Huis & interieur Mama & Kind

Cadeautip | Een badhanddoek ontwerpen bij 123sticker.nl

11 april 2024

badlaken met naam 123sticker.nl gepersonaliseerd badlaken handdoek

Hier ga ik onze oudste dochter zó blij mee maken: onze lieve paardengek met haar eigen supergrote en superzachte badlaken met naam én een mooie paardenfoto erop.. Ik kan niet wachten haar gezicht te zien wanneer ze dit cadeau uit gaat pakken! Hoe leuk is zo’n gepersonaliseerd cadeau voor een ander of gewoon voor jezelf? Lees verder voor meer informatie hierover én ik mag iemand anders ook blij maken met zo’n mooi badlaken t.w.v. €39,95 die je helemaal zelf mag gaan ontwerpen.

‘Lees ook: Kids talk | Online bijles voor je kind met slimleren.nl.’

badlaken met naam 123sticker.nl gepersonaliseerd badlaken handdoek badlaken met naam 123sticker.nl gepersonaliseerd badlaken handdoek

Badlaken ontwerpen bij 123sticker.nl

Het ontwerpen van je eigen badhanddoek of badlaken gaat via de ontwerpmodule op de website van 123sticker.nl echt heel erg eenvoudig en het hele stappenplan wijst zich eigenlijk als vanzelf. Je kan kiezen uit verschillende voorbeelden die je daarna kan personaliseren, of je kan je eigen creativiteit van A tot Z los laten gaan en de handdoek ontwerpen zoals je wil.

Ik koos voor een gepersonaliseerd badlaken in het ruime formaat van 180x100cm als cadeau voor onze oudste dochter. Shae is echt een paardenmeisje en heeft in de meivakantie ponykamp, dus die gaat vast heel erg blij worden van deze verrassing. Door het ruime formaat is dit badlaken perfect om mee af te kunnen drogen, lekker om je heen te kunnen slaan na het zwemmen en is zelfs ruim genoeg om op te kunnen picknicken met haar vriendinnen of om als sprei op haar bed te gebruiken.

De badhanddoek is aan de ene kant gemaakt van katoen waardoor je je lijf er goed mee af kan drogen en aan de andere kant (bedrukte zijde) van polyester met een superzachte touch. De afwerking van de handdoek vind ik heel erg mooi; een lekker zware kwaliteit en mooie diepe kleuren en dichtheid van de print en een lekkere frisse witte achterkant.

badlaken met naam 123sticker.nl gepersonaliseerd badlaken handdoek badlaken met naam 123sticker.nl gepersonaliseerd badlaken handdoek

Winactie = gesloten!
In samenwerking met 123sticker mag ik iemand blij maken met een zelf te ontwerpen badlaken in het grote formaat van 180x100cm t.w.v. €39,95. Of het nu voor jezelf is – met jouw favoriete foto van een vakantie, je kind(eren) of bijvoorbeeld je huisdier(en) – of om cadeau te doen aan iemand anders, hier ga je met uitjes naar het zwembad, strand en picnicken heel erg blij van worden!

Wil je hier kans op maken?
1. Laat een reactie achter onder dit artikel met een leuke motivatie, of vertel bijvoorbeeld hoe jij de handdoek wil gaan ontwerpen en voor wie :)
2. Natuurlijk zou het heel erg leuk zijn als je de Instagram van 123sticker.nl wil gaan volgen.

Meedoen met deze winactie kan tot en met woensdag 17 april 2024, 23.59 uur. De winnaar ontvangt na afloop persoonlijk bericht.

–> Extra tipje: wellicht is een badlaken laten bedrukken ook wel een leuk cadeau-idee voor een mama, moederfiguur of oma aangezien Moederdag eraan komt? En als je wat anders zoekt, ze hebben bij deze webwinkel ook andere producten zoals andere maten handdoeken en superzachte fleecedekens die je kan laten bedrukken.

