Beauty

NEW | Huda Beauty Easy Bake eau de parfum

3 april 2024

Huda Beauty Easy Bake eau de parfum

Huda Beauty lanceert een aantal nieuwe producten, waaronder de Easy Bake eau de parfum met dé iconische geur van de Easy Bake Loose Baking and Setting Powder. Waar eerst nog gedacht werd dat het een 1 april grap was, blijkt toch waar te zijn en in dit artikel ga ik je er alles over vertellen. Plus nog een fijne nieuwe lancering voor mensen met een gevoelige huid.

‘Lees ook: Review | NYX Duck Plump high impact plumping gloss.’

Huda Beauty Easy Bake eau de parfum

Huda Beauty Easy Bake eau de parfum

“You asked, I listened! For so long, I’ve been asked to make the iconic powdery, floral fragrance from our O.G. Easy Bake Powder into a perfume. So, I did! I took the fragrance out of our cult-fave Easy Bake Loose Setting Powder, creating a fragrance-free version, and bottled the scent into an eau de parfum. I’m obsessed with baking and the power of perfume, so now when I spray my Easy Bake EDP, it’s the final touch that gives me that flawless finish!” – Huda Kattan, CEO.

Het nieuwe Easy Bake parfum heeft een fruitige basis die zich ontwikkelt tot een romig, poederig en bloemig hart en een sensuele basis, met de langdurige kracht waar het geliefde poeder ook bekend om staat.

Topnoten: peer, gardeniaknoppen, jasmijnnectar
Hartnoten: tuberoosinfusie, ylang ylang, goudstof-orchidee, heliotroop
Basisnoten: Madagaskar vanille, gesuikerd amberhout, geroosterde kokosnoot, sandelhout, wit mos.

Er zitten heel wat geurnoten in die mij aanspreken en ik vind het poeder zelf ook echt heel erg lekker ruiken en ga dus zeker een flesje proberen te bemachtigen..

Huda Beauty Easy Bake eau de parfum

Huda Beauty Easy Bake Loose Baking and Setting Powder (fragrance free)

Mocht je de geur van de originele variant van dit poeder helemaal te gek vinden, maar een gevoelige huid hebben dan ga je heel erg blij worden van de nieuwe variant die parfumvrij is. Hoe lekker de geur dan ook mag zijn, parfum en geurstoffen zijn vaak helaas een no go voor reactieve en gevoeligere huidtypes. Deze parfumvrije variant is er in dezelfde tinten, is niet-comedogeen en heeft dezelfde airbrush finish, maar is nu dus geschikt voor echt alle huidtypes. Deze baking & setting powder bevat ultrafijne pigmenten en heeft een gewichtloze textuur waardoor dit zorgt voor een perfecte finish van je make-up, zodat het de hele dag mooi blijft zitten zonder flashback.

De parfumvrije variant is verkrijgbaar in Banana Bread, Pound Cake, Sugar Cookie, Cherry Blossom, Peach Pie, Kunafa en Cinnamon Bun.

Prijs en verkrijgbaarheid
Deze nieuwe lanceringen zijn enkel verkrijgbaar via de Huda Beauty webshop.

– Easy Bake eau de parfum €65,00/50ml
– Easy Bake Loose Baking and Setting Powder fragrance free €39,90/20g.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 3 april 2024 at 11:43

  Wat een fijne nieuwe producten.
  Ben zeer benieuwd naar de baking powder.
  Ik ga even checken in de webshop die dit verkoopt.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.