een periode van ziekte van haar vader zou het fijn zijn om haar te verrassen met dit pakket.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.