Ejoy your day & good luck!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

*

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Marja
  Reply Marja 16 april 2024 at 15:46

  Heel graag voor mijn kleindochtertjes die onze hond zo missen. Misschien geeft dingen een beetje troost dat hij altijd bij hen zal zijn

 • Avatar van Janny
  Reply Janny 15 april 2024 at 11:20

  Gave actie! Ik zou heel graag mijn creatieve dochter van 7 een ontwerp laten maken. Dan komt er een prachtig ontwerp wat ik en velen met mij niet hadden kunnen bedenken. 27 april opent het openlucht zwembad hier achter weer en we kunnen niet wachten om haar creatie te showen dan! (stiekem ook een beetje reclame maken voor 123 sticker.nl)

 • Avatar van alelaide
  Reply alelaide 14 april 2024 at 22:03

  Ik maak graag kans voor mijn man. Ik zou een foto van het strand van Rio erop laten drukken voor hem. Als kind heeft hij daar gewoond en hij heeft er heel warme herinneringen aan. Doordat hij niet mag vliegen kan hij niet terug. Dit mooie badlaken helpt vast tegen zijn heimwee. Ideaal voor het ligbed in de tuin of voor mee naar het zwembad.

 • Avatar van SophiaG
  Reply SophiaG 14 april 2024 at 20:37

  Ik waag graag een kans voor mijn dochter Isa. Omdat ze heel creatief is, zou ik haar zelf het ontwerp laten maken.

 • Avatar van Anja
  Reply Anja 14 april 2024 at 19:55

  ik zou gaan voor een handdoek en met een foto van mijn/ onze vakantie er op en aan mijn zusje geven omdat ze net als ik van reizen en zwemmen houd

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 14 april 2024 at 02:02

  Zou er mijn vrouwtje mee verrassen met een gezin foto

 • Avatar van Cbdkl
  Reply Cbdkl 13 april 2024 at 21:35

  Mooi, zou een leuke foto kiezen en dan als cadeau maken voor lieve vriendin

 • Avatar van Galinka
  Reply Galinka 13 april 2024 at 20:37

  Ik zou zo’n mooi badlaken cadeau willen geven aan mijn lieve mama. Dan gaat er in ieder geval de quote live, love, laugh op. Verder denk ik met wat mooie foto’s van bloemen want daar is ze gek op.

 • Avatar van Tamara
  Reply Tamara 12 april 2024 at 20:07

  Heerlijk het hele jaar door het vakantiegevoel vasthouden door een mooie foto van het strand van Griekenland!

 • Avatar van Sandra
  Reply Sandra 12 april 2024 at 19:38

  Wat een geweldig leuke actie :-) ik denk dat ik een mooie foto van onze kat Joris op de handdoek laat printen. Dan wordt het nog knokken, wie deze mag hebben want onze 3 kinderen zijn gek op deze heerlijke knuffelkat!

 • Avatar van Ria
  Reply Ria 12 april 2024 at 19:09

  Supergraag een ‘badlaken met motor’ voor mijn lieve man!
  Wat een leuke winactie van 123sticker.nl is dit weer Desirée van Curvacious! ;-)

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 12 april 2024 at 15:26

  Leuk voor mijn kleinkinderen om mee naar het strand te nemen!! Ze zullen er geen moeite mee hebben om het te ontwerpen!

 • Avatar van Marjanne
  Reply Marjanne 12 april 2024 at 11:28

  Wàt een leuk idee, daar doe ik graag aan mee. Een handdoek met de foto van mijn vriend en mij …… daarmee ben ik toch zó ontzettend blij!

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 12 april 2024 at 07:21

  Ik zou graag een handdoek voor mijn dochter willen winnen. Ze gaat dit jaar naar de middelbare school en ze heeft zo hard gewerkt het afgelopen jaar dat ze wel een mooi cadeau verdient! Een handdoek met haar favoriete paard zou ze helemaal geweldig vinden! 🍀🍀🍀

 • Avatar van Diny
  Reply Diny 12 april 2024 at 06:09

  Voor aan het strand van Selce Kroatië later dit jaar

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 11 april 2024 at 23:42

  O leuk voor mjn kleinzoon en dan met zijn eigen ontwerp, of voor zijn zusje. Vind dit een heel mooi idee een eigen ontwerp en hier zou ik hem heel blij mee kunnen maken! Die kan die dan meenemen naar het zwemmen!

 • Avatar van Joke
  Reply Joke 11 april 2024 at 21:49

  Ik wil graag voor mijn dochter Angelique Luijten een mooie en exclusieve handdoek winnen. Angelique wordt 20 mei aanstaande 40 jaar en wat zou het fantastisch zijn als van elke levensjaar er foto wordt bedrukt. Ook haar naam en de cijfers 40 mogen daar niet aan ontbreken. Dit is echt een verrassing waar ze ontzettend blij mee en dankbaar voor zal zijn.

 • Avatar van Wendy
  Reply Wendy 11 april 2024 at 19:21

  Wauw zou dochter Sharona er graag mee verrassen, ze heeft een verzorgpaard , waar ze 4x per week mee gaat zijden en verzorgen, grote liefde die 2, zou een tegekke verrassing zijn , een fiere mama

 • Avatar van Inge
  Reply Inge 11 april 2024 at 18:33

  Mijn kleine neefje is bijna jarig, maar hij woont aan de andere kant van het land, waardoor ik hem te weinig zie. Ik zou een foto van ons samen erop laten drukken. Kan hij meenemen naar zijn zwemles binnenkort!

  • Avatar van Sharon
   Reply Sharon 11 april 2024 at 20:25

   Super leuk!! Ik doe graag mee voor mijn zoontje! ❤️

  • Avatar van Peggy
   Reply Peggy 12 april 2024 at 10:37

   Wat leuk zeg! Ik zou mijn zoon verrassen met een foto van zijn lievelingsdier!

 • Avatar van Monica
  Reply Monica 11 april 2024 at 13:55

  Mijn dochter is erg creatief in haar schilderwerken. Wellicht kan ik een foto van een werk maken en deze (als verrassing) laten afdrukken.

 • Avatar van Berendina
  Reply Berendina 11 april 2024 at 13:26

  Wat leuk, ik zou een foto van mijn kleinkinderen er op afdrukken zodat ze altijd mee zijn op vakantie

 • Avatar van Marian B
  Reply Marian B 11 april 2024 at 12:54

  Super leuk! Ik zou er eentje laten maken voor mijn dochter met daarop onze poes Lilly. Dat zal ze echt super tof vinden, perfect voor komend zwemseizoen!

 • Avatar van Nelly
  Reply Nelly 11 april 2024 at 12:01

  Leuek actie, ik zou een handdoek ontwerpen voor mijn kleindochter die 1 jaar is geworden. Heerlijk om op te spelen.

 • Avatar van elisabeth maria martina
  Reply elisabeth maria martina 11 april 2024 at 11:47

  Ik zou de handdoek ontwerpen voor mijn schoondochter Sanne en er een foto van het complete gezin op laten zettend Dat zou toch een origineel huwelijkskado zijn

 • Avatar van Gerpoes
  Reply Gerpoes 11 april 2024 at 11:35

  Wat geweldig dit! Ik zou de trouwfoto van mijn ouders erop laten afdrukken en de badhanddoek aan mijn moeder geven voor moederdag (of haar 81e verjaardag in juli). Mijn ouders waren 51 jaar getrouwd toen mijn vader geheel plotseling overleed. Mijn moeder heeft het hier nog altijd erg moeilijk mee en droomt nu nog vaak terug… denkende aan hun trouwdag in 1966. Ze zit dan te mijmeren bij hun sprankelende trouwfoto van toentertijd. Hoe geweldig zou het zijn als ik haar deze afgedrukt op een badhanddoek zou kunnen geven!

  • Avatar van Claudia
   Reply Claudia 11 april 2024 at 13:02

   Oooeeh dit is top! Mijn opa wordt in april 93 en is gek op zijn achterkleinzoon (7 weken geleden geboren) en dochter. Hij gaat nog regelmatig op vakantie (op deze leeftijd sowieso uniek) dus ik zou een mooie handdoek voor hem laten maken ❤️

   • Avatar van Sandy
    Reply Sandy 11 april 2024 at 22:21

    Ik doe heel graag mee voor mijn zoon en dan gaat er natuurlijk zijn favoriete auto op komen. Een BMW

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.